Opslagruimte huren Leiden

Vraag direct je prijs aan

1
2
3

Opslagruimte huren Leiden?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren Leiden. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen: Mobiele Opslag Leiden

De voordelen van Oomen Opslag Leiden

Plus- en minpunten van Mobiele Opslag Leiden

Zo werkt Mobiele Opslag

Andere mogelijkheden:

Opslagbox huren Leiden

Onze opslagboxen in Leiden

De voordelen van Oomen Opslag Leiden?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laad en los binnen 1 meter van je (vracht)auto.
 • Krijg direct toegang met een persoonlijke code.
 • Reserveer makkelijk een afspraak met behulp van je telefoon.
 • Wij zetten automatisch je opslagbox klaar.
 • Hulp bij inladen of uitladen aan huis, indien gewenst.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • Meest veilige self storage in heel Nederland.
 • Intense beveiliging met BORG klasse 3.
 • Intelligente personendetectie verwerkt in meer dan 50 4K camera’s.
 • De content in de opslagbox is alleen beschikbaar met de persoonlijke code.
 • Optie tot verzegeling.
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • 100% energieneutraal en gasloos, ook ‘s nachts.
 • Eigen energieopslag door het gebruik van zonnepanelen.
 • Elektrische auto’s die rijden op 100% zonne-energie.
 • Verwarming en conditionering m.b.v. warmtepompen.

Voordelig een busje of aanhangwagen huren?

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Leiden? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren Leiden

Laden lossen op één meter afstand van je opslagruimte in Leiden

Op zoek naar een makkelijke self storage in Leiden? Laden en lossen binnen één meter van je auto en eenvoudig te reserveren via je telefoon, tablet of computer. Onze gerobotiseerde kraan plaatst jouw opslagruimte Leiden achter één van onze laaddocks waarna je eenvoudig je spullen kunt in of uitladen. Waar je bij een traditionele self storage je spullen door lange gangen moest sjouwen of een aantal geren heen en weer moest met een lift maken wij het je graag gemakkelijk. 

Alle opslagruimtes van Oomen Opslag kunnen individueel worden verplaatst door onze automatische kraan. Met dit geavanceerde systeem kunnen wij eenvoudig jouw opslagruimte vervoeren en plaatsen op locatie. 

Laden en lossen op eigen tempo of maak gebruik van onze opslag met verhuisservice. Wil je meer weten? Lees dan verder.

Opslagbox op locatie in Leiden

Geen tijd om de opslagbox in Leiden op te halen? Voor een lage meerprijs komen we de opslagbox op locatie bezorgen. Spullen opslaan wordt op deze manier nóg makkelijker!

Zo werkt het:

 1. Vraag de opslagbox aan in het gewenste formaat op locatie
 2. Laad de opslagbox op eigen tempo in
 3. We halen de opslagbox op zodra je klaar bent
 4. Oomen Opslag plaatst jouw box in een zwaar beveiligde opslagruimte Leiden.

Klaar om je spullen weer op te halen? Ook dan bezorgen we jouw box weer tot aan je voordeur, om de spullen makkelijk weer uit te laden. Handig voor tijdens een verhuizing! Heb je in de tussentijd toegang nodig tot je spullen? Je hebt 24/7 toegang tot je persoonlijke opslagbox in onze automatische Self Storage in Leiden.
Gebruik je persoonlijke code via je telefoon hiervoor.

Kies voor de beste opslagruimte in Leiden

Oomen Opslag bezit over de grootste opslagmogelijkheden in heel Nederland. Zo zijn we onder andere ook te vinden voor opslagruimte in Amsterdam, Katwijk, Wassenaar en Zoetermeer. Met ons makkelijke systeem van self storage weet je direct waar je aan toe bent. Wil je meerdere opslagboxen huren in Leiden? Ook dat is mogelijk. Gegarandeerd zonder verwarring over in welke box je spullen nu precies staan, want met behulp van onze app kun je precies aangeven wat er precies in je opslagbox zit. De Oomen Opslag app biedt een helder overzicht met de content van jouw opslagbox. Een gratis service die we je graag verlenen.

Oomen Opslag werkt ook graag samen met bedrijven en de zakelijke markt. Heb je bijvoorbeeld voor je webshop, strandtent of zakelijke verhuizing extra opslagruimte nodig? Sla bij ons heel makkelijk je bedrijfsinventaris op. Onze ervaring met opslag en transport van beursstands zorgt voor soepel verloop van het proces. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke vorm van opslag je ook wenst, Oomen Opslag heeft de oplossing! Kies een vorm van opslag in Leiden die het beste aansluit op jouw wensen en budget. Bel ons op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.

Verschillende opslagruimtes beschikbaar 

Vind bij Oomen Opslag de opslagbox die bij jouw wensen past. De keuze voor het juiste formaat kan lastig zijn. Heb je geen idee welke maat opslagbox geschikt is voor jouw situatie? Neem contact met ons op en laat je adviseren! Wij adviseren je graag, zodat je opslagruimte in Leiden niets tekort komt.

Hier lees je welke opslagruimtes we aanbieden:

 • Medium (16m³ opslagruimte)
 • Large (33m³ opslagruimte)
 • Extra Large (37m³ opslagruimte)

Oomen Opslag maakt het zeer gemakkelijk om je spullen direct op te slaan in een opslagruimte in Leiden waar je 24/7 toegang tot hebt. Wij kunnen de opslagbox overal in Leiden brengen en ophalen wanneer dit jou uitkomt. Je bent bij Oomen Opslag niet alleen verzekerd van de makkelijkste en voordeligste opslag, maar ook van de meest veilige opslag. Alle opslagboxen worden strak naast elkaar opgestapeld. Met behulp van onze self storage heb je toegang tot jouw spullen wanneer het jou uitkomt.

Hulp nodig bij het in- of uitladen?

Wil je nóg makkelijker je spullen opslaan? Wij kunnen je ook helpen met het inladen van je opslagbox. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat je opslagbox wordt ingeladen met behulp van de Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers. Het enige wat je moet doen is je spullen ingepakt klaar zetten.

Wanneer je je spullen weer terug wilt, kunnen wij je ook assisteren met het uitladen. Bij ons is alles mogelijk zodat je volledig ontzorgd wordt. Wil je tussentijds bij je opgeslagen spullen? Ook dit is mogelijk en kan heel gemakkelijk geregeld worden. Je geeft aan wanneer je bij je opslagruimte Leiden wilt en deze wordt automatisch voor je klaargezet in onze self storage.

Goedkope opslagruimte in Leiden

Spullen opslaan in onze opslagruimte in Leiden is bijzonder voordelig door ons geautomatiseerde opslagsysteem. Je hoeft je bij Oomen Opslag in Leiden nooit zorgen te maken dat je teveel betaalt voor een opslagruimte. Daarnaast krijg je bij ons korting wanneer je voor een langere periode opslag nodig hebt. Je kunt een opslagbox huren in verschillende maten: M, L, en XL. Vraag ons direct naar de mogelijkheden!

.