Opslagruimte Noord-Holland

Vraag direct je prijs aan

1
2
3

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Noord-Holland?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Noord-Holland. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Noord Holland

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Opslag met verhuishulp

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Noord-Holland

Onze opslagboxen in Noord-Holland

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Noord-Holland? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Noord-Holland

Veilig en efficiënt bij Oomen Opslag

Opslagruimte nodig in Noord-Holland? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in heel Noord-Holland. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Noord-Holland en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het inladen van de opslagcontainer. Vraag een vrijblijvende offerte aan en vraag ons naar de mogelijkheden!

Brandschoon en zwaar beveiligd

Heeft u opslagruimte nodig in Noord-Holland? Of heeft u behoefte aan het tijdelijk huren van een opslagcontainer in Noord-Holland? Bij Oomen Opslag zit u goed! U kunt bij ons niet alleen eenvoudig containers en opslagboxen huren in diverse maten, maar wij zijn ook de meest complete aanbieder van mobiele opslag in Noord-Holland! Wij plaatsen de opslagcontainer voor uw deur, u laadt deze in en wij slaan deze voor u op. Ook kunt u ervoor kiezen om de opslagbox door ons in te laten laden. Makkelijker kant niet!

Makkelijk en snel zelf regelen

Wanneer uw hele inboedel of al uw spullen in de opslagruimte is geplaatst, wordt uw container overgebracht naar onze opslag. Alvorens wij de container gaan vervoeren, zullen wij in uw bijzijn uw opslag verzegelen. Elke containerzegel is voorzien van een uniek nummer. Uw opslagbox kan niet worden geopend zonder dat de verzegeling wordt verbroken. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat niemand tijdens de opslagperiode bij uw spullen kan.

Al onze opslagruimtes zijn allemaal droog, verwarmd en beveiligd. Naast een inbraakalarm is onze opslag ook voorzien van camerabewaking en een brandalarm. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw spullen veilig zijn opgeslagen.

 

U kunt via onze webshop direct online een opslagcontainer huren in Noord-Holland, of opslagruimte in Noord-Holland regelen. Het is heel makkelijk: wilt u alleen een opslagcontainer voor uw deur? Klik dan op opslagcontainer huren en klik op de maat die u nodig heeft. Wilt u dat wij de container opslaan? Geen probleem. In dat geval klikt u op container met opslag. In dat geval halen wij de opslagcontainer weer bij u op als u deze heeft gevuld, en slaan we deze veilig voor u op. En uiteraard brengen we hem weer bij u in Noord-Holland als u de opslagbox nodig heeft.

Heeft u een vraag over het opslaan van uw spullen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Oomen Opslag locaties

Opslaan in heel Noord-Holland

Sla heel eenvoudig uw spullen op in Noord-Holland. Oomen Opslag is actief in heel Noord-Holland. Dat zijn onder andere de volgende plaatsen: