Goedkoper 

Tot wel 40% goedkoper dan de traditionele self storage 

Oomen Opslag, de modernste self storage opslaglocatie ter wereld. Met een gerobotiseerde kraan die jouw opslagbox bij de laaddock plaatst of zelfs tot aan de voordeur brengt. Wil je genieten van het gemak van Oomen Opslag? Bestel dan direct jouw opslagruimte via onderstaande knop

Gemak dient de mens, wij maken met onze klanten dan ook graag gemakkelijk. Waar gemak een grote rol speelt is de prijs voor het huren voor een opslagruimte een belangrijke factor. Doordat wij op een efficiënte manier opslagruimtes weten te stapelen kunnen we opslagruimtes tegen scherpe tarieven aanbieden.

Goedkoper 

Wil je een opslagruimte huren? Gemak, omvang en prijs spelen hierin een belangrijke rol. Hieronder hebben we een aantal punten voor je op een rijtje gezet. In het overzicht vind je alle kosten, voorwaarden en mogelijkheden. 

Wat kost een opslagruimte en wat krijg ik ervoor? 

Makkelijker 

Een opslagruimte huren bij Oomen Opslag is niet alleen veel goedkoper dan bij de concurrentie, maar biedt ook meer comfort en gemak. Parkeer je auto, aanhangwagen of verhuisbus direct naast je opslagruimte of laat je opslagbox thuis bezorgen. Zie het niet zitten al je zware spullen in je opslagbox te tillen? Maak in dit geval gebruik van onze Opslag met Verhuisservice.

Makkelijke opslag

Veiliger

Op alle punten beter. Dat we goedkoper, makkelijker en efficiënter opslagruimtes aanbieden heb je al kunnen zien in de voorgaande overzichten. Naast deze twee belangrijke onderwerpen is Oomen Opslag ook nog eens de veiligste self storage ter wereld! Met een grote hoeveelheid 4K camera’s, trillingsensoren en extra hoog hekwerk staat jouw box veilig opgeslagen.