• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Opslagruimte in Den Haag

Opslagruimte thuisbezorgd

150,00350,00 incl. btw / maand

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou aan huis. Je kunt de opslagbox op eigen tempo zelf inladen, maar je kunt de opslagbox ook gratis door onze verhuizers laten in- en uitladen. Hierna slaan we jouw spullen verwarmd en beveiligd op. Wil je je spullen terug? Dan bezorgen we de box weer bij jou aan huis.

Categorie:
Wissen

Selecteer hier van welke extra opties of diensten u gebruik wilt maken. De kosten zijn per maand.

Productbeschrijving

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou thuis. Je kunt je box zelf inladen, maar dit kun je ook gratis door onze Erkende Verhuizers laten doen. Nadat je opslagbox is ingeladen, slaan wij deze verwarmd en beveiligd voor je op. Na de opslagperiode brengen we je spullen weer terug. Dit kan natuurlijk ook naar een ander adres binnen onze regio.

Extra informatie

Type opslagbox

16m³ / 10ft, 33m³ / 20ft

Opslagperiode

2 tot 3 maanden, 4 tot 12 maanden, 13 maanden of langer

Opslagruimte en opslagcontainers in Den Haag

Wilt u opslagruimte huren in Den Haag, of wilt u een opslagcontainer huren in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Oomen Opslag voorziet in uw behoefte in opslagruimte. Of u nu op zoek bent naar een opslagbox voor de deur, of u uw inboedel wilt opslaan voor langere tijd: wij helpen u aan de juiste opslagruimte in Den Haag. Klik de juiste opslagbox hieronder aan, en regel direct uw opslagruimte via onze webshop! Oomen is de partij voor uw opslag!

De makkelijkste opslagruimte huren in Den Haag

Wij durven te zeggen dat wij de aller-makkelijkste opslagruimte van Den Haag aanbieden. Bij de meeste opslagbedrijven moet u vaak met een busje heen-en-weer rijden naar uw storage box bij een self-storage in Den Haag. Bij Oomen Opslag werkt het omgekeerd, want bij ons komt de opslagbox naar ú toe. Dat bespaart u niet alleen heel veel tijd, maar ook nog eens geld doordat u geen busje hoeft te huren. En doordat u alles maar één keer in uw handen hebt, is er ook nog eens veel minder kans op schade. Het werkt heel simpel: u geeft aan wanneer en waar u de opslagruimte in Den Haag wilt hebben, en wij plaatsen de opslagbox voor uw deur. Vervolgens heeft u alle tijd om uw inboedel op te slaan in de opslagcontainer. Wanneer alle opslag in de box staat, halen wij de container weer op en plaatsen wij deze bij onze beveiligde opslagplaats. Op afroep komen wij de opslagruimte weer bij u aan huis bezorgen. Hoewel er nog enkele andere aanbieders van Mobiele Opslag in Den Haag zijn, is er geen opslagbedrijf dat zulke grote opslagruimtes te huur aanbiedt als wij. Makkelijker opslagruimte huren in Den Haag kan niet!

Opslagcontainer huren in Den Haag

U kunt bij ons ook een opslagcontainer huren in Den Haag. In sommige gevallen is het niet nodig uw inboedel op te slaan bij een opslag. Wanneer u bijvoorbeeld gaat verbouwen of een nieuwe vloer krijgt, kan uw inboedel prima tot enkele weken in de opslag bij u voor de deur opgeslagen worden. Onze opslagcontainers hebben dezelfde maten als een zeecontainer, en zijn allemaal wind- en waterdicht. Bovendien kunnen alle containers goed worden afgesloten. De opslagcontainer kan zo lang bij u voor de deur in Den Haag blijven staan als u zo wilt. We kunnen de containers in bijna elke straat in Den haag bij u voor de deur plaatsen.

In Den Haag hebben we diverse opslagboxen beschikbaar, voor de opslag van heel uw inboedel. Voor kleinere inboedels tot 16m³ adviseren we u om een 10ft opslagcontainer te huren. Voor grotere inboedels tot 33m³ kunt u het beste een 20ft opslagcontainer huren. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere opslagruimtes te bestellen, of om verschillende maten opslagboxen te combineren. Het unieke van ons opslagbedrijf is dat u kunt kiezen waar de opslagruimte komt te staan. Zo kan deze een aantal weken bij u voor de deur blijven, maar de opslagbox kan ook voor langere tijd verwarmd en beveiligd opgeslagen worden bij onze opslagplaats.

0