Opslagruimte Zoetermeer

Vraag direct je prijs aan

1
2
3

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Zoetermeer?

Drie manieren voor het opslaan van je spullen in Zoetermeer:

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Zoetermeer. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox op welke locatie je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor de deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis of op locatie met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen de opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Zoetermeer: Opslag met Verhuishulp

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Opslag met Verhuishulp

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Zoetermeer

Onze opslagboxen in Zoetermeer

Nog meer voordelen van Oomen Opslag

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Zoetermeer? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Zoetermeer

Voordelige opslagruimte in Zoetermeer

Wil je een goedkope opslagruimte huren in Zoetermeer. Dan ben bij Oomen Opslag aan het juist adres. Oomen Opslag heeft namelijk de laagste prijsgarantie op opslagruimtes in Zoetermeer. Je wilt namelijk niet te veel betalen voor je opslagruimte. Bij Oomen Opslag geniet je niet alleen van de laagste prijsgarantie maar ook nog eens van ultiem gemak. Bij ons hoef je namelijk nooit meer met je spullen te lopen naar je opslagruimte. Ook zijn onze opslagruimtes extreem goed beveiligd. Hierdoor kan dus worden gesteld dat Oomen Opslag op alle punten beter is dan de concurrentie. Onze opslagruimte komt zelfs naar je toe zodat je nooit meer hoeft te lopen en dit alles tegen een zeer lage prijs. 

De beste opslagruimte in de buurt

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving. Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Met onze makkelijke keuzes aan opslagruimtes weet je direct waar je aan toe bent. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere opslagboxen te huren. Je denkt vast; dan weet ik niet meer wat er in welke opslagruimte zit. Het tegendeel is waar! Oomen Opslag heeft namelijk een app waarin je precies kunt aangeven wat er in welke opslagbox zit. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht wat er in je opslagboxen zit. Het gebruik van deze app is overigens ook nog eens gratis wanneer je een opslagruimte bij ons huurt. Nergens anders vind je een soort gelijk concept. 

Ook voor de zakelijk markt hebben wij verschillende oplossingen. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een strandtent, een webshop of zit je als eigenaar met een tekort aan ruimte, dan kun je bij ons je bedrijfsinventaris opslaan. Wij hebben ook veel ervaring met de opslag en transport van beursstands. Er is dus eigenlijk geen reden meer om niet voor Oomen Opslag te kiezen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Wij laden en lossen jouw opslagruimte aan huis 

Wil je volledig worden ontzorgd? Wij laden en lossen jouw opslagruimte in Zoetermeer. Nadat de geautomatiseerde kraan de opslagruimte achter één van onze verhuiswagens heeft geplaatst laden of lossen wij jouw opslagruimte bij jou voor de deur. Ga je verhuizen en heb je hiervoor tussentijdse opslag nodig? Dan biedt de opslag met verhuisservice van Oomen Opslag voor jou de perfecte uitkomst. Erkende verhuizers laden en lossen op professionele wijze jouw spullen in en uit je opslagruimte. Tussentijds wordt jouw opslagruimte opgeslagen in het veiligste opslagcentrum ter wereld. 

Opslagboxen in verschillende maten

Bij ons kun je kiezen uit verschillende maten opslagboxen. Het kiezen van de juiste maat kan lastig zijn. Heb je geen idee welke maat opslagbox het meest geschikt is voor jou situatie, laat je dan door ons adviseren. Wij adviseren je graag, zodat jij altijd de juiste opslagruimte hebt voor jouw spullen. Vergelijk de verschillende opslagboxen op deze pagina.

Wij bieden opslagruimtes aan in verschillende maten:

 • Medium (16mі opslagruimte)
 • Large (33mі opslagruimte)
 • Extra Large (37mі opslagruimte)

Welke vorm van opslag je ook wenst, Oomen Opslag heeft de oplossing! Kies een vorm van opslag in Zoetermeer die het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.

De makkelijkste self storage 

Niet alleen de goedkoopste en duurzaamste slf storage ter wereld, maar wij maken het je ook graag gemakkelijk. Na het online bestellen van jouw opslagruimte of het vrijblijven invullen van het offerteformulier krijg je toegang tot jouw opslagruimte. Met een persoonlijke code die je ontvangt via SMS kun je eenvoudig de roldeur ontgrendelen en binnen één meter van de opslagboxen parkeren. 

Andere steden met opslagmogelijkheden in Zuid-Holland