Opslagruimte huren Den Haag

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Den Haag?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Den Haag. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Den Haag: Opslag met Verhuishulp

Redenen om opslagruimte te huren van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Opslag met Verhuishulp

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Den Haag

Onze opslagboxen in Den Haag

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte in Den Haag huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Den Haag? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren Den Haag

Kies voor de beste opslagruimte in Den Haag

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving Den Haag. Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Met onze makkelijke keuzes aan opslagruimtes weet je direct waar je aan toe bent. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere opslagboxen te huren. Je denkt vast; dan weet ik niet meer wat er in welke opslagruimte zit. Het tegendeel is waar! Oomen Opslag heeft namelijk een app waarin je precies kunt aangeven wat er in welke opslagbox zit. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht wat er in je opslagboxen zit. Het gebruik van deze app is overigens ook nog eens gratis wanneer je een opslagruimte bij ons huurt. Nergens anders vind je een soort gelijk concept. 

Opslagboxen in verschillende maten

Kies bij ons uit verschillende maten opslagboxen. Het kiezen van de juiste maat kan lastig zijn. Heb je geen idee welke maat opslagbox het meest geschikt is voor jou situatie, laat je dan door ons adviseren. Wij adviseren je graag, zodat jij altijd de juiste opslagruimte hebt voor jouw spullen. Vergelijk de verschillende opslagboxen op deze pagina.

Wij bieden opslagruimtes aan in verschillende maten:

 • Medium (16m³ opslagruimte)
 • Large (33m³ opslagruimte)
 • Extra Large (37m³ opslagruimte)
De goedkoopste opslagruimte in Den Haag

Wil je een goedkope opslagruimte huren in Den Haag. Dan ben bij Oomen Opslag aan het juist adres. Oomen Opslag heeft namelijk de laagste prijsgarantie op opslagruimtes in Den Haag. Niemand wil te veel betalen voor zijn/haar opslag. Bij Oomen Opslag geniet je niet alleen van de laagste prijsgarantie maar ook nog eens van ultiem gemak. Bij ons hoef je namelijk nooit meer met je spullen te lopen naar je opslagruimte. Ook zijn onze opslagruimtes extreem goed beveiligd. Hierdoor kan dus worden gesteld dat Oomen Opslag op alle punten beter is dan de concurrentie. Onze opslagruimte komt zelfs naar je toe zodat je nooit meer hoeft te lopen en dit alles tegen een zeer lage prijs. 

Welke vorm van opslag je ook wenst, Oomen Opslag heeft de oplossing! Kies een vorm van opslag in Den Haag die het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden. 

Liever een opslagruimte huren net buiten Den Haag?

Als je op zoek bent naar een opslagruimte voor meubels of andere spullen waar je een tijdelijke plek voor zoekt dan kan het handig zijn om te kiezen voor een opslagruimte net buiten Den Haag. Je hoeft dan niet de drukke stad door en misschien lang te zoeken naar een parkeerplek. Je kunt ook bijvoorbeeld vanuit je werk even langs de opslag rijden als je daar iets wilt ophalen of brengen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid, want de opslagruimtes van Oomen Opslag zorgt ervoor dat jouw spullen altijd veilig opgeborgen zijn. Alleen jij hebt toegang tot je box en dat op vrijwel ieder gewenst moment. Of je nu tijdelijk kleiner woont en dus niet al je meubels kwijt kunt of je verblijft een tijdje in het buitenland en wilt je huis verhuren, je kunt altijd rekenen op veilige opslag van jouw persoonlijke eigendommen. 

