• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Huur een opslagruimte - Oomen Opslag De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter.

Opslagruimte huren in Hoofddorp

Opslagruimte nodig in Hoofddorp? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Hoofddorp. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Hoofddorp en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte en opslagcontainers in Hoofddorp

Wilt u opslagruimte in Hoofddorp huren? Oomen Opslag heeft altijd de juiste oplossing voor uw opslagruimte. Of het nu veel of weinig is, en voor lange of korte termijn. Onze opslag is flexibel. Zo kunnen wij een opslagcontainer voor onbepaalde tijd bij u voor de deur plaatsen in Hoofddorp, maar wij kunnen uw spullen ook verwarmd en beveiligd opslaan. In dat geval brengen wij de opslagbox bij u voor de deur, en halen wij deze weer op als u deze heeft gevuld. Een makkelijkere opslagruimte in Hoofddorp bestaat niet!

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Opslagruimte huren in Hoofddorp

Bent u op zoek naar de beste en makkelijkste opslag in Hoofddorp? Dan bent u klaar met zoeken! Bij ons hoeft u niet talloze keren heen-en-weer te rijden naar een storage box bij een self storage in Hoofddorp. Bij Oomen Opslag komt de opslagruimte naar ú. Het werkt als volgt:

  1. U boekt via onze webshop een “container met opslag
  2. Wij plaatsen de opslagruimte op de afgesproken dag bij u in Hoofddorp
  3. U heeft alle tijd om uw inboedel op te slaan in de opslagruimte
  4. Wanneer u klaar bent halen wij de opslagbox weer op, en plaatsen wij deze in onze verwarmde opslag

Wilt u uw spullen weer terug hebben? Dan plaatsen wij de opslagruimte weer bij u aan huis, en heeft u alle tijd om uw spullen weer uit te laden. Natuurlijk is het ook mogelijk de opslagbox na een periode van opslag op een ander adres af te leveren. Dan is uw verhuizing in Hoofddorp ook direct geregeld. Makkelijk toch?

Voordelig een opslagcontainer huren in Hoofddorp

Wilt u een opslagcontainer huren in Hoofddorp? Oomen Opslag is dé verhuurder van containers in de regio Hoofddorp. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een container huren.

Er zijn talloze redenen voor het huren van een container. Zo is het huren van een opslagcontainer ideaal voor particulieren die gaan verbouwen. Maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht, bijvoorbeeld voor opslag van materiaal bij externe werkzaamheden. Wat uw reden voor het huren van een container in Hoofddorp ook is: wij hebben altijd de juiste maat mobiele opslagruimte voor u beschikbaar.

Onze opslagcontainers hebben dezelfde maten als een zeecontainer. Het verschil met een zeecontainer is dat onze opslagcontainers zijn uitgerust met een nette houten vloer en extra ventilatieroosters. Een opslagcontainer is dus beter geschikt voor opslag dan een zeecontainer. Wij verhuren zowel 10ft containers al 20ft containers is Hoofddorp. Huur uw container voordelig en eenvoudig via onze webshop!

Wij hebben altijd de juiste maat opslagbox voor u in Hoofddorp. Wanneer u behoefte heeft aan een kleine opslagruimte, dan kunnen wij u voorzien van een 10ft opslagcontainer. Voor een grote opslagruimte, geschikt voor het opslaan van een gemiddelde inboedel, hebben wij 20ft opslagcontainers. Wanneer één opslagcontainer nog niet genoeg is, kunt u deze eindeloos combineren tot u de juiste maat opslagruimte in Hoofddorp heeft.

Voor het huren van opslag in Hoofddorp zijn twee mogelijkheden, namelijk:

  1. U slaat uw spullen bij u voor de deur op. Wij plaatsen een opslagcontainer in de juiste maat voor uw deur, en deze blijft staan zolang u deze wenst te gebruiken. Selecteer hiervoor de optie “opslagcontainer huren”.
  2. Wij slaan uw spullen verwarmd en beveiligd op. Eerst brengen we de opslagbox bij u thuis, zodat u op eigen tempo kunt inladen. Wanneer u klaar bent, halen wij de opslagbox weer op, en slaan wij deze op bij onze bewaakte opslagplaats. Wanneer u uw opslagruimte weer terug wilt, brengen we deze weer bij u in Hoofddorp. Selecteer hiervoor de optie “container met opslag”.

Kortom: Oomen is de partij voor het huren van (mobiele) opslag!

Top