Opslagruimte Nieuw-Vennep

Op alle punten beter

Opslagruimte Nieuw-Vennep

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Nieuw-Vennep?

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Binnen een half uur rijden vanaf Nieuw-Vennep, bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Nieuw-Vennep.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Nieuw-Vennep en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Nieuw-Vennep

Spullen opslaan in een opslagruimte in Nieuw-Vennep

Zoekt u opslagruimte in Nieuw-Vennep? Als u voor kwaliteit en gemak gaat, komt u al snel bij Oomen Opslag uit. Wij bieden je de makkelijkste opslagruimte in Nieuw-Vennep en brengen de opslagruimte zelf naar je in Nieuw-Vennep. Bij Oomen Opslag heb je niet alleen de makkelijkste en voordeligste, maar ook nog eens de veiligste inboedelopslag. Hierdoor ben je er zeker van dat er niemand toegang heeft tot jouw spullen. Doordat alle opslagboxen hoog en strak naast elkaar worden opgestapeld, is fysiek toegang tot de opslagbox niet mogelijk. Uiteraard kan onze kraan ervoor zorgen dat de opslagbox bij een van de overdekte laaddocks wordt neergezet, zodat jij erbij kunt op gekozen tijdstip. 

De beste opslagruimte in Nieuw-Vennep

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving Nieuw-Vennep.  Bij Oomen Opslag ben je altijd aan het juiste adres met jouw opslagvraag. Wij hebben voor elke uitdaging een passende opslagruimte. Regelmatig stappen klanten over naar onze hypermoderne opslag locatie omdat deze van alle gemakken is voorzien. 

Oomen Opslag maakt het niet alleen mogelijk om jouw inboedel verwarmd en beveiligd op te slaan in onze opslagruimte; ook is het eenvoudig en voordelig mogelijk om een opslagbox of storagebox op locatie (aan huis of voor de deur) te huren! Dit is ideaal wanneer je gaat verbouwen of wanneer je woning gerenoveerd wordt.  Ook kunnen wij je helpen bij het inladen of uitladen van je opslagbox. Op deze manier wordt spullen opslaan een fluitje van een cent. Oomen Opslag plaatst de opslagruimte bij je voor de deur, waarna je de storage boxeenvoudig kunt vullen met jouw inboedel. Zo kun je een medium opslagbox huren van 16m³ inhoud of een large storage box huren met een inhoud van 33m³ inhoud. Ook bieden wij een extra large opslagruimte aan van 37m³ inhoud. Wij hebben voor iedere klant uit Nieuw-Vennep een geschikte opslagruimte. Ook is het mogelijk om tussentijds bij je opslagruimte kunnen, omdat je opslagruimte bij ons in de self storage wordt geplaatst. Van alle gemakken voorzien dus!

Opslagruimte nodig in Nieuw-Vennep? Dan schakel je Oomen Opslag in!

Twijfel je over welke vorm van opslag in Nieuw-Vennep het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 0850438397 en vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij laden en lossen jouw opslagruimte aan huis 

Wil je volledig worden ontzorgd? Wij laden en lossen jouw opslagruimte in Uithoorn. Nadat de geautomatiseerde kraan de opslagruimte achter één van onze verhuiswagens heeft geplaatst laden of lossen wij jouw opslagruimte bij jou voor de deur. Ga je verhuizen en heb je hiervoor tussentijdse opslag nodig? Dan biedt de opslag met verhuisservice van Oomen Opslag voor jou de perfecte uitkomst. Erkende verhuizers laden en lossen op professionele wijze jouw spullen in en uit je opslagruimte. Tussentijds wordt jouw opslagruimte opgeslagen in het veiligste opslagcentrum ter wereld.