• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 085 043 83 97

Opslagruimte huren in Voorhout

Opslagruimte thuisbezorgd

150,00350,00 incl. btw / maand

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou aan huis. Je kunt de opslagbox op eigen tempo zelf inladen, maar je kunt de opslagbox ook gratis door onze verhuizers laten in- en uitladen. Hierna slaan we jouw spullen verwarmd en beveiligd op. Wil je je spullen terug? Dan bezorgen we de box weer bij jou aan huis.

Categorie:
Wissen

Selecteer hier van welke extra opties of diensten u gebruik wilt maken. De kosten zijn per maand.

Productbeschrijving

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou thuis. Je kunt je box zelf inladen, maar dit kun je ook gratis door onze Erkende Verhuizers laten doen. Nadat je opslagbox is ingeladen, slaan wij deze verwarmd en beveiligd voor je op. Na de opslagperiode brengen we je spullen weer terug. Dit kan natuurlijk ook naar een ander adres binnen onze regio.

Extra informatie

Type opslagbox

16m³ / 10ft, 33m³ / 20ft

Opslagperiode

2 tot 3 maanden, 4 tot 12 maanden, 13 maanden of langer

Opslagruimte huren in Voorhout

Heeft u opslagruimte in Voorhout nodig? Oomen Opslag helpt u graag verder. Onze opslag is niet alleen de makkelijkste, maar ook nog eens de voordeligste. Het unieke aan onze opslagservice is dat wij de opslagbox bij u aan huis leveren, zodat u op uw eigen tempo super makkelijk kunt inladen. Wanneer u klaar bent met het inladen, komen wij de opslagbox weer ophalen. Daarna plaatsen wij deze in ons verwarmde en beveiligde opslagcentrum.
Opslagruimte huren in voorhout doet u heel eenvoudig:

 1. Bestel de gewenste maat opslagbox via onze webshop
 2. Wij plaatsen de opslagbox bij u in Voorhout voor de deur
 3. U laadt de box in wanneer het u uitkomt
 4. Wij slaan uw spullen op

Een busje huren en de hele dag met je spullen sjouwen is niet meer nodig.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

De voordelen van Mobiele Opslag in Voorhout

Mobiele opslag is de makkelijkste en voordeligste manier om uw spullen op te slaan in Voorhout. Mobiele opslag heeft veel voordelen ten opzichte van self-storage (storage box) in Voorhout. Doordat u geen busje hoeft te huren en veel minder tijd kwijt bent aan het opslaan van uw inboedel, zijn de kosten een stuk lager. De voordelen van mobiele opslag in Voorhout zijn onder andere:

 • Niet meer de hele dag met spullen sjouwen
 • Slechts één keer inladen en uitladen
 • Geen busje huren, ophalen en terugbrengen
 • Geen brandstofkosten
 • Door onze grote opslagboxen passen alle meubels erin
 • Veel minder kans op schade doordat er minder handelingen nodig zijn

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Voorhout

Wanneer u alleen een opslagcontainer voor de deur wilt huren in Voorhout kunnen wij u ook van dienst zijn. In dat geval halen wij de opslagcontainer niet op om in onze opslag te plaatsen, maar blijft deze bij u voor de deur staan. Het huren van een opslagcontainer kan handig zijn als u de container bij u in Voorhout kunt laten staan. Dit komt vaak goed van pas wanneer u slechts voor een korte periode opslagruimte nodig heeft. Onze opslagcontainers zijn net zo groot als een zeecontainer, en hebben ventilatieroosters en zijn extra goed afsluitbaar. Hierdoor heeft u geen last van vocht in de container, en kunt u uw spullen veilig in de opslagcontainer opslaan. Ook voor het huren van een opslagcontainer in Voorhout kunt u dus bij ons terecht. Bestel direct via de webshop of bel ons op 071-8892006.

Opslagruimte in Voorhout bestelt u heel eenvoudig via onze webshop. Selecteer de het juiste formaat opslagbox en geef aan wanneer u wilt beginnen met inladen. Na uw bestelling komen wij de opslagbox op de afgesproken datum bij u voor de deur plaatsen.

U kunt in Voorhout twee formaten opslagruimte bij ons huren.

Voor de kleine inboedels hebben wij de 10ft opslagbox. Deze heeft een inhoud van 16m³. Deze opslagbox is ook handig wanneer u maar een gedeelte van uw inboedel wilt opslaan, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing.

De meest voorkomende opslagruimte is de 20ft opslagbox. In deze opslagbox is ruimte voor 33m³. Deze ruimte is voldoende om een gemiddelde inboedel in op te slaan.

Wanneer 33m³ opslagruimte nog niet voldoende is, kunt u natuurlijk ook meerdere opslagruimtes huren in Voorhout.

0