• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Huur een opslagruimte - Oomen Opslag De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter.

Opslagruimte huren in Zoetermeer

Opslagruimte huren in Zoetermeer? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Zoetermeer. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Zoetermeer en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte en opslagcontainers in Zoetermeer

Wilt u opslagruimte huren in Zoetermeer? Oomen Opslag biedt u opslagruimte waar u dat wilt. Wij kunnen onze opslagruimtes op bijna elke locatie bezorgen. U kiest vervolgens of deze bij u voor de deur blijft staan, of dat wij de opslagcontainer na het inladen verwarmd en beveiligd opslaan. Wanneer u uw opslag weer terug wilt, komen wij deze op de door u gewenste dag weer bij u thuis in Zoetermeer afleveren. Doordat onze opslagruimtes altijd naar u toe komen bespaart u een hoop tijd, gedoe en geld.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Opslagruimte huren in Zoetermeer

Uw inboedel in Zoetermeer opslaan bij Oomen Opslag is de aller-makkelijkste manier van opslag. In plaats van steeds heen en weer rijden naar een (ouderwetse) self-storage in Zoetermeer, komt de opslagruimte naar ú toe. Doordat u niet steeds naar de storage-box hoeft, scheelt dat een hoop tijd, kosten en energie. Het werkt heel simpel:

  1. U boekt via onze website een “container met opslag”. Als vooraf al bekend is hoe lang de opslag nodig is, kunt u dit gelijk aangeven.
  2. Wij plaatsen de opslagbox op de afgesproken datum bij u voor de deur
  3. U laadt op uw eigen tempo de opslagruimte in
  4. Wij halen de container weer op, en slaan deze verwarmd en beveiligd op in onze opslagplaats

Wanneer u er klaar voor bent om uw mobiele opslagbox weer terug te krijgen brengen wij deze natuurlijk op afspraak weer langs.

Voordelig een opslagcontainer huren in Zoetermeer

Het is niet altijd nodig om ergens een opslagruimte te huren. Als u bijvoorbeeld gaat verbouwen is het ook prima om een opslagcontainer in Zoetermeer voor uw deur te huren, zogeheten selfstorage! De opslagcontainer kan zonder problemen enige tijd voor uw deur blijven staan. Opslag huren in Zoetermeer kan voor zowel particulieren als voor bedrijven. Voor bedrijven kan een opslagcontainer handig zijn voor werkzaamheden op een externe locatie of als tijdelijke extra opslagruimte. En voor particulieren is het huren van een opslagcontainer ideaal voor tijdelijke opslag bij een verbouwing of renovatie van de woning.

Onze opslagcontainers in Zoetermeer hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. In Zoetermeer verhuren wij zowel een 10ft container als een 20ft container. Bestel nu eenvoudig een opslagcontainer in Zoetermeer via onze webshop. Wanneer u bestelt voor 23.59 uur, kunnen wij deze de eerstvolgende werkdag al komen plaatsen.

Of u nu veel of weinig spullen wilt opslaan in Zoetermeer: wij hebben altijd een passende opslagruimte voor u. Zo hebben wij voor kleinere volumes 10ft opslagcontainers met een inhoud van 16m³. Dit is ruim voldoende voor de opslag van een woonkamer of kleine inboedel. De meest gehuurde opslagruimte in de regio Zoetermeer is een 20ft opslagcontainer. Deze opslagbox heeft een inhoud van 33m³. Dit is voldoende voor de inhoud van een gemiddeld eengezinswoning. Wanneer u meer opslagruimte nodig heeft, kunt u natuurlijk ook verschillende  opslagboxen combineren.

U kiest voor “opslagcontainer huren”, als u een opslagcontainer voor een bepaalde periode voor uw woning wilt hebben. Wanneer u wilt dat de container na het inladen verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen, kiest u voor “container met opslag”. Ook de kosten voor het terugbrengen van de opslagcontainer in Zoetermeer zitten bij de prijs inbegrepen. Kortom: voor opslag zit u goed bij Oomen!

Opslagruimte nodig in Zoetermeer? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Zoetermeer. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Zoetermeer en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

0