• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Huur een opslagruimte - Oomen Opslag De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter.

Opslagruimte huren in Nieuw Vennep

Opslagruimte nodig in Nieuw-Vennep? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Nieuw-Vennep. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Nieuw-Vennep en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte huren in Nieuw-Vennep

Wilt u opslagruimte huren in Nieuw-Vennep? Bij Oomen Opslag zit u goed. U kunt bij ons zowel voor korte als voor lange termijn opslagruimte huren. Het unieke van onze opslagruimte is dat wij deze bij u thuis bezorgen en ophalen. U hoeft uw inboedel of andere spullen dus niet weg te brengen naar de opslag in Nieuw-Vennep. U bespaart hierdoor niet alleen heel veel tijd, maar u hoeft ook geen busje meer te huren.

Het is ook mogelijk om alleen tijdelijk een opslagcontainer voor uw deur te huren.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Kies voor gemak bij Oomen Opslag

De tijd van een busje huren en het hele weekend op en neer rijden naar een opslagruimte bij een self-storage (storage box) in Nieuw-Vennep is gelukkig voorbij. Onze opslagruimte komt op bestelling naar u toe. Wij kunnen deze op uw oprit of bij u voor de deur in een parkeervak plaatsen. Hierdoor kunt u uw spullen direct in de container zetten. Dit is ook ideaal wanneer u wilt verhuizen met tussentijdse opslag. U heeft alle spullen maar één keer in uw handen.

Het werkt heel simpel:

  1. U bestelt uw opslagruimte via onze website
  2. Wij plaatsen de container op de afgesproken dag bij u voor de deur
  3. U laadt al uw spullen in
  4. Wij slaan uw spullen op

Wanneer u uw inboedel weer terug wilt hebben, komen wij deze weer bij u voor de deur plaatsen. Het is geen enkel probleem als dit op een ander adres is.

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Nieuw-Vennep

Is de opslag maar voor korte tijd nodig? En blijven de spullen op hetzelfde adres? Dan is het ook een prima oplossing om alleen een opslagcontainer te huren. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld een verbouwing. Onze opslagcontainers zijn net zo groot als een zeecontainer van 10ft of 20ft. Het verschil is dat onze opslagcontainers zijn voorzien van ventilatieroosters en een verniste vloer. Hierdoor voorkomt u vochtproblemen. Ook zijn onze opslagcontainers voorzien van een slotkast, zodat uw spullen veilig zijn opgeslagen.

Het maakt niet uit welk formaat opslagruimte u in Nieuw-Vennep nodig heeft. Wij hebben altijd een passende oplossing voor uw opslag. Twijfelt u welke maat u nodig heeft? Onze ervaren klantenservice geeft u graag een goed advies.
In Nieuw-Vennep verhuren wij onder andere de volgende mobiele opslagruimtes:

10ft opslagcontainer
De 10ft container is een veel gehuurde maat in Nieuw-Vennep. Deze opslagbox is handig wanneer u volumes tot maximaal 16m³ wilt opslaan. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer u een gedeelte van uw woning gaat verbouwen. Maar ook voor mensen die hun woning wat leger willen hebben tijdens de verkoop van een woning is dit een uitkomst.

20ft opslagcontainer
De meest gebruikte opslagcontainer in Nieuw-Vennep is de 20ft container. Deze opslagbox is geschikt om de meeste inboedels compleet in op te slaan. Door de lengte van 6 meter past hier ook werkelijk alles in. Wanneer u een grote inboedel heeft kunt u er ook voor kiezen om één 20ft container en één 10ft container te huren.

Opslag in ons beveiligde opslagcentrum, of bij u voor de deur
Wij slaan uw inboedel altijd verwarmd en beveiligd op. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen de opslagbox bij u voor de deur te laten staan.

0