Opslagcontainer huren

Wilt u een opslagcontainer huren of zeecontainer huren bij u voor de deur om bijvoorbeeld uw huisraad of bedrijfsinventaris tijdelijk in op te slaan voor bijvoorbeeld een verbouwing? Bij Oomen Opslag huurt u zeer nette en geventileerde 10ft opslagcontainers en 20ft opslagcontainers met laagste-prijsgarantie. De opslagcontainer wordt op de door u aangewezen locatie geplaatst en wordt ook weer opgehaald op een datum die u het beste uitkomt. 

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Soorten opslagcontainers

Wij gebruiken nieuwe schone verhuiscontainers met een gelakte houten vloer en 10 luchtroosters. De deur is afsluitbaar.

De meeste gebruikte opslagcontainers (20ft) hebben een inhoud van 33 m3, wat voldoende is om de inboedel van een eengezinswoning in op te slaan. De kleinere opslagcontainer (10ft) heeft een inhoud van 16m3, genoeg om een huiskamer inboedel in op te slaan.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan voor het huren van een opslagcontainer. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Een ideale oplossing bij behoefte aan ruimte

Een opslagcontainer voor de deur is ideaal bij bijvoorbeeld verbouwingen, renovaties, bij het onderhoud of vervangen van uw vloer; u zet uw inboedel  eenvoudig in de container: droog, onder handbereik en afsluitbaar, zo lang u wilt.   Verpakkingsmateriaal en beschermingsmiddelen leveren wij ook.

Ook voor zakelijke toepassingen zijn verhuiscontainers de goedkoopste en gemakkelijkste vorm voor het creëeren van tijdelijke ruimte voor overtollige apparatuur,  seizoensvoorraden, meubilair, grondstoffen, magazijninhoud, etcetera. Door de beschikbaarheid van verschillende maten opslagcontainers, betaalt u nooit voor niet-gebruikte capaciteit.

Wel een opslagcontainer maar geen ruimte?

Als u tijdelijke opslagruimte nodig heeft, maar geen ruimte op een opslagcontainer langdurig te plaatsen, dan kunnen wij de opslagcontainer verwarmd en beveiligd voor u opslaan. Kijk voor meer informatie bij mobiele opslagruimte.

Afmetingen opslagcontainer

ContainerBuitenmaten 10ftBinnenmaten 10ftBuitenmaten 20ftBinnenmaten 20ft
Lengte2,97 meter2,80 meter6,06 meter5,89 meter
Breedte2,44 meter2,35 meter2,44 meter2,35 meter
Hoogte2,59 meter2,39 meter2,59 meter2,39 meter
Inhoud15,95m333,2 m3

De maten van onze opslagcontainers zijn gelijk aan de maten van 10ft en 20ft zeecontainers.

Container huren

Onze zeecontainers en opslagcontainers zijn onder andere te huur in onderstaande plaatsen. Staat uw woonplaats er niet tussen? Dan maken wij graag een offerte op maat voor u op. U kunt hier een offerte aanvragen.

AerdenhoutKatwijkNoordwijkVogelenzang
BennebroekLeidenNoordwijkerhoutVoorhout
BentveldLeiderdorpOegstgeestVoorschoten
De ZilkLisseRijnsburgWarmond
HeemstedeLisserbroekSassenheimWassenaar
HillegomNieuw-VennepValkenburg