• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 085 043 83 97

Oomen Opslag - de Modernste Self Storage De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter. Opslagruimte die naar je toekomt Laad je opslagbox voor je eigen deur in, of laat je spullen gratis inladen door onze verhuizers. Offerte aanvragen Nu beschikbaar

Opslagruimte thuisbezorgd in Wassenaar

Opslagruimte huren in Wassenaar? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Wassenaar. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Wassenaar en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte huren in Wassenaar

Bent u op zoek naar opslagruimte in Wassenaar? Oomen Opslag heeft altijd de juiste maat opslagruimte of opslagcontainer voor u in Wassenaar. Wij kunnen op het door u gewenste moment een opslagruimte bij u voor de deur plaatsen. Vervolgens kunnen wij de opslagbox voor onbepaalde tijd bij u voor de deur laten staan, maar we kunnen deze ook voor u in opslag nemen. De makkelijkste opslag van Wassenaar!

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Opslagruimte huren in Wassenaar

Makkelijkere opslagruimte in Wassenaar dan bij Oomen Opslag bestaat niet. In plaats van uw inboedel op te slaan in een storage box bij een self-storage in Wassenaar, komt de opslagruimte naar u toe. U hoeft dus niet meerdere keren heen en weer te rijden naar uw opslag. Het werkt als volgt:

 1. Wij plaatsen de opslagbox in de juiste maat op de afgesproken dag bij u in Wassenaar voor de deur
 2. U kunt op uw gemak inladen
 3. Wij slaan de opslagcontainer verwarmd en beveiligd op in onze beveiligde opslagplaats nabij Wassenaar

Als u uw opgeslagen spullen weer terug wilt, komen wij de container weer bij u afleveren.

De voordelen van het huren van onze mobiele opslagruimte in Wassenaar:

 • Wij hebben de grootste mobiele self-storage boxen die er te krijgen zijn, dus ook alle grote stukken zoals banken en eettafels passen in onze opslagboxen
 • Geleverd wanneer u wilt
 • Alle tijd om in te laden
 • Niet de hele dag op- en neer rijden
 • Geen tijd en geld kwijt aan het huren van een busje

Voordelig een opslagcontainer huren in Wassenaar

Een opslagcontainer huren in Wassenaar? Wij verhuren de netste opslagcontainers en zeecontainers uit de regio Wassenaar!

Een opslagcontainer is ideaal voor opslag van uw inboedel tijdens bijvoorbeeld een verbouwing. Maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor het huren van een container, bijvoorbeeld voor (tijdelijke) extra voorraad of externe werkzaamheden.

U kunt bij ons zowel 10ft opslagcontainers al 20ft opslagcontainers huren in Wassenaar. Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer van 10ft of 20ft. Het verschil tussen een opslagcontainer en een zeecontainer is dat onze opslagcontainers zijn voorzien van een houten verniste vloer, extra beveiliging, en extra ventilatieroosters. Uw spullen staan dus veilig opgeslagen in onze containers.

Wanneer u voor 23.59 een container bij ons besteld, kunnen wij deze de volgende werkdag al plaatsen.

Of u nu een grote opslagruimte of een kleine opslagbox in Wassenaar zoekt: Oomen heeft altijd de juiste opslagcontainer voor u. Voor kleine inboedels of een gedeelte van een inboedel zijn onze compacte 10ft containers met een inhoud van 16m³ een uitkomst. Deze zijn bijna overal te plaatsen. De 10ft opslagcontainer is ook vaak in een tuin of op een stoep te plaatsen, dus is ideaal voor in krappe gebieden.

Voor een complete inboedel is het gebruik van een 20ft opslagcontainer aan te raden. Deze hebben een inhoud van 33m³, en passen in de meeste parkeervakken. De meeste inboedels vanuit een eengezinswoning passen hierin.

Wanneer een 10ft opslagcontainer of een 20ft opslagcontainer huren in Wassenaar nog niet genoeg ruimte biedt, kunnen wij uiteraard ook meerdere opslagboxen bij u voor de deur leveren. U kunt natuurlijk ook verschillende maten opslagruimtes met elkaar combineren. Zo heeft u altijd de juiste opslagruimte in Wassenaar!

Wilt u alleen een een opslagcontainer huren voor de deur? Selecteer dan hierboven “opslagcontainer huren”. Wilt u dat wij de container na het inladen verwarmd en beveiligd opslaan, en na afloop weer terugbrengen? Selecteer dan “container met opslag”.

0