Opslagruimte huren in Soest

De modernste opslagruimte ter wereld.
Op alle punten beter.​

Opslagruimte huren in Soest 

Heb je extra opslagruimte nodig in Soest? Een overvolle berging of een zolder waar je niet meer kunt lopen? Bij Oomen Opslag huur je eenvoudig extra opslagruimte in Soest. Door een unieke indeling van ons pand, kunnen wij opslagruimtes in Soest tegen scherpe prijzen aanbieden. Na de uitbreiding van ons moderne opslagcentrum beschikken wij over ruim 500 opslagruimtes die ieder afzonderlijk zijn afgesloten en beveiligd. 

Wanneer je jouw opslagruimte in Soest wilt boeken regel je dit eenvoudig via je telefoon, tablet of computer. 

Opslagruimte huren in Soest? Reserveer vandaag nog de goedkoopste, makkelijkste en meest veilige opslagruimte.

Prijzen

Optioneel

Opslagruimte laden en lossen voor de deur 

Je opslagruimte laden lossen op locatie in Soest: bij Oomen Opslag is het mogelijk. Oomen Opslag plaatst jouw opslagruimte tijdelijk op elke gewenste locatie in Soest. Al onze opslagruimtes passen binnen de afmetingen van een parkeerplek en kunnen hierdoor vrijwel overal worden geplaatst: voor je huis, op je oprit, op een parkeerplaats, enzovoorts

 

Ga je verbouwen? 

 

Wij plaatsen jouw opslagbox bij jou voor de deur in Soest, je laadt je spullen in je eigen tempo in, en sluit de opslagruimte af met een solide slot. Creëer extra ruimte in je huis of voorkom schade aan kostbare spullen tijdens een verbouwing.  Indien gewenst helpen onze Erkende Verhuizers bij het in- of uitladen.

Kies uit

Medium Opslagruimte (16m³)

Large Opslagruimte (33m³)

Optioneel

Opslagruimte huren in Soest? Wij doen het zware werk!

Wanneer je een van de opslagruimtes in Soest huurt bij Oomen Opslag kun je ervoor kiezen deze op locatie in of uit te laden. Je kunt dit zelf doen, maar waarom zou je? Tegen een kleine meerprijs doen wij het zware werk. Een team van ervaren Erkende Verhuizers laden jouw opslagruimte op efficiënte wijze voor je in waardoor je veel extra spullen in je opslagruimte kwijt kunt. Kostbare, breekbare en zware spullen als banken, kasten en waardevolle schilderijen zijn in goede handen bij ons ervaren team van verhuizers.

Reserveer vandaag nog jouw opslagruimte in Soest! Oomen Opslag biedt je de mogelijkheid te kiezen uit een drietal verschillende opslagruimtes:

  • Medium 16m3
  • Large 33m3
  • Extra large 37m3 
IMG_3380

Kies uit

Medium Opslagruimte (16m³)

Aan huis inladen of uitladen met verhuishulp met twee verhuizers voor één uur

Large Opslagruimte (33m³)

Aan huis inladen of uitladen met verhuishulp met twee verhuizers voor twee uur

Extra Large Opslagruimte (37m³)

Aan huis inladen of uitladen met verhuishulp met twee verhuizers voor twee uur

Hoe werkt onze self storage 

“Makkelijker, goedkoper en veiliger”, maar hoe werkt onze self storage eigenlijk? Via onze website reserveer je eenvoudig de opslagruimte die jij nodig hebt voor je spullen. Selecteer het formaat, datum en tijdstip en wij zetten jouw opslagruimte klaar achter een van onze laaddeuren. Verwarmd en overdekt. Wanneer jouw opslagruimte voor je klaar staat, ontvang je een sms-bericht met een persoonlijk pin-code die jou toegang geeft tot jouw opslagruimte. Aangekomen bij onze opslaglocatie parkeer je je auto overdekt op één meter afstand van je opslagruimte en toets je je pin-code in op het touch screen. De deur gaat open en ju kunt beginnen met laden van jouw opslagruimte. Parkeer eenvoudig recht voor je opslagruimte, je hoeft niet te lopen  met onhandige karretjes door lange gangpaden voordat je bij jouw opslagruimte bent.

Waarom een opslagruimte bij Oomen Opslag in Soest 

Er zijn vele mogelijkheden voor het huren van een self storage ruimte. Oomen Opslag onderscheid zich in veiligheid, prijs, gemak en duurzaamheid. De opslaglocatie van Oomen Opslag is voorzien van ruim 450 zonnepanelen die er samen voor zorgen dat al onze automatische processen, elektrisch wagenpark en self storage faciliteiten draaien op zonne-energie. 

We maken het je graag gemakkelijk, je regelt alles snel en eenvoudig via je telefoon, tablet of computer en kunt kiezen uit meerdere ruimtes. Jouw opslagruimte is door het hele land flexibel te vervoeren en je hoeft niet ver te lopen wanneer je komt laden of lossen. Oomen Opslag beschikt over een professioneel team Erkende Verhuizers dat graag het zware werk uit handen neemt en jouw ondersteunt met het opslag van huisraad in Soest.

Veelgestelde vragen

Oomen Opslag helpt je bij het maken van deze keuze. Wij helpen je graag bij het kiezen van de meest geschikte opslagruimte voor jouw inboedel en zorgen voor advies op maat.

Ja, wij hebben ook opslag met verhuishulp. Onze verhuizers komen dan met de opslagbox naar jouw woning en helpen met het sjouwen van de spullen en vullen van de opslagbox.

Je kunt jouw spullen zelf brengen bij onze self-storage, maar wij kunnen de opslagbox ook bij je voor de deur bezorgen zodat je de opslagbox thuis kunt inladen.

Absoluut. Ons opslagcentrum is rondom voorzien van de nieuwste beveiligingstechnieken. Daarnaast zijn de opslagboxen enkel toegankelijk voor onze robotkraan. Inbraak is hierdoor niet mogelijk.