Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over het huren van onze opslagruimtes. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Bel ons gerust op 088 321 99 99.

Automatische Self Storage

Bij onze automatische self storage komt de opslagbox automatisch naar je auto toe. Dit is een groot voordeel, want bij traditionele self storage moet je talloze keren naar je box toe lopen. Deze self storage boxen zijn meestal gelegen op een etage, en niet met een auto bereikbaar. Hierdoor moet je lange stukken afleggen over gangpaden en liften met karretjes.

Absoluut. Onze self storage is uitstekend bereikbaar voor busjes en vrachtwagens. Dit in tegenstelling tot traditionele self storage, deze zijn vaak alleen met een klein busje of personenauto bereikbaar.

Je kunt je opslagbox via Mijn Oomen Opslag klaar laten zetten. Wanneer je dit gedaan hebt, wijst het systeem één van de laad- en loslocaties aan je toe. Bij aankomst op het gereserveerde tijdstip kan je op deze plek parkeren. Vul bij het touchscreen je persoonlijke pincode in, en de deur zal openen. Je opslagbox staat al klaar achter de deur.

Wanneer je via Mijn Oomen Opslag toegang aanvraagt tot je opslagbox, kan deze in de meeste gevallen binnen 15 á 30 minuten voor je klaar staan. Tijdens grote drukte kan de verwerkingstijd iets oplopen, daarom is het aan te raden om één á twee uur van tevoren te laten weten dat je komt.

Ja, Mijn Oomen Opslag is geoptimaliseerd voor gebruik via uw telefoon.

Doordat onze opslagboxen automatisch naar uw auto toe komen, zullen de opslagboxen bewegen wanneer deze door onze robotkraan gepakt worden. Dit gaat echter met uiterste precisie en op een zeer laag tempo. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk dat er zaken in de opslagbox zullen omvallen. De bewegingen die de opslagboxen maken zijn vele malen minder als de bewegingen die een karretje in een traditionele self storage maakt.

Mobiele Opslag

Wanneer je kiest voor mobiele opslag, leveren we de opslagbox bij je thuis af. Zo kan je de opslagbox zo voor uw eigen deur inladen. Wanneer je alles hebt ingeladen, halen wij de opslagbox weer op en plaatsen wij deze in onze opslag. Wanneer je de opslagbox weer terug wilt hebben, bezorgen we deze weer bij je thuis.

Onze opslagboxen kunnen op de meeste locaties geplaatst worden dankzij onze zware autolaadkraan. Uiteraard verdient het de aanbeveling om de ruimte van te voren even op te meten. Onze Large opslagboxen passen in de meeste standaard parkeervakken. Voor kleinere ruimtes hebben wij de compacte maar handige Medium opslagboxen in ons assortiment.

Wanneer er een vuilniswagen door uw straat kan rijden, kan onze containerwagen in de meeste gevallen ook bij u in de straat komen. Als er in uw straat beperkingen gelden ten aanzien van hoogte, breedte, lengte, totaalgewicht of aslast is het raadzaam hierover vooraf te bellen met onze klantenservice. Onze containerwagens zijn circa 11 meter lang, 2,55 meter breed en 4 meter hoog. Het totaalgewicht inclusief container is circa 30 ton en de aslast is maximaal 10 ton. Tramleidingen of veel bomen in de straat kunnen soms voor problemen zorgen met het laden en lossen van de opslagbox met onze autolaadkraan. In deze gevallen is het altijd raadzaam contact op te nemen met onze klantenservice.

Dit verschilt per gemeente. In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen, maar het is verstandig om dit na te gaan bij uw gemeente. Wanneer u de opslagbox op eigen terrein wilt laten plaatsen, is een vergunning sowieso niet nodig.

Ja, dit is geen probleem. Wij kunnen de opslagbox bij uw nieuwe woning of op een andere locatie bezorgen. Op deze manier kunt u heel makkelijk verhuizen met tussentijdse opslag.

Opslag met verhuishulp

Ja, dit is geen probleem. Onze verhuizers kunnen u helpen bij het uitladen van de opslagbox. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Algemene vragen

Absoluut. Oomen Opslag beschikt over de veiligste self storage van Nederland.

Ons opslagcentrum is onder andere voorzien van:

  • Klasse 3 alarmsysteem
  • Meer dan intelligente 40 camera’s in 4K kwaliteit
  • Toegangscontrole op alle deuren
  • Hoog hekwerk wat na sluitingstijd afgesloten is

Hiermee hebben wij de best beveiligde self storage van Nederland.

Maar, zelfs wanneer indringers door deze zware beveiligingsschil heen komen, blijven uw spullen veilig. Alle opslagboxen worden tot 8 hoog opgestapeld door onze gerobotiseerde kraan. Doordat alles is opgestapeld is het onmogelijk om de opslagboxen te openen zonder dat een opslagbox door onze kraan is klaargezet.

Ja, de opslagbox is uitstekend afsluitbaar. Je kunt hiervoor een eigen slot gebruiken, of een zwaar slot huren bij Oomen Opslag.

Ja, u kunt uw opgeslagen spullen via ons verzekeren. Ook bieden de meeste inboedelverzekeraars dekking voor spullen die u opslaat.