Opslagruimte Katwijk

Vraag direct je prijs aan

1
2
3

Opslag in Katwijk: veilig en snel geregeld

Wil je een opslagruimte huren in Katwijk? Kies dan voor Oomen Opslag. Wij bieden Self Storage waarbij je je spullen naar onze faciliteit brengt en op afroep toegang hebt. Wil je graag hulp bij het verhuizen van je spullen? Ook dat kan bij ons. Wij zijn de veiligste, voordeligste en modernste keuze voor opslag in Katwijk.

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslag huren in Katwijk. Parkeer warm en droog binnen 1 meter van je opslagbox. Reserveer tijd om bij je opslag te kunnen via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox huren waar je maar wilt! Wij plaatsen de opslagbox bij jou voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m weer op zodra je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

De meest gebruikte opslagruimtes in Katwijk

Oomen Opslag biedt de meest gebruikte en voordelige oplossingen voor opslagruimte in en rond Katwijk. Omdat de opslagfaciliteiten zeer efficiënt zijn, kunnen we de prijzen laag houden. Ook op het gebied van veiligheid onderscheiden de opslagruimtes van Oomen zich van andere aanbieders. Je kunt de automatische Self Storage afsluiten met een slot en alleen met een persoonlijke toegangscode heb je toegang tot je box. Als je toegang wilt hebben tot je box, dan kun je eenvoudig via de app reserveren en wordt de box voor je klaargezet. Dit draagt extra bij aan de veiligheid, want zonder reservering hebben anderen dus ook geen toegang tot jouw spullen.

Waarom men kiest voor voor Oomen Opslag in Katwijk

Self Storage in Katwijk: is het iets voor jou?

Zo maken we het opslaan van je spullen gemakkelijker....

Andere mogelijkheden:

Je kunt kiezen uit deze opslagboxen in Katwijk

Onze opslagboxen in Katwijk

Als je kiest voor Oomen Opslag dan kies je voor:

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Huur voordelig een bus of aanhanger in Katwijk

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Katwijk? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Katwijk

Extra opslagruimte nodig in Katwijk? Een makkelijke self storage waarbij je direct naast je auto, verhuisbus of aanhangwagen kunt laden en lossen, Oomen Opslag maakt het je graag gemakkelijk. Ons gerobotiseerde opslagcentrum plaatst jouw opslagruimte bij één van de laaddocks. Nadat je jouw persoonlijke code hebt ingevoerd op het touch-screen, opent de overheaddeur en heb je toegang tot jouw opslagruimte in Katwijk. Reserveren en het plannen van een bezoek aan je opslagruimte in Katwijk regel je eenvoudig via je telefoon, tablet of computer.

Ga je verbouwen en ben je genoodzaakt tijdelijk je inboedel te verplaatsen? Doordat alle opslagruimtes van Oomen Opslag individueel verplaatsbaar zijn, kunnen wij een opslagruimte plaatsen bij jou voor de deur of bedrijfsruimte in Katwijk. Wil je meer weten over onze service? Lees dan verder! 

Zo weet je hoeveel opslagruimte je nodig hebt

Welk formaat het beste bij jou past, hangt af van wat je wilt opslaan en hoeveel ruimte je nodig hebt. Bij Oomen Opslag in Katwijk kun je kiezen uit verschillende formaten opslagboxen. De kleinste box heeft een inhoud van 10 kubieke meter en is geschikt voor spullen tot 2 meter lang, breed of hoog. De medium box heeft een inhoud van 16 kubieke meter, de grote box is 33 kubieke meter en de extra grote box 37 kubieke meter. De grootste box heeft een lengte van bijna 6 meter, dus daar kun je ook grotere items in opslaan.

Overstappen naar meer opslag in Katwijk?

