Opslagruimte Zeist

Op alle punten beter

Opslagruimte Zeist

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Zeist?

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

De makkelijkste self storage ter wereld. Jouw opslagruimte in Zeist laden en lossen zonder sjouwen met de laagste prijs garantie. Bespaar vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagruimte op locatie, bij Oomen Opslag is het mogelijk. Wij plaatsen jouw opslagruimte voor de deur of je bedrijfslocatie in Zeist.

Zoek je een opslagruimte in Zeist maar zie je op tegen het vervoeren van je spullen? Onze Erkende Verhuizers laden en lossen jouw opslagbox voor de deur.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Ook voor auto opslag en motorstalling

Een aut, oldtimer of motor stallen tijdens de wintermaanden? Met een geventileerde autocontainer staat jouw auto of oldtimer opgeslagen in een geklimatiseerde omgeving. Na de uitbreiding van ons moderne opslagcentrum beschikt Oomen Opslag over een zwaar beveiligde opslagplaats voor motoren, ook jouw motor staat de hele winter geventileerd en geklimatiseerd opgeslagen onder toezien van tientallen 4k camera’s en trillingssensoren. 

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Zeist bij Oomen Opslag

Een opslagruimte huren in Zeist doe je voordelig bij Oomen Opslag. Niet alleen garanderen wij de laagste prijs, maar je bespaart veel tijd door ons geavanceerde self storage- systeem. Doordat je binnen één meter van je opslagruimte kunt parkeren is het laden en lossen van jouw opslagbox geen tijdrovende klus. Waar je bij een traditionele self storage meerdere malen heen en weer moet lopen met onhandige rolkarren, komt bij Oomen Opslag de opslagbox naar jou toe. Bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen, Oomen Opslag maakt het je graag gemakkelijk. Hoe we dit doen zie je in dit filmpje.

Self storage opslagruimte huren in Zeist

Reserveer via je telefoon, tablet of computer eenvoudig een opslagruimte via ons online boekingssysteem. Bij Oomen Opslag heb je keuze uit drie verschillende opslagruimtes. In alle gevallen is jouw opslagruimte zwaar beveiligd, hygiënisch en altijd te bezoeken door gemakkelijk online een afspraak te maken. Je hebt keuze uit opslagruimtes met de volgende inhoud: Medium opslagruimte met een inhoud van 16m3, een large opslagruimte met een inhoud van 33m3 en een extra large opslagruimte met een inhoud van 37m3. 

Opslagruimte aan huis in Zeist 

Laden lossen voor de deur met de faciliteiten van een moderne self storage. Doordat al onze opslagruimtes afzonderlijk van elkaar staan opgestapeld, zijn deze hierdoor individueel flexibel verplaatsbaar. Met een gerobotiseerde kraan plaatsen wij jouw opslagruimte achter één van onze verhuiswagen die jouw box moeiteloos op locatie plaatst. Laden en lossen binnen een aantal meter vanaf je woning of bedrijfsruimte. 

Opslagruimte laden met hulp van Erkende Verhuizers

Heb je extra opslagruimte nodig in Zeist maar kijk je op tegen het verplaatsen van jouw spullen? Wij nemen het uit handen! Ons team ervaren verhuizers ondersteunen jou met het laden of lossen van je opslagbox. Onze professionele verhuizers weten als geen ander hoe ze veilig en efficiënt jouw opslagruimte kunnen inladen, hierdoor kun je meer spullen opslaan en voorkop je schade tijdens transport. Wil je weten over onze opslagfaciliteit met verhuishulp? We leggen het uit in het volgende filmpje:  Klik Hier 

Kortom

Ben je opzoek naar een veilige opslagplaats voor jouw inboedel, auto, motor of andere spullen? Huur snel en eenvoudig via je smartphone, tablet of computer jouw opslagruimte in Zeist. Oomen Opslag, de makkelijkste, veiligste, goedkoopste en meest duurzame self storage ter wereld. Met een uniek innovatief opslagcentrum was het opslaan van jouw spullen nog nooit zo makkelijk. Laden en lossen binnen één meter van je (verhuis)bus of auto, je staat droog en verwarmd en hoeft niet je spullen te verplaatsen met rolkarren. 

Een team Erkende en ervaren Verhuizers ondersteunt jou met het laden of lossen van je opslagbox of kunnen een opslagruimte plaatsen op locatie. Bij Oomen Opslag heb je talloze opties om jouw spullen veilig en efficiënt op te slaan. Heb je vragen of heb je hulp nodig met het maken van een planning? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice, dit doe je door te bellen naar: 088 321 99 99