Opslagruimte Wassenaar

Op alle punten beter

Opslagruimte Wassenaar

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Wassenaar?

Hoe wil jij jouw spullen opslaan?

Binnen een kwartier rijden vanaf Wassenaar. Bespaar ruim vijf uur aan laden en lossen. 

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Wassenaar.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Wassenaar en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Kom je spullen brengen naar je opslagruimte? Huur extra voordelig een busje of aanhangwagen bij Oomen Opslag! Maak een hele dag gratis gebruik van ons transportvervoer waneer je een opslagruimte gaat huren bij Oomen Opslag.

Huur je een medium opslagbox? Wij plaatsen deze voor jou op de trailer. Koppel de trailer aan je trekhaak en je kunt de opslagbox eenvoudig verplaatsen, eenvoudig laden en lossen bij jou voor de deur. Reserveer vandaag nog jou busje, aanhangwagen of verplaatsbare medium opslagbox.

Opslagruimte huren in Wassenaar

Vind je onze self storage nog niet makkelijk genoeg? Voor een kleine meerprijs bezorgen we de opslagbox voor je deur, zodat je nóg makkelijker je spullen op kunt slaan.

Het werkt heel eenvoudig:

  1. Wij brengen de opslagbox in de gewenste maat bij je aan huis
  2. Je kunt de opslagbox op je eigen tempo inladen
  3. Wanneer je klaar bent, halen we de opslagbox weer op
  4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wil je je spullen weer terug? Ook dan plaatsen we de opslagbox weer voor je deur, zodat je makkelijk kunt uitladen. Dit kan natuurlijk ook bij je nieuwe huis. Wil je tussentijds toegang tot je spullen? Ook dit gaat heel makkelijk, want we plaatsen je opslagbox in onze geautomatiseerde self storage in Katwijk. Zo kun je via je telefoon je opslagbox naar je auto laten komen.

Hulp bij het inladen of uitladen

Wil je nóg makkelijker je spullen opslaan? Wij kunnen je ook helpen met het inladen van je opslagbox. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat je opslagbox wordt ingeladen met behulp van de Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers. Het enige wat je moet doen is je spullen ingepakt klaar zetten.

Opslag met verhuisservice werkt als volgt:

  1. Onze erkende verhuizers komen met je opslagruimte naar je toe
  2. De opslagbox wordt voor je ingeladen
  3. Wanneer de verhuizers klaar zijn, nemen zij je opslagbox weer mee
  4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wanneer je je spullen weer terug wilt, kunnen wij je ook assisteren met het uitladen. Bij ons is alles mogelijk zodat je volledig ontzorgd wordt. Wil je tussentijds bij je opgeslagen spullen? Ook dit is mogelijk en kan heel gemakkelijk geregeld worden. Je geeft aan wanneer je bij je opslagruimte wilt en deze wordt automatisch voor je klaargezet in onze self storage. 

Goedkope opslagruimte in Wassenaar

Huur de goedkoopste opslagruimte van Wassenaar bij Oomen Opslag. Niemand wilt te veel betalen voor zijn/haar opslag. Oomen Opslag is op alle punten beter dan de concurrentie.  Wanneer de kosten van opslag veel invloed heeft op uw keuze ben je bij Oomen Opslag in Wassenaar aan het juiste adres. Ons opslagruimtes zijn op alle punten beter.

Altijd de beste opslagruimte in Wassenaar

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving Wassenaar. Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Wij hebben voor elke uitdaging een passende opslagruimte. Vele mensen zijn je al voor gegaan en maken gebruik van alle gemakken van Oomen Opslag.

Voor de zakelijk markt hebben wij ook verschillende oplossingen. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een strandtent, een webshop of zit je als eigenaar met een tekort aan ruimte, dan kun je bij ons je bedrijfsinventaris opslaan. De opslagbox kunnen wij op elke gewenste locatie afleveren. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf volledig wordt ontzorgd. 

De makkelijkste opslagruimte in Wassenaar

Een opslagruimte huren in Wassenaar? Als je voor kwaliteit en gemak gaat, kom je al snel bij Oomen Opslag uit. Wij bieden je de makkelijkste opslagruimte in Wassenaar en brengen de opslagruimte zelf naar je in Wassenaar, als je dit wenst. Bij Oomen Opslag heb je niet alleen de makkelijkste en voordeligste, maar ook nog eens de veiligste opslagruimte. Ons pand is extreem beveiligd en je kunt alleen bij je opslagbox door in te loggen op je account in onze app. 

Twijfel je over welke vorm van opslag in Wassenaar het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.