Opslagruimte Zoetermeer

Op alle punten beter

Opslagruimte Zoetermeer

Op alle punten beter

Op welke manier wil je je spullen opslaan?

Op welke manier wil je je spullen opslaan?

Binnen een half uur rijden vanaf Zoetermeer, bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Zoetermeer.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Zoetermeer en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Zoetermeer

Voordelige opslagruimte in Zoetermeer

Wil je een goedkope opslagruimte huren in Zoetermeer. Dan ben bij Oomen Opslag aan het juist adres. Oomen Opslag heeft namelijk de laagste prijsgarantie op opslagruimtes in Zoetermeer.  Je wilt namelijk niet te veel betalen voor je opslagruimte. Bij Oomen Opslag geniet je niet alleen van de laagste prijsgarantie maar ook nog eens van ultiem gemak. Bij ons hoef je namelijk nooit meer met je spullen te lopen naar je opslagruimte. Ook zijn onze opslagruimtes extreem goed beveiligd. Hierdoor kan dus worden gesteld dat Oomen Opslag op alle punten beter is dan de concurrentie. Onze opslagruimte komt zelfs naar je toe zodat je nooit meer hoeft te lopen en dit alles tegen een zeer lage prijs. 

De beste opslagruimte in de buurt

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving. Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Met onze makkelijke keuzes aan opslagruimtes weet je direct waar je aan toe bent. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere opslagboxen te huren. Je denkt vast; dan weet ik niet meer wat er in welke opslagruimte zit. Het tegendeel is waar! Oomen Opslag heeft namelijk een app waarin je precies kunt aangeven wat er in welke opslagbox zit. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht wat er in je opslagboxen zit. Het gebruik van deze app is overigens ook nog eens gratis wanneer je een opslagruimte bij ons huurt. Nergens anders vind je een soort gelijk concept. 

Ook voor de zakelijk markt hebben wij verschillende oplossingen. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een strandtent, een webshop of zit je als eigenaar met een tekort aan ruimte, dan kun je bij ons je bedrijfsinventaris opslaan. Wij hebben ook veel ervaring met de opslag en transport van beursstands. Er is dus eigenlijk geen reden meer om niet voor Oomen Opslag te kiezen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Wij laden en lossen jouw opslagruimte aan huis 

Wil je volledig worden ontzorgd? Wij laden en lossen jouw opslagruimte in Zoetermeer. Nadat de geautomatiseerde kraan de opslagruimte achter één van onze verhuiswagens heeft geplaatst laden of lossen wij jouw opslagruimte bij jou voor de deur. Ga je verhuizen en heb je hiervoor tussentijdse opslag nodig? Dan biedt de opslag met verhuisservice van Oomen Opslag voor jou de perfecte uitkomst. Erkende verhuizers laden en lossen op professionele wijze jouw spullen in en uit je opslagruimte. Tussentijds wordt jouw opslagruimte opgeslagen in het veiligste opslagcentrum ter wereld. 

Opslagboxen in verschillende maten

Bij ons kun je kiezen uit verschillende maten opslagboxen. Het kiezen van de juiste maat kan lastig zijn. Heb je geen idee welke maat opslagbox het meest geschikt is voor jou situatie, laat je dan door ons adviseren. Wij adviseren je graag, zodat jij altijd de juiste opslagruimte hebt voor jouw spullen. Vergelijk de verschillende opslagboxen op deze pagina.

Wij bieden opslagruimtes aan in verschillende maten:

  • Medium (16mі opslagruimte)
  • Large (33mі opslagruimte)
  • Extra Large (37mі opslagruimte)

Welke vorm van opslag je ook wenst, Oomen Opslag heeft de oplossing! Kies een vorm van opslag in Zoetermeer die het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.

De makkelijkste self storage 

Niet alleen de goedkoopste en duurzaamste slf storage ter wereld, maar wij maken het je ook graag gemakkelijk. Na het online bestellen van jouw opslagruimte of het vrijblijven invullen van het offerteformulier krijg je toegang tot jouw opslagruimte. Met een persoonlijke code die je ontvangt via SMS kun je eenvoudig de roldeur ontgrendelen en binnen één meter van de opslagboxen parkeren.