Opslagruimte huren Katwijk

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Opslagruimte huren Katwijk: veilig en snel geregeld

Wil je een opslagruimte huren in Katwijk? Kies dan voor Oomen Opslag. Wij bieden Self Storage waarbij je je spullen naar onze faciliteit brengt en op afroep toegang hebt. Wil je graag hulp bij het verhuizen van je spullen? Ook dat kan bij ons. Wij zijn de veiligste, voordeligste en modernste keuze voor een opslagruimte in Katwijk.

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslag huren in Katwijk. Parkeer warm en droog binnen 1 meter van je opslagbox. Reserveer tijd om bij je opslag te kunnen via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox huren waar je maar wilt! Wij plaatsen de opslagbox bij jou voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m weer op zodra je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte Katwijk en nemen je opslagbox direct mee terug.

De meest gebruikte opslagruimtes in Katwijk

Oomen Opslag levert voordelige en makkelijke oplossingen voor opslagruimte in en rondom Katwijk. Doordat wij gebruik maken van automatisering met behulp van vooruitstrevende technologie, kunnen we de best mogelijke prijzen aanbieden voor onze klanten. Daarnaast ben je bij Oomen Opslag verzekerd van kwaliteit, efficiëntie en veiligheid. De Self Storage Katwijk kun je afsluiten met een slot en jouw eigen persoonlijke pincode. Je hebt altijd toegang tot je box, maak snel een afspraak in de app en de opslagruimte wordt automatisch voor je klaargezet. Niemand kan verder bij jouw spullen.

Waarom men kiest voor voor Oomen Opslag in Katwijk

Self Storage in Katwijk: is het iets voor jou?

Zo maken we het opslaan van je spullen gemakkelijker....

Andere mogelijkheden:

Je kunt kiezen uit deze opslagboxen in Katwijk

Onze opslagboxen in Katwijk

Als je kiest voor Oomen Opslag Katwijk dan kies je voor:

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage Katwijk? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laad en los binnen 1 meter van je auto
 • Alleen jij hebt toegang met een persoonlijke pincode
 • Maak gemakkelijk een afspraak en bezoek je opslagruimte met de app
 • Onze technologie zet je opslagbox automatisch klaar
 • Laat je opslagbox thuis bezorgen
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De meest veilige opslagruimte van Nederland
 • Intensieve beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Toegankelijk met een persoonlijke pincode
  Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Eigen energie opwekken door zonnepanelen
 • Dag en nacht gasloos en compleet energieneutraal
 • Elektrisch wagenpark op basis van 100% zonne-energie
 • Verwarming en conditionering met behulp van warmtepompen

Huur voordelig een bus of aanhanger in Katwijk

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Katwijk? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren Katwijk

Ben je op zoek naar opslagruimte in of rondom Katwijk? Oomen Opslag heeft een veilige en makkelijke self storage waarbij je binnen 1 meter je auto, verhuisbus of aanhangwagen kunt laden of lossen. Ons geautomatiseerde opslagcentrum plaatst jouw opslagruimte Katwijk op een van de laaddocks. Vul je persoonlijke pincode in op het scherm en hierna opent de deur waarmee je toegang hebt tot jouw opslagruimte Katwijk. Reserveer en plan je afspraak gemakkelijk via de app.

Ga je aan de slag met een renovatie en moet je hierdoor je inboedel tijdelijk verplaatsen? De Oomen Opslag in Katwijk is individueel te verplaatsen. Zo kunnen wij gemakkelijk een opslagruimte plaatsen bij jou voor de deur of bedrijfsruimte in Katwijk. Wil je meer lezen over onze service? Lees snel verder.

Zo weet je hoeveel opslagruimte je nodig hebt

Er zijn verschillende maten opslagboxen beschikbaar bij Oomen Opslag Katwijk. De juiste maat opslagbox hangt af van welke je spullen je wilt opslaan en hoeveel ruimte je nodig hebt. De kleinste box heeft een inhoud van 10m3 en is geschikt voor alle spullen die maximaal 2 meter lang, breed, of hoog zijn. De medium box heeft een inhoud van 16m3, de grootste box is 33m3 en de XL box is 37m3. De XL box heeft een lengte van bijna 6 meter.

Overstappen naar meer opslag in Katwijk?

Ons geautomatiseerde opslagcentrum in Katwijk heeft veel mogelijkheden om de perfecte maat voor jouw situatie te vinden. Veel of weinig spullen, we hebben voor iedere situatie de juiste maat. Blijkt uiteindelijk dat je een kleinere of een grotere opslag in Katwijk nodig hebt? Dan passen wij dit graag aan en bieden het formaat dat het beste bij je past.

Laat je opslagbox thuis bezorgen

Wil je voor nóg makkelijker kiezen? Voor een kleine meerprijs bezorgen wij jouw eigen opslagbox voor de deur in Katwijk. Spullen opslaan is nog nooit zo makkelijk geweest.

Dit is hoe het werkt:

 1. De opslagbox komt voor je deur te staan
 2. Laad de opslagbox in op je eigen tempo
 3. Oomen Opslag komt de opslagbox weer ophalen
 4. De opslag wordt in ons beveiligde opslagcentrum geplaatst

   

Heb je de spullen weer nodig? Ook dan komen we voor de deur langs en zetten de opslagbox voor je deur, zodat je deze weer eenvoudig kunt uitladen. Wil je in de tussentijd toegang tot je spullen? Maak gemakkelijk via de app een afspraak, dan zorgen wij dat je opslagbox in de geautomatiseerde self storage Katwijk terecht komt. Zo kun je gemakkelijk tussentijds bij de spullen.