Onze opslagfaciliteit in Katwijk biedt verschillende formaten opslagboxen aan om aan jouw opslag behoeften te voldoen. Of je nu weinig of juist veel spullen wilt opslaan, we hebben boxen van een klein tot extra groot formaat om aan jouw wensen te voldoen. Kom je toch nog ruimte tekort? Je kunt gemakkelijk de capaciteit van je opslagbox wijzigen door over te stappen op een groter formaat. En als je minder spullen wilt opslaan, kun je ook eenvoudig overstappen op een kleiner formaat.

Laat je opslagbox thuis bezorgen

Vind je onze self storage nog niet makkelijk genoeg? Voor een kleine meerprijs bezorgen we de opslagbox voor je deur in Katwijk, zodat je nóg makkelijker je spullen op kunt slaan.

Het werkt heel eenvoudig:

 1. Wij brengen de opslagbox in de gewenste maat bij je aan huis
 2. Je kunt de opslagbox op je eigen tempo inladen
 3. Wanneer je klaar bent, halen we de opslagbox weer op
 4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wil je je spullen weer terug? Ook dan plaatsen we de opslagbox weer voor je deur, zodat je makkelijk kunt uitladen. Dit kan natuurlijk ook bij je nieuwe huis. Wil je tussentijds toegang tot je spullen? Ook dit gaat heel makkelijk, want we plaatsen je opslagbox in onze geautomatiseerde self storage in Katwijk. Zo kun je via je telefoon je opslagbox naar je auto laten komen.

Hulp bij het inladen of uitladen

Wil je nóg makkelijker je spullen opslaan? Wij kunnen je ook helpen met het inladen van je opslagbox. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat je opslagbox wordt ingeladen met behulp van de Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers. Het enige wat je moet doen is je spullen ingepakt klaar zetten.

Opslag met verhuisservice werkt als volgt:

 1. Onze erkende verhuizers komen met je opslagruimte naar je toe
 2. De opslagbox wordt voor je ingeladen
 3. Wanneer de verhuizers klaar zijn, nemen zij je opslagbox weer mee
 4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wanneer je je spullen weer terug wilt, kunnen wij je ook assisteren met het uitladen. Bij ons is alles mogelijk zodat je volledig ontzorgd wordt. Wil je tussentijds bij je opgeslagen spullen? Ook dit is mogelijk en kan heel gemakkelijk geregeld worden. Je geeft aan wanneer je bij je opslagruimte wilt en deze wordt automatisch voor je klaargezet in onze self storage. 

Voordelige opslagruimte in Katwijk

Ook wanneer je zoekt naar de volledigste opslagruimte van Katwijk ben je bij Oomen Opslag aan het juiste adres. Zoals gezegd is Oomen Opslag op alle punten beter. Dit bewijzen we dan ook graag.  Kom ook het ultieme gemak ervaren tegen een zeer lage prijs bij Oomen Opslag in Katwijk. 

Ultiem gemak in Katwijk

Ben je opzoek naar een opslagruimte in Katwijk? Ga voor gemak en kwaliteit. Al snel komt je dan bij de opslagboxen van Oomen Opslag uit. Wij bieden je de makkelijkste opslagruimte in Katwijk en kunnen wanneer je dit went je storagebox zelfs voor je deur plaatsen. Bij Oomen Opslag heb je niet alleen de makkelijkste en voordeligste, maar ook nog eens de veiligste inboedelopslag. Onze opslaglocatie is voorzien van high tech camera’s en alarmsysteem. Fysiek toegang tot de opslagboxen is onmogelijk, alleen onze kraan kan erbij. 

Kortom, altijd de beste opslagruimte in Katwijk

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving. Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Wij helpen iedereen aan de juiste opslagruimte. Regelmatig komen er klanten bij ons die overstappen naar onze modernste self storage. Dit omdat deze ook alle punten beter is dan de traditionele self storage van de concurrentie.  Onze manier van spullen opslaan is uniek. Bij ons ben je altijd aan het juiste adres voor het huren van een opslagruimte. 

