Aanhanger of Busje huren in Rijnsburg

Heb je een busje of aanhanger nodig voor jou verhuizing in Rijnsburg? Huur eenvoudig een busje, aanhanger of verplaatsbare 10 ft. container in Rijnsburg tegen scherpe prijzen. Breng jouw spullen naar de opslag of verhuis eenvoudig van A naar B met de extra grote verhuisbus van Oomen Opslag. Met 25m3 is onze verhuisbus de grootste in zijn soort waarvoor je in bezit dient te zijn van een rijbewijs B. 

Ben je of wordt je klant van Oomen Opslag? Maak een hele dag gebruik van over aanhangwagen, trainer of verhuisbus! Lees verder voor de voorwaarden. 

aanhanger huren prijzen

Busje met automatische laadklep

Ga je verhuizen of heb je een grote inboedel die je moet verplaatsen? De Verhuisbus van Oomen Opslag biedt de ideale oplossing voor jouw klus. Vanwege de extra grote omvang van de laadruimte kun je moeiteloos extra grote kledingkasten of banken rechtop vervoeren. Meerdere malen op en neer rijden met een personenauto kan al snel in de kosten lopen, met de extra grote verhuisbus van Oomen Opslag verplaats je een grote inboedel al in een enkele rit. 

Oomen Bus CUTOUT

10ft. Opslagbox aanhanger huren in Rijnsburg

Huur je een opslagruimte bij Oomen opslag? Onze 10ft. Container is flexibel te vervoeren en kun je voor de deur inladen. Wij plaatsen jouw opslagbox op de trailer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaag bevestigd. Voor het vervoeren van de 10ft. Container dien je te beschikken over een rijbewijs BE.

Klaar met laden of lossen? Breng de aanhangwagen terug naar onze veilige opslaglocatie. Hier wordt jouw container door de automatische kraan terug geplaatst in ons zwaar beveiligde en moderne opslagcentrum. 

Lees hier meer over self storage.

Aanhangwagen huren in Rijnsburg

Beschikt je auto over een trekhaak en heb je behoefte aan flexibel transportmaterieel in Rijnsburg? Boek vandaag nog de aanhangwagen van Oomen Opslag. De aanhangwagen is uitermate geschikt voor een verhuizing of transport van ander groot materieel. Volledig afgesloten met een harde buitenlaag en twee openslaande deuren waardoor je makkelijk kunt laden en lossen. Voor het huren van de aanhangwagen in Rijnsburg dien te beschikken over een rijbewijs B 

Oomen Opslag aanhangers

Huurvoorwaarden

Hieronder vind je onze huurvoorwaarden die gelden wanneer je een busje of aanhanger wilt huren bij Oomen Opslag. Heb je vragen over het huren van een bus of aanhanger? Je kunt ons bereiken op 088 321 99 99 of via de chat.

  • Minimaal drie jaar in het bezit van een rijbewijs B
  • Eigen risico parkeer- en bovenhoofdse schades €1500. Overige schades €1000
  • Verlaging eigen risico naar €500 kost €12,95 per dag
  • Voor bestuurders onder de 25 jaar worden de eigen risico bedragen verdubbeld.
  • Voor verhuur is een dubbele legitimatie vereist: rijbewijs én paspoort of ID kaart
  • Bekeuringen zijn voor rekening voor de huurder en worden doorbelast inclusief €25 administratiekosten
Op het huren van onze huurbus of aanhangers zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.