Particuliere opslagruimte

Particuliere opslagruimte is handig als je tijdelijk zonder woonruimte zit. Wanneer je bijvoorbeeld na een relatiebreuk voor bepaalde tijd bij anderen logeert dan moeten je spullen ergens blijven. Hiervoor huur je heel handig particuliere opslagruimte bij Oomen Opslag. Je kunt kiezen uit verschillende formaten, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je tijdelijk wilt opslaan. Ook als je voor een bepaalde tijd naar het buitenland gaat en niet alles kunt of wilt meenemen is een opslagruimte huren een uitkomst. Als je weer terug bent in Nederland en je trekt weer in je huis dat tijdelijk verhuurd is, of je vindt nieuwe woonruimte dan haal je je spullen op of laat ze op je adres bezorgen. Je bent in no time weer ingericht met je favoriete en vertrouwde spullen. 

Opslagruimte voor bedrijven

Als ondernemer kan het gebeuren dat je om opslagruimte verlegen zit. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn voor archiefstukken. Hoewel er vandaag de dag veel digitaal wordt opgeslagen staat er ook nog genoeg op papier. De Belastingdienst kan tot wel 5 jaar teruggaan bij het opvragen van stukken voor een financiële controle. Dan is het natuurlijk heel handig als je die informatie snel beschikbaar kunt stellen. Berg je documenten op in archiefdozen, voorzie ze van een etiket en huur een opslagruimte bij ons. Je stukken worden veilig en vochtvrij opgeslagen en zijn beschikbaar als je ze nodig hebt. Als er archief vernietigd mag worden kan dat natuurlijk ook worden geregeld. Je creëert dan weer ruimte om nieuwe documenten op te slaan. Opslagruimte voor bedrijven is ook handig als je gaat verbouwen en de inboedel moet ergens worden opgeslagen of als je je bedrijf tijdelijk stopzet om het later weer op te starten. Bekijk onze opties voor opslagruimte en huur jouw box vandaag nog. 

Veelgestelde vragen

Als je opslagruimte in Den Haag wilt huren dan neem je contact met ons op via het formulier op de website. Vul je gegevens in en geef aan hoeveel ruimte je nodig hebt en vanaf wanneer. Je ontvangt dan een prijsopgave. Als je akkoord gaat kan de opslag in veel gevallen direct geregeld worden. Als je het lastig vindt om te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt dan kun je aangeven wat je wilt opslaan. We doen je dan een voorstel hoeveel ruimte je daarvoor nodig zult hebben. 
Opslagruimte in Den Haag huren is handig als je in Den Haag of directe omgeving woont of als je bedrijf er gevestigd is. Je kunt dan altijd gemakkelijk bij je spullen als je wat nodig hebt. Wil je meubels opslaan omdat je tijdelijk geen woonruimte hebt of voor langere tijd naar het buitenland gaat en je woont nu in Den Haag of omgeving dan is het handig om als je je spullen weer wilt ophalen ze in de buurt te hebben. Dat scheelt reistijd en kosten.
Je huurt je opslag bij Oomen in Den Haag omdat je dan zeker weet dat je spullen veilig worden opgeslagen. Je box is altijd goed afgesloten en je spullen worden droog en onder optimale temperaturen bewaard. Je kunt altijd bij je eigendommen als je iets nodig hebt of als je meer spullen in je opslag wilt plaatsen. Je kunt je opslagbox zelfs bij je thuis inladen, deze wordt dan door ons opgehaald. Wil je hulp bij het inladen? Ook dat is mogelijk. Je kunt de box huren zo lang als dat nodig is, of je nu voor een maand opslag nodig hebt of voor een jaar.
Je kunt opslagruimte huren in Den Haag voor zowel privé als zakelijke opslag. Of je nu de meubels uit je huis wilt opslaan of de archieven van de zaak. Je kunt kiezen uit verschillende formaten opslagbox, afhankelijk van het aantal kubieke meters dat je nodig hebt. Bij het inladen van je opslagbox kun je kiezen uit verschillende opties. De box kan bij je thuis of op de zaak worden gebracht zodat je direct spullen kunt inladen. Je kunt een box huren op ons terrein waar je zelf inruimt. Je kunt bij het thuis of op de zaak inladen van een box hulp krijgen van onze ervaren medewerkers.

Bekijk onze andere opslagruimtes in Zuid-Holland