Opslagruimte Noord-Brabant

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Noord-Brabant?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Noord-Brabant. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Noord-Brabant

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Opslag met verhuishulp

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Noord-Brabant

Onze opslagboxen in Noord-Brabant

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Noord-Brabant? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Noord-Brabant

Veilig en efficiënt, uw opslagpartner: Oomen Opslag

Heeft u behoefte aan opslagruimte in Noord-Brabant? Bij Oomen Opslag bieden we de perfecte oplossing voor het veilig bewaren van uw waardevolle spullen tijdens een verhuizing of verbouwing. Onze opslagfaciliteiten zijn verspreid over heel Noord-Brabant, zodat u altijd een locatie bij u in de buurt heeft. Als een opslagcontainer beter bij uw behoeften past, kunt u deze ook bij ons huren en laten bezorgen op uw adres in Noord-Brabant. U heeft de keuze om deze zelf in te laden of, als u dat wenst, kunnen wij u ook assisteren bij het inpakken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Ongeëvenaarde netheid en maximale beveiliging

Heeft u opslagruimte nodig in Noord-Brabant of wilt u tijdelijk een opslagcontainer huren? Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres! Wij bieden niet alleen een scala aan eenvoudig te huren containers en opslagboxen in diverse maten, maar we zijn ook dé toonaangevende aanbieder van mobiele opslag in Noord-Brabant! Ons proces is simpel: wij plaatsen de opslagcontainer voor uw deur, u laadt deze in, en wij zorgen voor het opslaan. Als alternatief kunnen onze professionals de opslagbox voor u inpakken. Gemakkelijker kan het niet!

Eenvoudig en snel geregeld in eigen hand

Zodra uw volledige inboedel of al uw bezittingen veilig in de opslagruimte zijn geplaatst, vervoeren wij de container naar onze opslaglocatie. Alvorens we dit doen, verzegelen we de container in uw aanwezigheid. Elke zegel is voorzien van een uniek nummer, waardoor niemand tijdens de opslagperiode toegang heeft tot uw spullen zonder de verzegeling te verbreken. Zo garanderen we dat uw spullen altijd veilig zijn.

Onze opslagfaciliteiten zijn allemaal droog, verwarmd en goed beveiligd. Naast een geavanceerd inbraakalarm zijn onze ruimtes uitgerust met camerabewaking en een betrouwbaar brandalarm. Op die manier kunt u erop vertrouwen dat uw spullen in goede handen zijn.

Direct en moeiteloos geregeld via onze webshop

Wilt u direct een opslagcontainer huren in Noord-Brabant huren of opslagruimte regelen? Bij Oomen Opslag maken we het u gemakkelijk! Via onze webshop kunt u in een handomdraai de gewenste opslagcontainer reserveren. Kies simpelweg de gewenste maat en optie: wilt u alleen een opslagcontainer bij uw deur? Klik dan op “Opslagcontainer huren”. Als u wilt dat wij de opslagcontainer voor u opslaan, selecteer dan “Container met opslag”. In dat geval halen we de gevulde opslagcontainer bij u op en bewaren deze veilig voor u. Zodra u de opslagbox weer nodig heeft, brengen we deze weer naar uw locatie in Noord-Brabant.

Heeft u vragen over het opslaan van uw spullen? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat we zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen!

Oomen Opslag locaties in Noord-Brabant

Sla heel eenvoudig uw spullen op in Noord-Brabant. Dat zijn onder andere de volgende plaatsen: