088 321 99 99

088 321 99 99

088 321 99 99

Opslagruimte Dronten

Vraag direct je prijs aan

1
2
3

Opslagruimte Dronten

Vraag direct je prijs aan

1
2
3

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Dronten?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Dronten. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Waarom kiezen voor Oomen Opslag?

Onze voordelen

 • Je hoeft niet door lange gangen met je spullen te sjouwen naar je opslagbox
 • De veiligste opslaglocatie van Nederland: alleen toegang met je eigen pincode
 • Al je spullen in één box: geen losse opslag van grote items met kans op schade of verlies
 • Uitsluitend schone en nieuwe opslagboxen
 • Je spullen staan uitstekend verwarmd en geconditioneerd opgeslagen
 • Indien gewenst hulp van échte Erkende Verhuizers

Zo maken we het opslaan van je spullen gemakkelijker....

Onze opslagboxen in Dronten

Onze opslagboxen in Dronten

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Dronten? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Dronten

Binnen één meter van je auto laden en lossen

Zoek je extra opslagruimte in de regio Dronten? Oomen Opslag is met afstand het veiligste, modernste en meest duurzame opslagcentrum uit de regio Dronten. Een opslagruimte huren doe je bij Oomen Opslag tegen de scherpste prijs. Al onze opslagboxen staan efficiënt opgestapeld is ons zwaar beveiligde centrum, hierdoor kunnen wij jou maximaal veiligheid garanderen. Al onze opslagruimtes zijn voorzien van een houten gelakte vloer en voldoen aan alle hygiëne- voorschriften. Een opslagruimte huren in Dronten was nog nooit zo makkelijk! Hieronder alle voordelen van opslagruimte huren bij Oomen Opslag.

Opslagruimte op locatie 

Verhuizen in Dronten of heb je een grote inboedel die je (tijdelijk) moet opslaan vanwege een verbouwing? Bij Oomen Opslag hoef je niet meerdere keren heen en weer te rijden met een zwaar beladen auto of aanhangwagen. Wij brengen jouw opslagruimte op locatie in Dronten. Voor je deur in- of uitladen op eigen tempo. Onze verhuiswagen is voorzien van een automatische kraan die de opslagcontainer eenvoudig voor jouw deur plaatst. Al onze opslagruimtes passen binnen de afmeting van een parkeerplaats, hierdoor kunnen wij overal jouw opslagruimte plaatsen.

Eenmaal ingeladen halen wij de opslagruimte weer bij je op in Dronten, waarna deze wordt geplaatst is ons zwaar beveiligde opslagcentrum. Je hebt te allen tijde toegang tot jouw opslagruimte, dit regel je eenvoudig via onze app. Klaar met verbouwen of is het tijd om te verhuizen? Wij brengen jouw opslagbox weer terug op locatie. Indien je bent verhuisd plaatsen wij deze uiteraard bij jouw nieuwe adres. 

Opslagruimte laden met hulp van Erkende Verhuizers

Je hebt al kunnen lezen hoe Oomen Opslag jouw opslagruimte op locatie plaatst met behulp van de automatische kraan. Onze ervaren en Erkende Verhuizers nemen graag het zware werk uit handen. Huur een opslagruimte in de omgeving Dronten en laat het sjouwwerk over aan onze verhuizers. Zij zijn ervaren in het efficiënt inladen van opslagruimtes en gaan zorgvuldig te werk. 

Pak je spullen in met de stevige verhuismaterialen van Verhuisdozen.store. Vanwege het sterke materiaal en automatische boden kunnen de dozen hoog worden opgestapeld en voorkomen schade aan jouw kostbare spullen.

Duurzame opslagruimte huren in Dronten 

Efficiënt, veilig en goedkoop. Dit zijn niet de enige grote pluspunten wanneer je een opslagruimte huurt bij Oomen Opslag in Dronten. Oomen Opslag beschikt namelijk over de duurzaamste opslaglocatie ter wereld. Met ruim 400 zonnepanelen op het dak is onze opslaglocatie volledig zelf- voordienend en geven wij zelfs stroom terug aan het net. Wil je duurzaam een opslagruimte huren in Dronten? Klik hier en reserveer direct jouw opslagruimte!

Opslagruimtes in verschillende maten

Kies uit drie verschillende opslagruimtes. Al onze opslagboxen zijn voorzien van een nieuwe gelakte houten vloer en voldoen aan alle voorschriften omtrent hygiëne. Er is altijd en passende opslagruimte beschikbaar voor jouw spullen. 

Huur een opslagruimte in de volgende maten: 

 • Medium (16m3)
 • Large (33m3)
 • Extra Large (37m3) 


De goedkoopste self- storage in Dronten

Voor een scherpe prijs ben je bij Oomen opslag aan het juiste adres. Met onze efficiënte manier van opslaan en duurzame opslaglocatie kunnen wij jouw opslagruimtes bieden tegen de scherpste prijs. Bespaar tijd door direct naast je opslagbox in en uit te laden en bedien jouw opslagbox met onze app.

De andere opslagruimtes in Flevoland

Op zoek naar een opslagruimte in Flevoland? Hier staan de andere steden waar wij opslagruimte verzorgen: