• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Oomen Opslag - de Modernste Self Storage De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter. Opslagruimte die naar je toekomt Laad je opslagbox voor je eigen deur in, of laat je spullen gratis inladen door onze verhuizers. Offerte aanvragen Nu beschikbaar

Opslagruimte huren in Leiden

Opslagruimte nodig in Leiden? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Leiden. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Leiden en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte en opslagcontainers in Leiden

Heeft u een opslagruimte of opslagcontainer in Leiden nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben opslagruimtes in diverse maten. Het unieke aan onze opslag is dat wij een opslagcontainer bij u in Leiden aan huis plaatsen. U kunt dan heel makkelijk op uw eigen tempo inladen. Als u alle opslag in de opslagbox heeft geplaatst, kunnen wij de opslagcontainer uit Leiden weer ophalen en slaan wij deze veilig en verwarmd op. Het is ook mogelijk alleen een opslagcontainer te huren, welke voor korte of lange tijd bij u voor de deur kan blijven staan.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

De makkelijkste opslagruimte huren in Leiden

Oomen Opslag biedt opslagruimte anno 2019! Meerdere keren heen-en-weer rijden naar een storage box bij een self-storage is niet meer van deze tijd. Bij ons komt de opslagruimte naar ú in Leiden. Wij plaatsen de opslagbox bij u voor de deur op de aangewezen plek. Vervolgens kunt u op eigen tempo uw inboedel opslaan in de opslagruimte. Wanneer u klaar bent met het opslaan van uw inboedel komen wij de opslagcontainer weer bij u ophalen. Wij slaan deze dan op bij onze verwarmde en beveiligde opslagplaats. Wanneer u uw opgeslagen spullen weer terug wilt, brengen wij de opslagcontainer weer bij u aan huis. Uiteraard kunnen we de opslagruimte ook op een nieuw adres afleveren. Dat is ideaal voor tussenopslag bij een verhuizing. Een opslagruimte huren in Leiden ging nog nooit zo makkelijk als met onze Mobiele Opslag.

Opslagcontainer huren in Leiden

Bij Oomen Opslag kunt u niet alleen terecht voor het huren van opslagruimte, maar ook voor het huren van een opslagcontainer of zeecontainer. In dat geval wordt de opslagcontainer niet opgeslagen, maar blijft deze bij uw woning of bedrijf staan. Dit is ideaal voor opslag van uw inboedel tijdens een verbouwing of renovatie. Maar de opslagcontainer of zeecontainer kan ook voor langere tijd bij u aan huis blijven staan. Wij verhuren 10ft opslagcontainers en 20ft opslagcontainers. Onze opslagcontainers hebben dezelfde maat als een zeecontainer. U kunt via onze website eenvoudig een opslagcontainer huren in Leiden. Wanneer u deze vóór 23.59 uur besteld, kunnen wij deze de eerstvolgende werkdag al bij u aan huis leveren.

U kunt bij ons opslagruimte of opslagcontainers huren in Leiden in diverse maten. Zo hebben wij 10ft opslagcontainers, welke ruimte bieden voor 16m³ opslag. Maar wij hebben ook grote 20ft opslagcontainers in Leiden. Deze opslagbox beschikt over een opslagruimte van wel 33m³. U kiest zelf of de opslagruimte bij u voor de deur blijft staan, of dat deze opgeslagen wordt bij onze verwarmde en beveiligde opslagplaats.

0