Opslagruimte Sassenheim

Op alle punten beter

Opslagruimte Sassenheim

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Sassenheim?

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Binnen een half uur rijden vanaf Sassenheim, bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Sassenheim.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Sassenheim en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Sassenheim

Opslagboxen in verschillende maten

Bij ons kun je kiezen uit verschillende maten opslagboxen. Het kiezen van de juiste maat kan lastig zijn. Heb je geen idee welke maat opslagbox het meest geschikt is voor jou situatie, laat je dan door ons adviseren. Wij adviseren je graag, zodat jij altijd de juiste opslagruimte hebt voor jouw spullen. Vergelijk de verschillende opslagboxen op deze pagina.

Wij bieden opslagruimtes aan in verschillende maten:

  • Medium (16m³ opslagruimte)
  • Large (33m³ opslagruimte)
  • Extra Large (37m³ opslagruimte)

Welke vorm van opslag je ook wenst, Oomen Opslag heeft de oplossing! Kies een vorm van opslag in Hoofddorp die het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.

Hulp bij het inladen of uitladen

Wil je nóg makkelijker je spullen opslaan? Wij kunnen je ook helpen met het inladen van je opslagbox in Sassenheim. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat je opslagbox wordt ingeladen met behulp van de Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers. Het enige wat je moet doen is je spullen ingepakt klaar zetten.

Opslagruimte voor meubels in Sassenheim

Er zijn meerdere situaties denkbaar waarbij je een opslagplaats voor je meubels nodig heeft. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je een nieuwe woning hebt gekocht maar de meubels uit uit jouw huidige woning passen hier niet in. Je kunt de meubels dan opslaan in een mobiele opslagbox van Oomen Opslag. Of heb je een nieuwbouwhuis gekocht en meubels besteld maar is het huis nog niet gereed? Ook dan heb je een opslagplaats voor meubels nodig. 

Ga je voor jouw werk of vakantie een langere periode naar het buitenland en ga je de woning verhuren maar heb je kostbare meubels in jouw woning staan die je liever tijdelijk ergens anders op slaat? Dit is ook mogelijk.  Jouw opslagruimte kan dan bij onze beveiligde opslagplaats worden gestald. Of het kan dat je gaat verbouwen in jouw woning en het meubilair op een veilige en droge plek wilt opslaan, dit is allemaal mogelijk met de opslagruimte voor meubels van Oomen Opslag. 

Voordelig spullen opslaan in Sassenheim

Oomen Opslag maakt het niet alleen mogelijk om jouw  inboedel verwarmd en beveiligd op te slaan in onze opslagruimte; ook is het eenvoudig en voordelig mogelijk om een opslagbox op locatie (aan huis of voor de deur) te huren! Dit is ideaal wanneer je gaat verbouwen of wanneer jouw woning gerenoveerd wordt. Oomen Opslag heeft voor elke opslagvraag een passende oplossing. Je kan heel gemakkelijk je spullen bij ons opslaan in onze self storage, wij kunnen een opslagruimte voor je deur plaatsen en we kunnen je zelf helpen met het inladen van je spullen. Dit allemaal tegen een zeer lage prijs. Geniet nu in Sassenheim en omstreken van de voordelen van Oomen Opslag. 

Twijfel je over welke vorm van opslag in Sassenheim het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.