088 321 99 99

088 321 99 99

088 321 99 99

Opslagbox huren

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Opslagbox huren

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe kunnen wij je helpen bij het opslaan van je spullen?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Katwijk. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Waarom kiezen voor Oomen Opslag?

Onze voordelen

 • Je hoeft niet door lange gangen met je spullen te sjouwen naar je opslagbox
 • De veiligste opslaglocatie van Nederland: alleen toegang met je eigen pincode
 • Al je spullen in één box: geen losse opslag van grote items met kans op schade of verlies
 • Uitsluitend schone en nieuwe opslagboxen
 • Je spullen staan uitstekend verwarmd en geconditioneerd opgeslagen
 • Indien gewenst hulp van échte Erkende Verhuizers

Zo maken we het opslaan van je spullen gemakkelijker....

Onze opslagboxen

Onze opslagboxen

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Opslagbox huren

Door de vele mogelijkheden is een opslagbox huren bij Oomen Opslag het beste wat u kunt doen. Daarbij zijn wij ook nog eens de goedkoopste aanbieder van mobiele opslag boxen. Als u heeft besloten een box te huren kunnen wij hem de volgende dag al leveren, indien u binnen ons standaard werkgebied zit. 

Wilt u een box huren voor een verhuizing? Ook dit is mogelijk. U kunt op uw eigen tempo al uw spullen inpakken en bij uw opslagbox voor de deur inladen. Is de opslagruimte vol? Dan brengen wij hem voor u naar het nieuwe adres. Dit zorgt er voor dat u geen busje meer hoeft te huren om uw grote spullen naar uw nieuwe woning te vervoeren. Door de grootte van onze opslagruimte van 33m³ kunt u er ook een driezitsbank, eettafel of lange kastdelen in kwijt. Bij andere aanbieders met kleinere opslag boxen is dit vaak niet mogelijk. Ook dat is een reden om te kiezen voor Oomen Opslag. 

Opslagbox

Opslagbox huren

Diverse mogelijkheden

Een opslagbox huren doe je bij Oomen Opslag. Bij ons kunt u opslag boxen van verschillende formaten huren, afhankelijk van uw behoefte. Bij Oomen Opslag is het mogelijk om een opslagbox aan huis te krijgen. Dit zorgt er voor dat u eenvoudig uw spullen kan opslaan, op een plek bij u in de buurt. Met een opslagbox voor de deur kunt u ook nog snel bij uw spullen als u toch nog wat nodig heeft van de opgeborgen spullen. Meer over de opslag boxen en een opslagbox huren bij Oomen Opslag leest u op deze pagina. 

Opslag Boxen

Bij Oomen Opslag kunt u terecht om een opslagbox te huren van 16m³ of 33m³. Als er een vrachtwagen bij u in de straat kan komen, dan is onze opslagbox voor de deur te plaatsen, indien hier een vrije plaats voor is. Met een vrije plaats bij uw woning heeft u een opslagbox aan huis zodat u gemakkelijk al uw spullen op kunt bergen in de box. Welk formaat van de opslag boxen u moet kiezen, hangt af van uw behoefte. Gaat u een deel van uw woning verbouwen of heeft u een kleinere inboedel? Dan is 16m³ vaak genoeg. Deze kunnen vaak op lastigere en kleinere plekken geplaatst worden.

De andere optie van onze opslag boxen, de 33m³ variant, past op de meeste parkeerplekken. Deze opslagbox huren is voor wanneer u een gemiddelde inboedel van een eengezinswoning wilt opslaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere opslag boxen te huren indien u meer opslagruimte wilt. Heeft u meer ruimte nodig maar wilt u het liefste maar één box huren? Dan hebben wij op aanvraag ook een box van 37m³ en van 47m³ beschikbaar. Er is altijd een mogelijkheid tot het huren van een van onze opslag boxen.