088 321 99 99

088 321 99 99

088 321 99 99

Storage box

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Storage box

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Huur een storage box

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Huur een strorage box bij Oomen Opslag. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Waarom kiezen voor Oomen Opslag?

Onze voordelen

 • Je hoeft niet door lange gangen met je spullen te sjouwen naar je opslagbox
 • De veiligste opslaglocatie van Nederland: alleen toegang met je eigen pincode
 • Al je spullen in één box: geen losse opslag van grote items met kans op schade of verlies
 • Uitsluitend schone en nieuwe opslagboxen
 • Je spullen staan uitstekend verwarmd en geconditioneerd opgeslagen
 • Indien gewenst hulp van échte Erkende Verhuizers

Zo maken we het opslaan van je spullen gemakkelijker....

Onze storage boxen

Onze storage boxen

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Storage box

Op zoek naar een storage box? Deze vindt u bij Oomen Opslag! Bij Oomen Opslag hebben we verschillende maten mobiele storage boxes. Onze self storage boxes kunnen bij u voor de deur of op de oprit worden geplaatst. Hiermee heeft u altijd toegang tot uw opslagruimte, zonder dat u een busje nodig heeft om grote spullen te vervoeren naar uw opslagbox. Meer weten over de self storage box van Oomen Opslag? Lees dan hieronder verder.

Storage boxes

Zoals gezegd zijn er bij Oomen Opslag verschillende maten storage boxes. Standaard hebben wij opslagboxen van 16m³ en 33m³. Heeft u toch meer ruimte nodig? Dan hebben wij ook opslagruimtes van 37m³ en 47m³ op aanvraag. De storage box van 16m³ is voldoende wanneer u een gedeelte van uw inboedel wilt opslaan als u bijvoorbeeld een gedeelte van uw woning gaat verbouwen. Een self storage box van 33m³ is groot genoeg voor de gemiddelde inboedel van een eengezinswoning. Naast dat we grotere opslagruimtes hebben, is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere self storage boxes te huren, indien u hier de ruimte voor heeft.

U kunt de boxen voor uw woning of op uw oprit laten staan maar het is ook mogelijk dat wij de boxen voor u opslaan. Deze worden dan beveiligd en verwarmd opgeslagen bij een van onze locaties. 

Self storage

Door te kiezen voor een mobiele storage box van Oomen Opslag kunt u een self storage box bij u aan huis hebben. Dit is ideaal als u gaat verbouwen. Hierdoor kunt u heel eenvoudig bij al uw spullen, terwijl ze niet in de weg staan tijdens de verbouwing. Tevens raken ze ook niet beschadigd door het continue verplaatsen. Dit zorgt er voor dat uw meubels en inboedel in goede staat blijven. 

Ook als u gaat verhuizen is de self storage van Oomen Opslag ideaal. U kunt al uw spullen opslaan in de box en vervolgens brengen wij hem naar uw nieuwe adres. Hier kunt u de self storage op uw eigen tempo weer uitladen, wanneer de tijd daarvoor is. Verschillende verpakkings- en beschermingsmiddelen hebben wij ook beschikbaar. 

.

Self storage box Oomen Opslag

Natuurlijk zijn er veel aanbieders van een self storage box, maar bij Oomen Opslag geniet u van meerdere voordelen. Zo hebben de meeste aanbieders mobiele opslagboxen van tussen de 8m³ en 14m³, terwijl de gemiddelde inboedel van een eengezinswoning al op 30m³ zit. Dit betekent dat u bij die aanbieders meerdere storage boxes nodig zou hebben. Daarnaast kunnen er ook geen grote meubelen in deze boxen. Door te gaan voor een opslagcontainer van Oomen Opslag van 33m³ heeft u hier geen last van. Onze self storage boxes zijn daarbij ook nog een stuk hoger. De ruimte is hierdoor heel efficiënt in te delen. 

Meer informatie of advies over het huren van een self storage box bij Oomen Opslag? Neem dan contact met ons op via 088-321 9999.