• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 085 043 83 97

Oomen Opslag - de Modernste Self Storage De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter. Opslagruimte die naar je toekomt Laad je opslagbox voor je eigen deur in, of laat je spullen gratis inladen door onze verhuizers. Offerte aanvragen Nu beschikbaar

Opslagruimte huren in Lisse

Opslagruimte nodig in Lisse? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Lisse. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Lisse en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte huren in Lisse

Wanneer u opslagruimte wilt huren in Lisse, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben altijd de juiste oplossing voor opslag in Lisse. Wij bieden in Lisse mobiele opslag aan, waarbij we de opslagbox heel makkelijk bij u voor de deur plaatsen. Dat scheelt veel tijd en geld, en werkt heel eenvoudig:

 1. U bestelt via onze webshop een opslagruimte in Lisse het juiste formaat
 2. Wij plaatsen de opslagbox bij u in Lisse voor uw deur
 3. U laadt uw inboedel of andere spullen in de opslagbox
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en slaan deze op in ons opslagcentrum

Natuurlijk komen we uw opslagbox weer netjes bij u afleveren wanneer u dat wenst. U kunt tevens bij ons terecht als u alleen een opslagcontainer wilt huren in Lisse.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

De voordelen van Mobiele Opslag in Lisse

Vroeger sloegen de meeste mensen in Lisse hun inboedel op in een self-storage of storage box, maar gelukkig is dat vandaag de dag niet meer nodig. Mobiele Opslag is vele malen makkelijker, efficiënter en goedkoper. De voordelen van Mobiele Opslag zijn onder andere:

 • Slechts één keer uw inboedel inladen en uitladen
 • U hoeft geen busje meer te huren (inclusief ophalen en terugbrengen)
 • U hoeft niet meerdere keren heen en weer te rijden
 • Al uw grote meubels passen makkelijk in de opslagbox
 • Minder risico op schade omdat er minder handelingen nodig zijn
 • Laden en lossen wanneer het voor u uitkomt
 • Voordelige opslagkosten

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Lisse

Het is niet altijd nodig uw inboedel extern op te slaan. Wanneer opslag slechts voor een korte periode nodig is, volstaat het soms ook om enkel een opslagcontainer te huren. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een nieuwe vloer krijgt of tijdens een verbouwing. Onze opslagcontainers zijn net zo groot als een zeecontainer, maar zijn beter afsluitbaar ter bescherming van uw spullen. Bovendien is er geen risico op vochtproblemen door tien ventilatieroosters en een waterdichte vloer.

U regelt uw opslagruimte in Lisse heel eenvoudig via onze webshop. Het enige dat u hoeft te doen is de juiste maat opslagcontainer uitzoeken, uw adres in te vullen en een leverdatum te kiezen. Wij komen de opslagunit dan voor u brengen en ophalen. U heeft de keuze uit de volgende opslagruimtes:

 • Grote opslagbox van 33m³. Dit is de meest gehuurde opslagruimte, en is groot genoeg voor het opslaan van de meeste inboedels.
 • Kleine opslagbox van 16m³. Deze opslagruimte is handig voor een kleine inboedel of een gedeelte van een inboedel, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing. Deze opslagcontainer is ook erg handig voor plaatsing in kleinere ruimtes of krappe straten.

Wanneer u behoefte heeft aan meer opslagruimte dan 33m³, is het natuurlijk ook mogelijk meerdere opslagcontainers te bestellen. Zo heeft u altijd de juiste maat.

0