Opslagruimte Waalwijk

Vraag direct je prijs aan

1
2
3

Welke vorm van opslag in Waalwijk past bij jou?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Waalwijk. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Waalwijk: Mobiele Opslag

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Mobiele Opslag

Zo werkt Mobiele Opslag

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Waalwijk

Onze opslagboxen in Waalwijk

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Waalwijk? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Waalwijk

Ben je op zoek naar opslagruimte in Waalwijk of in de omgeving ervan? Bij Oomen Opslag bieden we een veilige en handige self storage aan waar je je auto, verhuisbus, of aanhangwagen binnen 1 meter kunt laden of lossen. Ons geautomatiseerde opslagcentrum plaatst jouw opslagruimte in Waalwijk op een van de laaddocks. Voer je persoonlijke pincode in op het scherm en de deur opent, waardoor je toegang krijgt tot jouw opslagruimte in Waalwijk. Je kunt gemakkelijk reserveren en een afspraak plannen via de app.

Tijdelijk je inboedel verplaatsen tijdens een renovatie? Onze Oomen Opslag in Waalwijk is individueel verplaatsbaar. Zo kunnen we eenvoudig een opslagruimte bij jouw voordeur of bedrijfsruimte in Waalwijk plaatsen. Wil je meer informatie over onze service? Lees snel verder.

De juiste opslagruimte in Waalwijk

Bij Oomen Opslag in Waalwijk zijn verschillende maten opslagboxen beschikbaar. De juiste maat opslagbox hangt af van de spullen die je wilt opslaan en hoeveel ruimte je nodig hebt. De kleinste box heeft een inhoud van 10m3 en is geschikt voor spullen die maximaal 2 meter lang, breed, of hoog zijn. De medium box heeft een inhoud van 16m3, de grootste box is 33m3 en de XL box is 37m3. De XL box heeft een lengte van bijna 6 meter.

Overstappen naar een grotere opslag in Waalwijk?

Ons geautomatiseerde opslagcentrum in Waalwijk biedt veel mogelijkheden om de perfecte maat voor jouw situatie te vinden. Of je nu veel of weinig spullen hebt, wij hebben voor elke situatie de juiste maat. Als blijkt dat je uiteindelijk een kleinere of grotere opslagruimte in Waalwijk nodig hebt, passen wij dit graag voor je aan en bieden we het formaat dat het beste bij je past.

Laat je opslagbox thuisbezorgen

Wil je het nog makkelijker maken? Voor een kleine meerprijs bezorgen wij jouw eigen mobiele opslag voor de deur in Waalwijk. Spullen opslaan is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Zo werkt het:

 1. De opslagbox wordt voor je deur geplaatst.
 2. Laad de opslagbox op je eigen tempo in.
 3. Oomen Opslag haalt de opslagbox weer op.
 4. De opslag wordt in ons beveiligde opslagcentrum geplaatst.

Heb je je spullen weer nodig? Dan komen we ook weer bij je langs en zetten we de opslagbox voor je deur, zodat je gemakkelijk kunt uitladen. Wil je in de tussentijd toegang tot je spullen? Maak eenvoudig via de app een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat je opslagbox in de geautomatiseerde self storage in Waalwijk terechtkomt. Zo kun je gemakkelijk tussentijds bij je spullen.

Hulp bij het inladen of uitladen opslagbox Waalwijk

We kunnen niet alleen de opslagbox bij jou thuisbezorgen, maar onze ervaren vakmensen kunnen je ook helpen met het inladen van de opslagbox in Waalwijk. Als je voor deze verhuishulp kiest, zorgen wij ervoor dat je opslagbox in Waalwijk wordt ingeladen met hulp van ervaren verhuizers van Nouwens verhuizingen. Het enige wat je hoeft te doen, is je spullen ingepakt klaarzetten.

Zo werkt opslag met verhuisservice in Waalwijk

Erkende en ervaren verhuizers komen met de opslagruimte naar je toe. Wij laden de opslagbox voor je in. De verhuizers brengen de box naar het geautomatiseerde opslagcentrum in Waalwijk.

Wil je tussentijds bij je spullen kunnen? Ook dan kunnen we je assisteren met het uitladen. Oomen Opslag Waalwijk ontzorgt je graag. Gebruik onze handige app om wanneer je wilt bij je spullen te komen. Je opslagbox in Waalwijk wordt automatisch klaargezet in de self storage.

Niet alleen voor particulieren, ook voor bedrijven bieden we verschillende oplossingen. Heb je ruimtegebrek, bijvoorbeeld als webshopeigenaar of strandtenthouder? Dan kun je ervoor kiezen om je spullen zelf op te slaan in onze self storage of kiezen voor de Mobiele storage waarbij we naar jouw deur rijden om de spullen in te laden.

Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden voor opslagruimte huren in Waalwijk? Bel ons dan op 088 321 99 99, wij staan graag voor je klaar.

