Opslagruimte Noord-Holland

Op alle punten beter

Opslagruimte Noord-Holland

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Noord-Holland.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Noord-Holland en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Noord-Holland

Veilig en efficiënt bij Oomen Opslag

Opslagruimte nodig in Noord-Holland? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in heel Noord-Holland. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Noord-Holland en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het inladen van de opslagcontainer. Vraag een vrijblijvende offerte aan en vraag ons naar de mogelijkheden!

Brandschoon en zwaar beveiligd

Heeft u opslagruimte nodig in Noord-Holland? Of heeft u behoefte aan het tijdelijk huren van een opslagcontainer in Noord-Holland? Bij Oomen Opslag zit u goed! U kunt bij ons niet alleen eenvoudig containers en opslagboxen huren in diverse maten, maar wij zijn ook de meest complete aanbieder van mobiele opslag in Noord-Holland! Wij plaatsen de opslagcontainer voor uw deur, u laadt deze in en wij slaan deze voor u op. Ook kunt u ervoor kiezen om de opslagbox door ons in te laten laden. Makkelijker kant niet!

Makkelijk en snel zelf regelen

Wanneer uw hele inboedel of al uw spullen in de opslagruimte is geplaatst, wordt uw container overgebracht naar onze opslag. Alvorens wij de container gaan vervoeren, zullen wij in uw bijzijn uw opslag verzegelen. Elke containerzegel is voorzien van een uniek nummer. Uw opslagbox kan niet worden geopend zonder dat de verzegeling wordt verbroken. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat niemand tijdens de opslagperiode bij uw spullen kan.

Al onze opslagruimtes zijn allemaal droog, verwarmd en beveiligd. Naast een inbraakalarm is onze opslag ook voorzien van camerabewaking en een brandalarm. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw spullen veilig zijn opgeslagen.

 

U kunt via onze webshop direct online een opslagcontainer huren in Noord-Holland, of opslagruimte in Noord-Holland regelen. Het is heel makkelijk: wilt u alleen een opslagcontainer voor uw deur? Klik dan op opslagcontainer huren en klik op de maat die u nodig heeft. Wilt u dat wij de container opslaan? Geen probleem. In dat geval klikt u op container met opslag. In dat geval halen wij de opslagcontainer weer bij u op als u deze heeft gevuld, en slaan we deze veilig voor u op. En uiteraard brengen we hem weer bij u in Noord-Holland als u de opslagbox nodig heeft.

Heeft u een vraag over het opslaan van uw spullen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Oomen Opslag locaties

Opslaan in heel Noord-Holland

Sla heel eenvoudig uw spullen op in Noord-Holland. Oomen Opslag is actief in heel Noord-Holland. Dat zijn onder andere de volgende plaatsen: