Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over een opslagcontainer huren of mobiele opslagruimte. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Bel ons gerust op 071 889 20 06.

Onze opslagcontainers kunnen op de meeste locaties geplaatst worden dankzij onze zware autolaadkraan. Uiteraard verdient het de aanbeveling om de ruimte van te voren even op te meten. Onze 20ft opslagcontainers passen in de meeste standaard parkeervakken. Voor kleinere ruimtes hebben wij de compacte maar handige 10ft opslagcontainers in ons assortiment.

Wanneer er een vuilniswagen door uw straat kan rijden, kan onze containerwagen in de meeste gevallen bij u in de straat komen. Als er in uw straat beperkingen gelden ten aanzien van hoogte, breedte, lengte, totaalgewicht of aslast is het raadzaam hierover vooraf te bellen met onze klantenservice. Onze containerwagens zijn circa 11 meter lang, 2,55 meter breed en 4 meter hoog. Het totaalgewicht inclusief container is circa 30 ton en de aslast is maximaal 10 ton. Tramleidingen of veel bomen in de straat kunnen soms voor problemen zorgen met het laden en lossen van de container met onze autolaadkraan. In deze gevallen is het altijd raadzaam contact op te nemen met onze klantenservice.