• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Oomen Opslag - de Modernste Self Storage De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter. Meer informatie Opslagruimte die naar je toekomt Laad je opslagbox voor je eigen deur in, of laat je spullen gratis inladen door onze verhuizers. Offerte aanvragen Nu beschikbaar

Opslagruimte huren in Katwijk

Opslagruimte nodig in Katwijk? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Katwijk. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Katwijk en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte en opslagcontainers in Katwijk

Bent u op zoek naar een opslagruimte of opslagcontainer in Katwijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Oomen Opslag is hét bedrijf voor opslag, opslagboxen en opslagplaatsen. Wij kunnen eenvoudig een opslagcontainer bij u voor de deur plaatsen, zodat u heel makkelijk uw inboedel op kunt slaan. De opslagcontainer kunt u zo lang huren als u wilt, maar we kunnen de opslagbox ook verwarmd en beveiligd voor u opslaan. Wij verhuren opslagruimtes in Katwijk in diverse maten, dus we hebben altijd de juiste oplossing voor uw opslag.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

De makkelijkste opslagruimte huren in Katwijk

Oomen Opslag heeft de aller-makkelijkste opslagruimte die er bestaat. In plaats van talloze keren op-en-neer naar de storage box bij een ouderwetse self-storage komt de opslagbox gewoon naar u toe. U heeft uw spullen dus maar één keer in uw handen, en u bespaart ook nog een hoop kosten op het huren van een busje. Het werkt heel simpel: wij plaatsen de opslagruimte op een door u aangewezen plek. Vervolgens heeft u alle tijd om uw inboedel op te slaan in de box. Wanneer u klaar bent met het inladen van de opslagcontainer halen wij deze weer op, en plaatsen wij deze in onze beveiligde opslagruimte. Zodra u een seintje geeft, komen wij de mobiele opslagcontainer weer afleveren op het door u opgegeven adres. Opslagruimte huren in Katwijk was nog nooit zo makkelijk!

Opslagcontainer huren in Katwijk

Het is niet altijd nodig uw spullen extern op te slaan. Bij bijvoorbeeld een verbouwing of renovatie kan een inboedel vaak prima opgeslagen worden in een opslagcontainer voor de deur. Uiteraard dient u hier dan wel voldoende ruimte voor te hebben. Het huren van een opslagcontainer of zeecontainer voor de deur is een prima oplossing voor het opslaan van uw inboedel tijdens een verbouwing. Wij verhuren in Katwijk zowel 10ft containers al 20ft containers. Wij plaatsen de opslagcontainer eenvoudig bij u aan huis, zodat u voldoende opslagruimte heeft. Een opslagcontainer huren in Katwijk doet u eenvoudig via onze webshop.

Wij verhuren opslagruimtes en opslagcontainers in Katwijk in diverse maten. Voor het opslaan van een inboedel van een gemiddelde eengezinswoning is een 20ft opslagcontainer zeer geschikt. Wanneer u een kleine inboedel heeft, of slechts een gedeelte wilt opslaan is de 10ft opslagcontainer erg handig. Deze laatste opslagbox is ook erg handig wanneer er in uw straat geen ruimte is voor het plaatsen van een grote opslagbox. U bepaalt zelf of de opslagruimte voor uw deur blijft staan, of dat deze opgeslagen wordt in onze verwarmde en beveiligde opslagplaats.

0