Opslagruimte huren

De modernste opslagruimte ter wereld.
Op alle punten beter.​

De veiligste self storage

Je spullen opslaan in de veiligste opslagruimte ter wereld

Oomen Opslag beschikt over de modernste self storage ter wereld. Onze opslagruimte is volledig gerobotiseerd, waardoor je opslagbox automatisch naar je auto toe komt. In plaats van ver lopen door gangpaden en liften kun je bij ons direct naast je auto laden en lossen.

De veiligste

  • De veiligste self storage van Nederland
  • Je opslagbox is niet toegankelijk voor mensen, zelfs niet voor medewerkers
  • Alleen onze robotkraan kan bij je opslagbox
  • Je box wordt afgesloten met een zwaar slot en eventueel verzegeling
  • Zware beveiliging met slimme 4K camera’s, terreindetectie, klasse 3 alarm, trillingssensoren en toegangscontrole.
Opslag deuren kunnen niet open worden gemaakt

Je opslagbox is niet fysiek toegankelijk op het moment dat in onze opslag staat opgeslagen. Je kunt alleen bij je opslagbox op het moment dat je dit wenst en aangeeft in onze app. Onze kraan zorgt ervoor dat je opslagbox bij een van de laaddocks wordt neergezet. De opslagbox worden op 20 centimeter, met uiterste precisie door onze kraan, van elkaar neergezet. Hierdoor kunnen de deuren niet open op het moment dat de opslagbox staat opgeslagen in onze opslag.

Opslag deuren kunnen niet open worden gemaakt

De opslagruimtes van Oomen Opslag worden 24/7 bewaakt. Daarnaast krijgt elke klant een persoonlijke login om in te loggen in onze online omgeving, van waar je jouw toegang tot je opslagbox beheert. Hierdoor kan er niemand anders toegang hebben tot jouw spullen. De opslagboxen van Oomen Opslag zijn uitstekende geconditioneerd. Hierdoor wordt de kwaliteit van de spullen gewaarborgd. 

Altijd de juiste opslagbox

Medium Opslagruimte

16m³ opslagruimte

Onze opslagbox met 16m³ opslagruimte is ideaal voor kleinere inboedels of wanneer je een gedeelte van je inboedel wilt opslaan.

Large Opslagruimte

33m³ opslagruimte

De opslagbox met 33m³ opslagruimte is groot genoeg voor de meeste inboedels. Wanneer je deze opslagbox thuis laat bezorgen, past hij in een parkeervak. 

Extra Large Opslagruimte

37m³ opslagruimte

De opslagbox met 37m³ opslagruimte is extra hoog. Daarmee is hij geschikt om grote meubels rechtop op te kunnen slaan.