Opslagruimte Uithoorn

Op alle punten beter

Opslagruimte Uithoorn

Op alle punten beter

Hoe wil jij jouw spullen opslaan?

Hoe wil jij jouw spullen opslaan?

Binnen een half uur rijden vanaf Uithoorn, bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Uithoorn.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Uithoorn en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Uithoorn

Ben je opzoek naar extra opslagruimte in Uithoorn? Iedereen heeft weleens last van ruimtegebrek in huis, op kantoor of heeft te maken met een overvolle berging. In dit geval biedt Oomen Opslag jou de meest eenvoudige oplossing. Veiligheid voor alles en optimaal gemak wanneer je de opslagruimte komt laden en lossen. Parkeer je auto, busje of aanhangwagen binnen één meter van jouw opslagbox en maak eenvoudig een reservering of afspraak via je telefoon, tablet of computer. 

Huur een opslagruimte in een geklimatiseerde omgeving beveiligd door 4K camera’s, bewegingsdetectoren en zware sloten.

Makkelijk , goedkoper, veiliger en duurzamer 

Binnen één meter van je opslagruimte laden en lossen, ruim 40% goedkoper dan de vergelijkbare self storage, voorzien van zware beveiliging en een volledig energie neutraal pand. Met ruim 450 zonnepanelen op het dak is Oomen Opslag het meest duurzame opslagcentrum ter wereld. 

Opslagbox in Uithoorn

Wanneer je een opslagruimte wilt huren bij Oomen Opslag heb je de keuze uit drie verschillende formaten opslagruimtes. Je hebt de keuze uit: Medium opslagbox 16m3, large opslagbox 33m3 en een extra large opslagbox van 37m3. De medium opslagbox is ideaal waneer je maar een klein gedeelte van je inboedel wilt opslaan, bijvoorbeeld waneer je gaat verbouwen. De large opslagbox is voor vrijwel elke opslagklus geschikt. Je kunt hier de meeste inboedels in kwijt en is uitermate geschikt voor een verhuizing. Doordat de extra large opslagbox hoger is dan de andere opslagruimtes kun je eenvoudig hoge kasten rechtop hierin opslaan. 

Opslagruimte nodig in Uithoor maar weet je niet welke maat opslagbox je nodig hebt? Neem contact op met onze klantenservice of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Wij laden en lossen jouw opslagruimte aan huis 

Wil je volledig worden ontzorgd? Wij laden en lossen jouw opslagruimte in Uithoorn. Nadat de geautomatiseerde kraan de opslagruimte achter één van onze verhuiswagens heeft geplaatst laden of lossen wij jouw opslagruimte bij jou voor de deur. Ga je verhuizen en heb je hiervoor tussentijdse opslag nodig? Dan biedt de opslag met verhuisservice van Oomen Opslag voor jou de perfecte uitkomst. Erkende verhuizers laden en lossen op professionele wijze jouw spullen in en uit je opslagruimte. Tussentijds wordt jouw opslagruimte opgeslagen in het veiligste opslagcentrum ter wereld. 

Opslagruimte aan huis in Uithoorn

Je opslagruimte in of- uitladen voor jouw deur in Uithoorn? Wij brengen jouw opslagruimte naar je toe! Rechtstreeks vanuit ons geautomatiseerde opslagcentrum plaatsen wij jouw opslagruimte achter één van onze verhuiswagens. Met deze unieke manier van containertransport plaatsen wij jouw opslagruimte eenvoudig op locatie in Uithoorn. In en uitladen doe je op eigen tempo. Wanneer al je spullen zijn in of- uitgeladen halen wij de opslagbox weer bij je op en plaatsen deze in ons zwaar beveiligde opslagcentrum.

De makkelijkste self storage 

Niet alleen de goedkoopste en duurzaamste slf storage ter wereld, maar wij maken het je ook graag gemakkelijk. Na het online bestellen van jouw opslagruimte of het vrijblijven invullen van het offerteformulier krijg je toegang tot jouw opslagruimte. Met een persoonlijke code die je ontvangt via SMS kun je eenvoudig de roldeur ontgrendelen en binnen één meter van de opslagboxen parkeren.