Opslagruimte huren Waalwijk

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Welke opslagruimte Waalwijk past bij jou?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren Waalwijk. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen: Mobiele Opslag Waalwijk

De voordelen van Oomen Opslag Waalwijk

Plus- en minpunten van Mobiele Opslag Waalwijk

Zo werkt Mobiele Opslag

Andere mogelijkheden:

Opslagbox huren Waalwijk

Onze opslagboxen in Waalwijk

De voordelen van Oomen Opslag Waalwijk?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Waalwijk? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren Waalwijk

Ben je op zoek naar opslagruimte Waalwijk of in de omgeving ervan? Bij Oomen Opslag bieden we een veilige en handige self storage aan. Je kunt je auto, verhuisbus, of aanhangwagen binnen 1 meter kunt van de opslagbox in- en uitladen.

Ons geautomatiseerde opslagcentrum plaatst jouw opslagruimte Waalwijk op een van de laaddocks. Je kunt gemakkelijk reserveren en een afspraak plannen via de app. Met jouw persoonlijk code krijg je toegang tot je opslag Waalwijk.

Tijdelijk je inboedel verplaatsen tijdens een renovatie? Onze Oomen Opslag in Waalwijk is individueel verplaatsbaar. Zo kunnen we eenvoudig een opslagruimte bij jouw voordeur of bedrijfsruimte in Waalwijk plaatsen.

De juiste opslagruimte huren Waalwijk

Bij Oomen Opslag Waalwijk zijn verschillende maten opslagboxen beschikbaar. De juiste maat opslagbox hangt af van de hoeveelheid items die je graag wilt opslaan. Bij self storage huren Waalwijk bieden we opslagboxen en 3 maten aan.

De kleinste opslag Waalwijk heeft een inhoud van 10m3. Deze is geschikt voor spullen die maximaal 2 meter lang, breed, of hoog zijn.

De medium box heeft een inhoud van 16m3. De grootste box is 33m3 en de XL box is 37m3. Deze heeft een lengte van bijna 6 meter.

Overstappen naar een grotere opslag in Waalwijk?

Ons geautomatiseerde opslag Waalwijk biedt veel mogelijkheden om de perfecte maat voor jouw situatie te vinden. Of je nu veel of weinig spullen hebt, wij hebben voor elke situatie de juiste maat.

Blijkt dat je uiteindelijk een kleinere of grotere opslagruimte Waalwijk nodig hebt? Dan passen wij dit graag voor je aan.

Laat je opslagbox Waalwijk thuisbezorgen

Wil je het nog makkelijker maken? Voor een kleine meerprijs bezorgen wij jouw eigen mobiele opslag voor de deur in Waalwijk. Spullen opslaan is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Zo werkt opslag huren Waalwijk inclusief thuisbezorgen:

 1. De opslagbox wordt voor je deur geplaatst.
 2. Laad de opslagbox op je eigen tempo in.
 3. Oomen Opslag haalt de opslagbox weer op.
 4. De opslag wordt in ons beveiligde opslagcentrum geplaatst.

Heb je jouw spullen weer nodig? Dan komen we bij je langs en zetten we de opslagbox voor je deur. Zo kun je deze gemakkelijk kunt uitladen.

Wil je in de tussentijd toegang tot je spullen? Maak eenvoudig via de app een afspraak. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je opslagbox in de geautomatiseerde self storage Waalwijk terechtkomt. Zo kun je gemakkelijk tussentijds bij je spullen.

Hulp bij het inladen of uitladen opslagbox Waalwijk

Natuurlijk kunnen wij de opslagbox bij jou thuis bezorgen. Ook kunnen wij je helpen met het inladen van de opslagbox. Onze ervaren vakmensen van verhuisbedrijf Waalwijk staan voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen, is je spullen ingepakt klaarzetten.

Opslagruimte huren Waalwijk met verhuisservice

Erkende en ervaren verhuizers komen met de opslagbox naar je toe. Wanneer de gewenste spullen erin zitte, laden we de opslagbox voor je in. Vervolgens brengen onze verhuizers de box naar het geautomatiseerde opslag Waalwijk.

Wil je tussentijds bij je spullen kunnen? Ook dan kunnen we je assisteren met het uitladen.

Oomen Opslag Waalwijk ontzorgd je graag. Gebruik onze handige app om wanneer je wilt bij je spullen te komen. Je opslagbox wordt automatisch klaargezet in de self storage.

Niet alleen voor particulieren, ook voor bedrijven bieden we verschillende oplossingen. Heb je ruimtegebrek, bijvoorbeeld als webshopeigenaar of strandtenthouder? Dan kun je ervoor kiezen om je spullen zelf op te slaan in onze self storage.

Liever een beetje hulp? Ga dan voor de mobiele opslag Waalwijk. Hierbij kopen we naar toe om de spullen in te laden.

Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden voor opslagruimte huren in Waalwijk? Bel ons dan op 088 321 99 99, wij staan graag voor je klaar.

Veelgestelde vragen over opslagruimte in Waalwijk

Wat kost het om een opslagruimte Waalwijk te huren?

Oomen Opslag biedt de voordeligste opslagruimte Waalwijk aan. We slaan de opslagboxen op efficiënte wijze op. Hierdoor maken we optimaal gebruik van de ruimte, zodat we de kosten laag kunnen houden.


Je kunt dan ook niet zelf bij je opslagbox, maar reserveert deze van tevoren. Een kraan haalt je box dan uit de opslagfaciliteit en zet deze klaar.


Wat je precies betaalt voor een opslagruimte Waalwijk, hangt af van het type box dat je kiest. We hebben opslagboxen in vier verschillende formaten, die ieder een eigen prijs hebben. Neem contact op en vraag een offerte aan voor de exacte prijs.


Welke opties biedt Oomen voor opslag huren Waalwijk?

Bij Oomen Opslag is een van de opties self storage. Hierbij breng je je spullen naar de opslagruimte in omgeving Waalwijk.


Via een app reserveer je een bezoek aan jouw opslagruimte Waalwijk. Wij zorgen ervoor dat je opslagbox klaar staat op het door jou gekozen tijdstip. Je haalt spullen uit de box of voegt items toe.


De box kun je openen met je unieke pincode en de opslagbox heeft tevens een slot. Een andere optie is om de opslagbox thuis te laten bezorgen tegen een kleine meerprijs.


Je kunt voor jouw deur spullen in of uit de box laden. Hiervoor hoef je niet naar de self storage te rijden.


Hoe lang kun je spullen opslaan in Waalwijk?

Bij Oomen Opslag kun je spullen gedurende lange tijd opslaan.


Heb je bijvoorbeeld meubelstukken die momenteel niet in je appartement passen? Bij Oomen Opslag kun je deze meubels of andere spullen gedurende langere tijd opslaan.


Zo lang je betaalt voor de opslagruimte, kun je hier gebruik van blijven maken. Zo kun je de opslag voor een enkele weken, een maand of voor langere tijd gebruiken.


Waarom kiezen mensen voor een opslag Waalwijk bij Oomen?

Er zijn verschillende redenen om voor opslag in Waalwijk bij Oomen Opslag te kiezen. De voornaamste reden is dat we de goedkoopste opslagruimte in de regio bieden.


De opslagruimte is zo ontworpen dat we erg efficiënt kunnen opslaan. Daarom kunnen we opslagruimte aanbieden tegen een lagere prijs.


Oomen Opslag is daarnaast ook een zeer veilige keuze. Onze traditionele self storage Waalwijk is afsluitbaar met een slot. Niemand kan zomaar bij je opslagbox. Hier is namelijk een toegangscode voor nodig.


Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel opslagruimte je nodig hebt, verschilt van persoon tot persoon. Ga eerst na welke spullen je op wilt slaan in de opslagbox. Verzamel de spullen op één plek en bekijk hoe groot alle spullen zijn.


Je hebt een opslagbox nodig met voldoende inhoud voor alle spullen. Daarnaast is het belangrijk dat de box lang en breed genoeg is.

Andere opslagruimtes in Noord-Brabant

Liever een opslagruimte huren in een ander gebied dan een opslag huren Waalwijk? Wij zijn ook bekend in andere locaties in het zuiden van ons land. Denk hierbij opslagruimte huren Tilburg, opslagruimte huren Breda en opslagruimte huren Oisterwijk. Ook in onderstaande gebieden zijn wij bekend:

  • Oosterhout
  • Goirle
  • Dongen
  • Gilze en Rijen