Opslagbox

Een opslagbox huren doe je bij Oomen Opslag. Bij ons kunt u opslag boxen van verschillende formaten huren, afhankelijk van uw behoefte. Bij Oomen Opslag is het mogelijk om een opslagbox aan huis te krijgen. Dit zorgt er voor dat u eenvoudig uw spullen kan opslaan, op een plek bij u in de buurt. Met een opslagbox voor de deur kunt u ook nog snel bij uw spullen als u toch nog wat nodig heeft van de opgeborgen spullen. Meer over de opslag boxen en een opslagbox huren bij Oomen Opslag leest u op deze pagina. 

Large opslagruimte 20ft

Opslag boxen

Bij Oomen Opslag kunt u terecht om een opslagbox te huren van 16m³ of 33m³. Als er een vrachtwagen bij u in de straat kan komen, dan is onze opslagbox voor de deur te plaatsen, indien hier een vrije plaats voor is. Met een vrije plaats bij uw woning heeft u een opslagbox aan huis zodat u gemakkelijk al uw spullen op kunt bergen in de box. Welk formaat van de opslag boxen u moet kiezen, hangt af van uw behoefte. Gaat u een deel van uw woning verbouwen of heeft u een kleinere inboedel? Dan is 16m³ vaak genoeg. Deze kunnen vaak op lastigere en kleinere plekken geplaatst worden.

De andere optie van onze opslag boxen, de 33m³ variant, past op de meeste parkeerplekken. Deze opslagbox huren is voor wanneer u een gemiddelde inboedel van een eengezinswoning wilt opslaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere opslag boxen te huren indien u meer opslagruimte wilt. Heeft u meer ruimte nodig maar wilt u het liefste maar één box huren? Dan hebben wij op aanvraag ook een box van 37m³ en van 47m³ beschikbaar. Er is altijd een mogelijkheid tot het huren van een van onze opslag boxen. 

Opslagbox aan huis

Een opslagbox aan huis huren biedt u vele gemakken. Zo kunt u eenvoudig wat extra spullen opslaan of juist wat spullen uit de opslagbox halen. Heeft u geen ruimte voor een opslagbox voor de deur? Dan kunnen wij de box ook voor u opslaan. 

Opslagbox huren

Door de vele mogelijkheden is een opslagbox huren bij Oomen Opslag het beste wat u kunt doen. Daarbij zijn wij ook nog eens de goedkoopste aanbieder van mobiele opslag boxen. Als u heeft besloten een box te huren en dit voor 23.59 online doet, kunnen wij hem de volgende dag al leveren, indien u binnen ons standaard werkgebied zit. Dit brengen van een opslagbox aan huis gebeurt gratis, wanneer u binnen 30km van ons adres in Katwijk woont en een box langer huurt dan drie maanden. 

Wilt u een box huren voor een verhuizing? Ook dit is mogelijk. U kunt op uw eigen tempo al uw spullen inpakken en bij uw opslagbox voor de deur inladen. Is de opslagruimte vol? Dan brengen wij hem voor u naar het nieuwe adres. Dit zorgt er voor dat u geen busje meer hoeft te huren om uw grote spullen naar uw nieuwe woning te vervoeren. Door de grootte van onze opslagruimte van 33m³ kunt u er ook een driezitsbank, eettafel of lange kastdelen in kwijt. Bij andere aanbieders met kleinere opslag boxen is dit vaak niet mogelijk. Ook dat is een reden om te kiezen voor Oomen Opslag. 

Opslagbox huren bij Oomen Opslag

Een opslagbox huren bij Oomen Opslag gaat heel eenvoudig. Door onze flexibiliteit is er altijd wel een oplossing te vinden voor uw ruimte- of opslagprobleem. Als u eerst meer advies wilt over de mogelijkheden omtrent een opslagbox huren, neem dan contact met ons op via 071 – 8892006.