Opslagruimte

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Onze opslagboxen

Opslagbox Small van Oomen opslag huren
Opslagbox Medium van Oomen opslag huren
Opslagbox Large van Oomen opslag huren
Opslagbox Extra Large van Oomen opslag huren

Opslagruimte huren

Huren van opslag

Heeft u opslagruimte nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij slaan uw spullen op in onze veilige opslag. U kunt uw spullen opslaan wanneer u gaat verhuizen of wanneer u gaat verbouwen. Al onze opslagruimtes zijn:

  • Modern, volledig water- en winddicht
  • Voorzien van inbraakalarm met doorschakeling naar de politie
  • Voorzien high-tech camerabewaking
  • Voorzien van een geavanceerd brandalarm met doorschakeling naar de brandweer
  • Gecertificeerd door Erkende verhuizers

Uw spullen zijn altijd voor uw toegankelijk. Maak hiervoor een afspraak en wij zorgen dat uw opslagcontainer voor u klaar staat.

Waarom Oomen Opslag?

Wat Oomen Opslag anders maakt dan andere opslag aanbieders is dat u niet meer zelf naar de opslagbox hoeft te rijden. Oomen Opslag maakt het namelijk mogelijk om de opslagruimte naar u te brengen. Wij plaatsen de opslagruimte bij u voor de deur. U laat hem op uw eigen tempo in of wordt daarbij geholpen door ons personeel (indien u dit wenst). Wanneer u klaar bent laat u ons dit weten en wij zorgen dat de container weer wordt opgehaald. Hoe simpel is dat?

Daarbij hoeft u zich ook geen zorgen te maken of uw spullen wel of niet in de opslagcontainer passen. Onze opslagruimtes hebben een lengte van 3 meter of 6 meter. Uw grote meubels en spullen passen dus gemakkelijk in de opslagcontainer.

Wat voor opslagruimte u ook zoekt, wij hebben de juiste opslag oplossing voor u! Wij bieden verschillende opslag mogelijkheden aan. Wanneer u opzoek bent naar een kleine opslagbox, kunt u bij ons een 10ft opslagcontainer huren. Wanneer u opzoek bent naar een grotere opslagcontainer hebben we een 20ft voor u. Op het moment dat u nog meer opslag nodig heeft is dit uiteraard ook mogelijk. Vraag een offerte aan en een van onze accountmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.