Veelgestelde vragen over opslagruimte in Waalwijk

Oomen Opslag biedt de voordeligste opslagruimte in omgeving Waalwijk. Omdat we de opslagboxen op erg efficiënte wijze opslaan en optimaal gebruik maken van de ruimte, kunnen we de kosten laag houden. Je kunt dan ook niet zelf bij je opslagbox, maar reserveert deze van tevoren. Een kraan haalt je box dan uit de opslagfaciliteit en zet deze klaar. Wat je precies betaalt voor opslagruimte in Waalwijk hangt af van het type box dat je kiest. We hebben opslagboxen in vier verschillende formaten, die ieder een eigen prijs hebben. Neem contact op en vraag een offerte aan voor de exacte prijs. 

Bij Oomen Opslag is een van de opties self storage. Hierbij breng je je spullen naar de opslagruimte in omgeving Waalwijk. Via een app reserveer je en wij zorgen ervoor dat je opslagbox klaar staat op het door jou gekozen tijdstip. Je haalt spullen uit de box of voegt items toe. De box kun je openen met je unieke pincode en de opslagbox heeft tevens een slot. Een andere optie is om de opslagbox thuis te laten bezorgen tegen een kleine meerprijs. Zo kun je voor de deur spullen in de box stoppen of eruit halen, zonder naar de self storage faciliteit te hoeven rijden. Hierbij is het ook mogelijk om hulp bij het in- en uitladen in te huren.

Bij Oomen Opslag kun je spullen gedurende lange tijd opslaan. Heb je bijvoorbeeld meubelstukken die momenteel niet in je appartement passen, maar die je wilt bewaren voor wanneer je een huis hebt? Bij Oomen Opslag sla je deze meubels of andere spullen gedurende langere tijd op. Zo lang je betaalt voor de opslagruimte, kun je hier gebruik van blijven maken. Oomen Opslag kun je gebruiken om gedurende een maand of enkele weken iets op te slaan, maar ook voor langdurende opslag.

In een opslagbox in Waalwijk kun je allerlei verschillende spullen opslaan. Je hebt de keuze uit drie maten opslagboxen: een kleine box met een inhoud van tien kubieke meter, een medium box met een inhoud van 16 kubieke meter, een grote box met een inhoud van 33 kubieke meter en een extra grote box met een inhoud van 37 kubieke meter. Je kiest dus de juiste maat uit, zodat je alle spullen kunt opslaan. In de kleine box passen items met een maximale lengte van twee meter, terwijl in de extra grote box items met een lengte van bijna zes meter passen.

Er zijn verschillende redenen om voor opslag in Waalwijk bij Oomen Opslag te kiezen. De voornaamste reden is dat we de goedkoopste opslagruimte in de regio bieden. De opslagruimte is zo ontworpen dat we erg efficiënt kunnen opslaan en daarom kunnen we opslagruimte aanbieden tegen een lagere prijs. Oomen Opslag is daarnaast ook een zeer veilige keuze. Onze traditionele self storage is afsluitbaar met een slot. Niemand kan zomaar bij je opslagbox, omdat hiervoor een toegangscode nodig is en de box alleen toegankelijk is, wanneer deze is klaargezet door middel van een reservering.

Bij Oomen Opslag bieden we self storage. Hierbij roep je de box op via een reservering, wordt deze op het gekozen tijdstip klaargezet, parkeer je op enkele meters van de box en open je je box met je unieke pincode. Heb je liever een gehuurde opslagruimte in omgeving Waalwijk? Tegen een kleine meerprijs bezorgen we de opslagbox bij jou voor de deur, zodat de opslag van spullen nog makkelijker wordt, eventueel inclusief hulp bij het in- of uitladen.

Hoeveel spullen je kwijt kunt in de opslagruimte in Waalwijk hangt af van de opslagbox die je kiest. We hebben een kleine opslagbox met een inhoud van tien kubieke meter, een medium box van 16 kubieke meter, een grote box van 33 kubieke meter en een extra grote box van 37 kubieke meter. Hoe groter de box, hoe meer spullen je logischerwijs op kunt slaan. Let er bij het kiezen van een box niet alleen op wat de inhoud is, maar ook wat de lengte en breedte van de box zijn. Zo weet je zeker of bepaalde items wel of niet in bijvoorbeeld een medium box passen.

Hoeveel opslagruimte je nodig hebt, verschilt van persoon tot persoon. Ga eerst na welke spullen je op wilt slaan in de opslagbox. Verzamel de spullen op één plek en bekijk hoe groot alle spullen zijn. Je hebt een opslagbox nodig met voldoende inhoud voor alle spullen, maar het is ook belangrijk dat de box lang en breed genoeg is. Bij Oomen Opslag worden je spullen professioneel opgeslagen en zijn ze goed beveiligd. De boxen zijn alleen toegankelijk na reservering en het invoeren van je persoonlijke pincode. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat iemand anders bij je spullen kan.

Andere opslagruimtes in Noord-Brabant

Een andere locatie voor je opslag in Noord-Brabant is ook mogelijk! Hier zie je waar je nog meer opslag kan huren:

Hier kun je alle andere beschikbare steden voor opslag in Noord-Brabant bekijken: