Opslagruimte huren in Goirle

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Goirle?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Goirle. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Redenen om opslagruimte te huren van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Opslag met Verhuishulp

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Goirle

Onze opslagboxen in Goirle

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte in Goirle huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Goirle? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Goirle

Wil je extra opslagruimte huren in Goirle? Kies voor Oomen Opslag, het goedkoopste, meest veilige en duurzame opslagcentrum in heel Nederland. Reserveer je opslagruimte in Goirle gemakkelijk via de Oomen Opslag app. Heel makkelijk laden en lossen binnen 1 meter van de opslagbox. Zo voorkom je onnodig sjouwen en ben je in een handomdraai klaar!

De opslagruimtes van Oomen Opslag in Goirle zijn ieder apart verplaatsbaar met onze geautomatiseerde kraan. Deze kraan plaatst jouw opslagruimte op een van onze laaddocks. Het moderne systeem zorgt ervoor dat wij opslagruimtes kunnen bieden op iedere locatie in Goirle. Heb je een bouwproject of heb je tijdelijk extra opslagruimte nodig bij je deur of bedrijfsterrein? Oomen Opslag plaatst veilige opslagruimtes op iedere gewenste locatie!

Jouw opslagbox thuisbezorgd

Geen zin om zelf te sjouwen naar de self storage? Oomen Opslag biedt de optie aan om de opslagbox direct aan je deur in Goirle te bezorgen. Haal gemak in huis!

Dit is hoe het werkt:

 1. Oomen Opslag komt langs met jouw gewenste opslagbox aan huis of bij het bedrijfspand
 2. Laad de opslagbox in op je eigen tempo
 3. Klaar? Wij komen de opslagbox weer ophalen
 4. Jouw opslagbox wordt in onze veilige opslagruimte geplaatst.
Wil je de spullen uit jouw opslagruimte in Goirle weer terug?

Oomen Opslag plaatst de opslagbox voor de deur, om het uitladen zo makkelijk mogelijk te halen. We kunnen langskomen bij je voordeur, bedrijfspand, of je nieuwe huis. Heb je in de tussentijd toegang nodig tot de spullen? Ook dit is bij Oomen Opslag bijzonder makkelijk, want jouw opslagbox wordt geplaatst in onze geautomatiseerde self storage in Goirle. Zo heb je toegang wanneer het jou uitkomt! Regel het gemakkelijk via onze app.

Krijg hulp bij het inladen of uitladen van je opslagbox in Goirle

 Geen zin om te sjouwen en zware spullen te moeten tillen? Kies dan voor nóg meer gemak met onze hulp tijdens het inladen van de opslagbox in Goirle. De Erkende Verhuizers van Nouwens verhuizingen zorgen voor dat je alleen de spullen hoeft in te pakken. De rest regelen wij!

Zo werkt onze verhuishulp:

 1. Erkende Verhuizers staan met opslagruimte voor je deur
 2. Onze verhuizers laden de opslagbox voor je in
 3. De verhuizers nemen de ingeladen opslagbox weer mee
 4. Jouw opslagbox wordt in een zwaarbeveiligde opslagruimte opgeslagen

Zodra de opslagperiode afloopt, helpt Oomen Opslag in Goirle ook graag met het uitladen van de spullen. Jouw ontzorgen is onze meest belangrijke missie. Wil je in de tussentijd toegang tot je spullen? Ook dit regelen we in een handomdraai. Reserveer gemakkelijk via de app een tijdslot en jouw opslagbox wordt automatisch klaargezet door ons geautomatiseerd self storage systeem.

De goedkoopste en veiligste opslagruimte in Goirle

Onze opslagruimte in Goirle is niet alleen de meest makkelijke en veilige manier om jouw spullen op te slaan, thuis of op locatie, maar ook de meest voordelige manier. Handig voor een verbouwing of wanneer een woning of bedrijfspand gerenoveerd wordt. Wij plaatsen de opslagruimte bij je voordeur, waarna je de opslagbox gemakkelijk kunt vullen met inboedel. Wij bieden 3 verschillende formaten opslagboxen aan: medium (16m³ inhoud), large (33m³ inhoud) en extra large (33m³ inhoud). Al onze containers zijn geventileerd, verwarmd en zowel water- als winddicht.

Kies voor opslagruimte in Goirle met Oomen Opslag! Twijfel je welke opslagbox het beste aansluit op jouw wensen? Neem contact op via 088 321 99 99 en wij staan graag klaar om je te adviseren.

Veelgestelde vragen

Als je opslagruimte in Goirle wilt huren dan neem je contact met ons op via het formulier op de website. Vul je gegevens in en geef aan hoeveel ruimte je nodig hebt en vanaf wanneer. Je ontvangt dan een prijsopgave. Als je akkoord gaat kan de opslag in veel gevallen direct geregeld worden. Als je het lastig vindt om te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt dan kun je aangeven wat je wilt opslaan. We doen je dan een voorstel hoeveel ruimte je daarvoor nodig zult hebben. 
Opslagruimte in Goirle huren is handig als je in Goirle of directe omgeving woont of als je bedrijf er gevestigd is. Je kunt dan altijd gemakkelijk bij je spullen als je wat nodig hebt. Wil je meubels opslaan omdat je tijdelijk geen woonruimte hebt of voor langere tijd naar het buitenland gaat en je woont nu in Goirle of omgeving dan is het handig om als je je spullen weer wilt ophalen ze in de buurt te hebben. Dat scheelt reistijd en kosten.
Je huurt je opslag bij Oomen in Goirle omdat je dan zeker weet dat je spullen veilig worden opgeslagen. Je box is altijd goed afgesloten en je spullen worden droog en onder optimale temperaturen bewaard. Je kunt altijd bij je eigendommen als je iets nodig hebt of als je meer spullen in je opslag wilt plaatsen. Je kunt je opslagbox zelfs bij je thuis inladen, deze wordt dan door ons opgehaald. Wil je hulp bij het inladen? Ook dat is mogelijk. Je kunt de box huren zo lang als dat nodig is, of je nu voor een maand opslag nodig hebt of voor een jaar.
Je kunt opslagruimte huren in Goirle voor zowel privé als zakelijke opslag. Of je nu de meubels uit je huis wilt opslaan of de archieven van de zaak. Je kunt kiezen uit verschillende formaten opslagbox, afhankelijk van het aantal kubieke meters dat je nodig hebt. Bij het inladen van je opslagbox kun je kiezen uit verschillende opties. De box kan bij je thuis of op de zaak worden gebracht zodat je direct spullen kunt inladen. Je kunt een box huren op ons terrein waar je zelf inruimt. Je kunt bij het thuis of op de zaak inladen van een box hulp krijgen van onze ervaren medewerkers.

Bekijk onze andere opslagruimtes in Noord-Brabant