Hulp bij het inladen of uitladen

We kunnen niet alleen de opslagbox bij jou thuis brengen, onze ervaren vakmensen kunnen je ook helpen met het inladen van de opslagbox Katwijk. Wanneer je kiest voor deze extra optie zorgen wij ervoor dat je opslagbox Katwijk wordt ingeladen met de hulp van ervaren verhuizers van Oomen Verhuizers. Het enige wat je hoeft te doen, is de spullen ingepakt klaar zetten.

Zo werkt opslag met verhuisservice in Katwijk

Erkende en ervaren verhuizers komen met de opslagruimte naar je toe. Wij laden de opslagbox voor je in. De verhuizers brengen de box naar het geautomatiseerde opslagcentrum

Wil je tussentijds bij je spullen kunnen? Ook dan kunnen we je assisteren met het uitladen. Oomen Opslag Katwijk ontzorgt je graag. Gebruik onze gemakkelijke app om wanneer jij wilt bij je spullen te komen. Je opslagbox Katwijk wordt automatisch klaargezet in de self storage.

Niet alleen voor particulieren, ook voor bedrijven bieden we verschillende oplossingen. Heb je ruimte tekort? Bijvoorbeeld als webshop eigenaar of strandtenthouder? Dan kun je ervoor kiezen om je spullen zelf op te slaan in onze self storage, of kiezen voor de Mobiele storage waarbij we naar jouw deur toe rijden om de spullen in te laden.

Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden voor opslagruimte huren in Katwijk? Bel ons dan op 088 321 99 99, wij staan graag voor je klaar.

Veel gestelde vragen

De kosten van opslagruimte bij Oomen Opslag in Katwijk zijn afhankelijk van het gekozen formaat van de opslagbox. Er zijn vier verschillende formaten beschikbaar, met elk hun eigen prijs en opslagcapaciteit. Oomen Opslag biedt de meest gunstig geprijsde opslagmogelijkheden in de regio dankzij de efficiënte manier van opslag. Door het stapelen van de boxen kunnen we optimaal gebruik maken van de ruimte Als je toegang wilt tot de inhoud van je opslagbox, kun je eenvoudig via de app een tijdstip reserveren. Op het gewenste tijdstip zal je opslagbox klaargezet worden, zodat je toegang hebt tot jouw persoonlijke spullen. Neem contact op met Oomen Opslag voor exacte prijzen van jouw opslagbox.

In Katwijk is het mogelijk om opslagruimte te huren voor zowel particuliere als professionele doeleinden. Er zijn diverse opslagboxen beschikbaar in verschillende maten om aan je behoeften te voldoen, of je nu de meubels uit je huis wilt opslaan, een auto of de spullen van je bedrijf. Er zijn zelfs mogelijkheden voor het huren van een opslagcontainer. Je kunt op verschillende manieren je box inladen. Je kunt ervoor kiezen om de box bij je thuis of op je werk te laten bezorgen, zodat je direct je spullen kunt inladen. Of je kunt de box op het terrein van de opslaglocatie huren en deze zelf inladen. Als je hulp nodig hebt bij het inladen van je box, bijvoorbeeld op je werk, kun je gebruikmaken van de hulp van onze collega’s.

Bij Oomen Opslag is Self Storage een veelgekozen service waarbij je spullen naar onze opslagfaciliteit in de buurt van Katwijk kunt brengen. Via onze app kun je een opslagbox reserveren en wij zorgen ervoor dat deze klaarstaat op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt de box openen met je unieke pincode en deze is ook voorzien van een slot. Als alternatief kun je tegen een kleine vergoeding de opslagbox ook laten bezorgen bij je thuis. Zo kun je spullen in of uit de box doen zonder naar onze Self Storage faciliteit te hoeven reizen. We bieden ook de mogelijkheid om hulp te huren bij het in- en uitladen van je spullen.

Door je opslag te huren bij Oomen in Katwijk ben je verzekerd van de veiligheid van je spullen. Je box is altijd goed afgesloten en er wordt gezorgd voor een droge, optimale temperatuur. Je kunt heel eenvoudig een afspraak maken om op een door jou gekozen moment, zodat je snel bij je spullen kunt. Je kunt zelfs je opslagbox inladen bij je thuis, die dan door ons opgehaald wordt. Als je hulp nodig hebt bij het inladen, dan is dat ook mogelijk. Een box kun je bij Oomen Opslag huren voor korte en langere periodes, al is het zo kort als een maand.

Niet op zoek naar opslag in, maar wel rondom Katwijk?

Wanneer je op zoek bent naar een tijdelijke opslagruimte in de buurt van Katwijk, maar het niet handig vindt om met je spullen door een drukke stad te rijden, kun je ook kiezen voor een locatie net buiten Katwijk. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk vanuit je werk langs de opslag Katwijk rijden als je iets wilt ophalen of brengen, zonder dat je zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek. In Zuid-Holland verhuren wij onder andere opslag in Leiden, Wassenaar en Zoetermeer. Bij Oomen Opslag kun je rekenen op veilige opslag van je persoonlijke eigendommen. Onze opslagruimtes zijn alleen toegankelijk voor jou, 7 dagen per week.

Meer opslagruimtes in Zuid-Holland