Ook voor de zakelijk markt hebben wij verschillende oplossingen. Heb jij bijvoorbeeld ruimte te kort? Dan kan Oomen Opslag je hierbij helpen. Je kunt er zelf voor kiezen om de spullen op te slaan in onze self storage door naar ons pand te rijden maar wij kunnen ook de spullen komen halen bij jouw bedrijf.

Twijfel je over welke vorm van opslag in Katwijk het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

De kosten van opslagruimte bij Oomen Opslag in Katwijk zijn afhankelijk van het gekozen formaat van de opslagbox. Er zijn vier verschillende formaten beschikbaar, met elk hun eigen prijs en opslagcapaciteit. Oomen Opslag biedt de meest gunstig geprijsde opslagmogelijkheden in de regio dankzij de efficiënte manier van opslag. Door het stapelen van de boxen kunnen we optimaal gebruik maken van de ruimte Als je toegang wilt tot de inhoud van je opslagbox, kun je eenvoudig via de app een tijdstip reserveren. Op het gewenste tijdstip zal je opslagbox klaargezet worden, zodat je toegang hebt tot jouw persoonlijke spullen. Neem contact op met Oomen Opslag voor exacte prijzen van jouw opslagbox.

In Katwijk is het mogelijk om opslagruimte te huren voor zowel particuliere als professionele doeleinden. Er zijn diverse opslagboxen beschikbaar in verschillende maten om aan je behoeften te voldoen, of je nu de meubels uit je huis wilt opslaan, een auto of de spullen van je bedrijf. Er zijn zelfs mogelijkheden voor het huren van een opslagcontainer. Je kunt op verschillende manieren je box inladen. Je kunt ervoor kiezen om de box bij je thuis of op je werk te laten bezorgen, zodat je direct je spullen kunt inladen. Of je kunt de box op het terrein van de opslaglocatie huren en deze zelf inladen. Als je hulp nodig hebt bij het inladen van je box, bijvoorbeeld op je werk, kun je gebruikmaken van de hulp van onze collega’s.

Bij Oomen Opslag is Self Storage een veelgekozen service waarbij je spullen naar onze opslagfaciliteit in de buurt van Katwijk kunt brengen. Via onze app kun je een opslagbox reserveren en wij zorgen ervoor dat deze klaarstaat op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt de box openen met je unieke pincode en deze is ook voorzien van een slot. Als alternatief kun je tegen een kleine vergoeding de opslagbox ook laten bezorgen bij je thuis. Zo kun je spullen in of uit de box doen zonder naar onze Self Storage faciliteit te hoeven reizen. We bieden ook de mogelijkheid om hulp te huren bij het in- en uitladen van je spullen.

Door je opslag te huren bij Oomen in Katwijk ben je verzekerd van de veiligheid van je spullen. Je box is altijd goed afgesloten en er wordt gezorgd voor een droge, optimale temperatuur. Je kunt heel eenvoudig een afspraak maken om op een door jou gekozen moment, zodat je snel bij je spullen kunt. Je kunt zelfs je opslagbox inladen bij je thuis, die dan door ons opgehaald wordt. Als je hulp nodig hebt bij het inladen, dan is dat ook mogelijk. Een box kun je bij Oomen Opslag huren voor korte en langere periodes, al is het zo kort als een maand.

Niet op zoek naar opslag in, maar wel rondom Katwijk?

Wanneer je op zoek bent naar een tijdelijke opslagruimte, maar het niet handig vindt om met je spullen door een drukke stad te rijden, kun je ook kiezen voor een locatie net buiten Katwijk. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk vanuit je werk langs de opslag rijden als je iets wilt ophalen of brengen, zonder dat je zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek. In Zuid-Holland verhuren wij onder andere opslag in Leiden, Wassenaar en Zoetermeer. Bij Oomen Opslag kun je rekenen op veilige opslag van je persoonlijke eigendommen. Onze opslagruimtes zijn alleen toegankelijk voor jou, 7 dagen per week.

Meer opslagruimtes in Zuid-Holland