Opslagruimte voor bedrijven

Bent u op zoek naar opslagruimte voor uw bedrijf? Oomen Opslag kan u op vele manieren van dienst zijn. Wij hebben altijd een voordelige én makkelijke oplossing voor uw ruimtegebrek. U kunt bij ons terecht voor het huren van zakelijke opslagruimte, maar wij bieden ook aanvullende diensten aan. Zo kunnen wij de opslagbox bij uw bedrijf ophalen en/of bezorgen. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen met het laden en lossen van uw opgeslagen items.

Oomen Verhuizers self storage

De beste zakelijke opslagruimte van Nederland

Onze self storage is de modernste ter wereld. Door onze unieke manier van opslaan, heeft u het grootste gemak en altijd de beste prijs/kwaliteit-verhouding.

Onze opslag heeft onder andere de volgende voordelen:

  • Zeer gunstige tarieven voor zakelijke gebruikers (de goedkoopste uit de regio)
  • Extreem niveau van beveiliging. Met afstand de veiligste self storage van Nederland.
  • De opslagbox komt automatisch naar je auto of vrachtwagen toe via onze app
  • Geen beperkingen ten aanzien van afmetingen van goederen door gangpaden of liften
  • Eenvoudig beheer van uw opslag via uw eigen online portal
  • Ruimte afmetingen van opslagboxen
  • Bezorging bij uw bedrijf of andere locatie mogelijk
  • Laden en/of lossen door Oomen Verhuizers mogelijk

Altijd de juiste opslagbox

Opslagruimte huren 10ft
16m³ opslagruimte

Onze 10ft containers met 16m³ opslagruimte zijn ideaal voor kleinere inboedels of tijdens de verbouwing van een gedeelte van uw woning. Deze opslagbox is ook erg handig om op lastige en kleine plekken te plaatsen.

Opslagruimte 20ft
33m³ opslagruimte

Onze 20ft containers met 33m³ opslagruimte worden het meest gekozen. Deze past op de meeste parkeerplekken, en is groot genoeg voor een gemiddelde inboedel van een eengezinswoning.

Opslagbox 20ft high cube
37m³ opslagruimte

Voor de extra grote inboedels hebben wij opslagruimtes van 37m³. Deze heeft dezelfde lengte- en breedtematen, maar is hoger. Ideaal voor het opslaan van hoge items.

Opslagruimte voor elke branche

Door ons unieke opslagconcept kunnen wij vrijwel elke branche bedienen. Wij hebben vele klanten uit onder andere de volgende branches:

Aanbod op maat voor zakelijke klanten

Zoekt u opslag voor meerdere opslagboxen of containers? Dan stellen wij graag een aantrekkelijk aanbod op maat voor u op. Als u ons belt op 085-0438397 maken wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden door te nemen.