• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Huur een opslagruimte - Oomen Opslag De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter.

Opslagruimte huren in Noordwijk

Opslagruimte nodig Noordwijk? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Noordwijk. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Noordwijk en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte en opslagcontainers in Noordwijk

Wilt u opslagruimte huren in Noordwijk? Bespaar uzelf de moeite van het wegbrengen van al uw spullen naar een opslagbox bij een self-storage in Noordwijk, en laat de opslagruimte bij u aan huis komen! U hoeft zo geen busje te huren, meerdere keren op-en-neer te rijden, en u heeft alles maar één keer in uw handen. Deze manier van opslag van uw inboedel bespaart niet alleen een hele hoop moeite, maar doordat u tijd, huur van een busje en brandstof bespaart is het vaak ook nog goedkoper dan een ouderwetse manier van opslag. Het is bij ons tevens mogelijk een opslagcontainer voor uw deur te huren in Noordwijk.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

De makkelijkste opslagruimte huren in Noordwijk

Een makkelijkere opslagruimte in Noordwijk vindt u niet. Doordat de opslagruimte bij ons bedrijf naar ú komt, bespaar u energie, tijd, geld, en is de kans op schade aan uw inboedel stukken lager. Op deze manier hoeft u niet steeds naar de storage box bij een self-storage te rijden. Wij plaatsen de opslagruimte bij u in Noordwijk voor de deur om een moment dat dit voor u uitkomt. U heeft dan alle tijd om uw inboedel op te slaan in de opslagcontainer. Wanneer u hiermee klaar bent, halen wij de opslagbox weer op, en plaatsen wij deze bij onze verwarmde en beveiligde opslagplaats. Wanneer u de opslagbox weer terug wilt, plaatsen wij deze weer bij u aan huis. Uiteraard is het ook mogelijk de opslagbox gelijk bij een ander (nieuw) adres af te leveren. Zo wordt verhuizen met opslag wel héél makkelijk! Tussentijds toegang tot uw mobiele opslag nodig? Geen probleem. Als u vooraf even belt, zetten wij de opslagruimte voor u klaar.

Voordelig een opslagcontainer huren in Noordwijk

Wilt u een opslagcontainer huren in Noordwijk? Ook dan kunnen wij in uw behoefte voorzien. In dat geval plaatsen wij de opslagcontainer bij u in Noordwijk voor uw deur, en kan deze zo lang blijven staan als u zelf wilt. Dit is ideaal tijdens een verbouwing of renovatie, maar kan ook een uitkomst zijn wanneer u een nieuwe vloer krijgt. Wij hebben zowel 10ft opslagcontainers als 20ft opslagcontainers te huur in Noordwijk. Deze maten zijn gelijk aan een zeecontainer. Onze opslagcontainers en zeecontainers zijn voor zowel bedrijven als particulieren te huur. Wilt u de container voor langere tijd huren, of heeft u meerdere opslagconainers nodig? Dan maken wij graag een aanbod op maat voor u.

Wij hebben altijd de juiste opslagruimte in Noordwijk voor u. Wij hebben opslagboxen in twee maten te huur. Uiteraard kunt u ook meerdere opslagcontainers laten komen, of kunt u de maten combineren. Zo heeft u altijd de juiste opslagbox in Noordwijk. De meest populaire opslagbox is de 20ft opslagcontainer. Deze opslagruimte is 33m³ groot, en is groot genoeg voor een gemiddelde woning. Voor opslag van kleinere inboedels hebben we de 10ft opslagcontainer. Deze heeft een inhoud van 16m³. Weet u niet zeker welke maat opslagruimte in Noordwijk u nodig heeft? Bel onze klantenservice op 071-8892006, dan rekenen we het samen uit.

0