Makkelijker

De makkelijkste self- storage ter wereld

Eén van de vier unique selling points van Oomen Opslag. Gemak dient de mens en hierom maken wij het je graag gemakkelijk. Wanneer je denkt aan een traditionele self storage zie je vast een lange gang met roldeuren voor je. Ergens daar aan het einde van de gang is dan jouw opslagruimte, met onhandige karretjes sleep jij je zware dozen door de lange gangpaden voordat je eindelijk bij je opslagruimte bent. Bij Oomen Opslag werkt dit anders, wij brengen de opslagbox naar je toe! Hoe dit werkt? Lees verder, wij leggen het je graag uit. 

Opslagruimte naast je auto

Via je telefoon, tablet of computer geef je aan waneer jij je opslagbox wilt bezoeken. Na het maken van een afspraak krijg je van ons een bericht met daarin een persoonlijke code en het nummer van de roldeur waarachter jouw opslagbox wordt geplaatst. Parkeer je auto, verhuisbus of aanhangwagen voor de roldeur, voer jouw code in en de roldeur gaat voor je open. Binnen één meter van je opslag kun je beginnen met laden en lossen. Sluit de deuren van de opslagruimte en verzegel deze met zware sloten. De roldeur sluit en de geautomatiseerde kraan plaatst je box terug in ons zwaar beveiligde opslagcentrum. 

 

Doordat alle opslagruimtes efficiënt staan opgestapeld tot wel acht hoog kan alleen de automatische kraan jouw opslagruimte verplaatsen en is deze niet toegankelijk voor mensen. In het filmpje zie je hoe self storage bij Oomen Opslag in zijn werk gaat.

Makkelijke self storage
veilige self storage
Opslaglocatie

Opslagruimte op locatie

Bij Oomen Opslag huur je gemakkelijk een busje aanhanger of verplaatsbare 10ft. Container tegen scherpe prijzen. Met ons professionele transportmateriaal vervoer je eenvoudig al jouw spullen naar de opslagruimte. 

Ga je verbouwen, verhuizen of heb je tijdelijke opslag op locatie nodig? Oomen Opslag plaatst jouw opslagruimte bij je voor de deur, bedrijf of op de parkeerplaats. Doordat alle opslagruimtes van Oomen Opslag individueel verplaatsbaar zijn, kunnen wij je opslagbox overal in Nederland plaatsen. De automatische kraan plaats de opslagbox achter één van onze verhuiswagens waarna deze door een kraan op locatie word geplaatst. Alle opslagruimtes passen met hun omvang binnen de afmetingen van een parkeerplaats, zo is er altijd voldoende plek voor een opslagruimte op locatie!

Mobiele Opslagruimte
Opslagruimte op locatie
4K CAMERA'S VAN DE HOOGSTE KWALITEIT
Optimaal beveiligd door 70 4K camera's
ENERGIENEUTRAAL
Volledig gasloos en nul op de meter
ALLEEN TOEGANKELIJK MET EEN PERSOONLIJKE CODE
Alleen toegang onder begeleiding of met een persoonlijke code
Vorige slide
Volgende slide

Opslagruimte inladen met behulp van verhuizers

Om het je nóg gemakkelijker te maken hebben wij een derde optie toegevoegd aan ons assortiment, opslag met verhuishulp. Een dia van Erkende Verhuizers is tot wel twee uur tot jouw dienst en laadt jouw opslagruimte voor je in of uit. Geef het zware werk uit handen, onze ervaren verhuizers weten als geen ander hoe ze jouw opslagruimte efficiënt kunnen laden. 

Opslag met verhuishulp
Opslag met verhuishulp