088 321 99 99

088 321 99 99

088 321 99 99

Opslagplaats

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Opslagplaats

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Verschillende oplossingen voor je opslagplaats

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Katwijk. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Waarom kiezen voor Oomen Opslag?

Onze voordelen

 • Je hoeft niet door lange gangen met je spullen te sjouwen naar je opslagbox
 • De veiligste opslaglocatie van Nederland: alleen toegang met je eigen pincode
 • Al je spullen in één box: geen losse opslag van grote items met kans op schade of verlies
 • Uitsluitend schone en nieuwe opslagboxen
 • Je spullen staan uitstekend verwarmd en geconditioneerd opgeslagen
 • Indien gewenst hulp van échte Erkende Verhuizers

Zo maken we het opslaan van je spullen gemakkelijker....

Onze opslagplaatsen

Onze opslagplaatsen

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagplaats

Een mobiele opslagplaats biedt u vele gemakken. Bij Oomen Opslag hebben we verschillende formaten beschikbaar. Van 16m³ tot aan 47m³. Huurt u een van onze boxen langer dan drie maanden en binnen 30 kilometer van onze locatie in Katwijk? Dan brengen en halen wij de opslagcontainer gratis op. Ook verplaatsen we de opslagplaats gratis als u hem bijvoorbeeld gebruikt voor een verhuizing. Een opslagbox van Oomen Opslag is daarnaast een goede opslagplaats voor meubels. 

Opslagplaats voor uw spullen

Als u gaat verbouwen in huis dan heeft u waarschijnlijk een opslagplaats voor meubels nodig. Met een opslagbox van Oomen Opslag heeft u deze plaats voor de deur. Onze box van 16m³ kan op kleinere en lastigere locaties worden geplaatst, terwijl onze box van 33m³ op een oprit of parkeerplaats worden geplaatst. Door uw meubels op te slaan in een van onze boxen, bent u er zeker van dat er geen beschadigingen komen op uw meubels terwijl er in uw woning wordt verbouwd. U kunt er ook voor kiezen om de opslagbox bij een van onze locaties op te slaan. Hierdoor behoudt u de ruimte rondom uw huis. 

Opslagplaats in vier stappen

Het opslaan van uw meubels of inboedel in onze opslagplaats is erg gemakkelijk en in vier eenvoudige stappen te doen. De eerste stap is om een opslagplaats te boeken. Boek de maat die u wenst in onze webshop. Vervolgens brengen wij de opslagbox bij u voor de deur of op de oprit, op het afgesproken moment. Nu is het aan u. U kunt nu de meubels of inboedel in de box opbergen. Als u hiermee klaar bent dan is het tijd voor de laatste stap. U neemt contact met ons op en wij slaan uw meubels of inboedel veilig en verwarmd op bij Oomen Opslag. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreft de opslagplaats voor meubels? Neem dan contact met ons en wij adviseren u op de best mogelijke manier. 

Opslagplaats voor meubels

Er zijn meerdere situatie denkbaar waarbij je behoefte hebt aan extra opslagruimte, voor je meubels bijvoorbeeld. Je hebt een nieuwe woning gekocht en niet alle meubels passen hierin. In dit geval biedt Oomen Opslag je een makkelijk manier om extra opslagruimte te creëren, een mobiele opslagplaats! Heb je nieuwe meubels besteld voor je nieuwbouw woning die nog niet af is? Sla je nieuwe meubelen eenvoudig op bij Oomen Opslag. 

Wanneer je voor een langere tijd naar het buitenland vertrekt en je woning tijdelijk onderverhuurt, kun je eenvoudig jouw kostbare spullen opslaan bij een opslagplaats van Oomen Opslag. Jouw opslagplaats wordt veilig gestald in ons zwaar beveiligde opslagcentrum. Wat de reden ook is, Oomen Opslag bied een flexibele opslagplaats aan voor elke situatie! Boek jouw opslagplaats direct via onze website.