Storage box

Op zoek naar een storage box? Deze vindt u bij Oomen Opslag! Bij Oomen Opslag hebben we verschillende maten mobiele storage boxes. Onze self storage boxes kunnen bij u voor de deur of op de oprit worden geplaatst. Hiermee heeft u altijd toegang tot uw opslagruimte, zonder dat u een busje nodig heeft om grote spullen te vervoeren naar uw opslagbox. Meer weten over de self storage box van Oomen Opslag? Lees dan hieronder verder.

Inladen 20ft container

Storage boxes

Zoals gezegd zijn er bij Oomen Opslag verschillende maten storage boxes. Standaard hebben wij opslagboxen van 16m³ en 33m³. Heeft u toch meer ruimte nodig? Dan hebben wij ook opslagruimtes van 37m³ en 47m³ op aanvraag. De storage box van 16m³ is voldoende wanneer u een gedeelte van uw inboedel wilt opslaan als u bijvoorbeeld een gedeelte van uw woning gaat verbouwen. Een self storage box van 33m³ is groot genoeg voor de gemiddelde inboedel van een eengezinswoning. Naast dat we grotere opslagruimtes hebben, is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere self storage boxes te huren, indien u hier de ruimte voor heeft.

U kunt de boxen voor uw woning of op uw oprit laten staan maar het is ook mogelijk dat wij de boxen voor u opslaan. Deze worden dan beveiligd en verwarmd opgeslagen bij een van onze locaties. 

Self storage

Door te kiezen voor een mobiele storage box van Oomen Opslag kunt u een self storage box bij u aan huis hebben. Dit is ideaal als u gaat verbouwen. Hierdoor kunt u heel eenvoudig bij al uw spullen, terwijl ze niet in de weg staan tijdens de verbouwing. Tevens raken ze ook niet beschadigd door het continue verplaatsen. Dit zorgt er voor dat uw meubels en inboedel in goede staat blijven. 

Ook als u gaat verhuizen is de self storage van Oomen Opslag ideaal. U kunt al uw spullen opslaan in de box en vervolgens brengen wij hem naar uw nieuwe adres. Hier kunt u de self storage op uw eigen tempo weer uitladen, wanneer de tijd daarvoor is. Verschillende verpakkings- en beschermingsmiddelen hebben wij ook beschikbaar. 

Self storage box Oomen Opslag

Natuurlijk zijn er veel aanbieders van een self storage box, maar bij Oomen Opslag geniet u van meerdere voordelen. Zo hebben de meeste aanbieders mobiele opslagboxen van tussen de 8m³ en 14m³, terwijl de gemiddelde inboedel van een eengezinswoning al op 30m³ zit. Dit betekent dat u bij die aanbieders meerdere storage boxes nodig zou hebben. Daarnaast kunnen er ook geen grote meubelen in deze boxen. Door te gaan voor een opslagcontainer van Oomen Opslag van 33m³ heeft u hier geen last van. Onze self storage boxes zijn daarbij ook nog een stuk hoger. De ruimte is hierdoor heel efficiënt in te delen. 

Meer informatie of advies over het huren van een self storage box bij Oomen Opslag? Neem dan contact met ons op via 071 – 8892006.