Opslagruimte Flevoland

Op alle punten beter

Opslagruimte Flevoland

Op alle punten beter

Hoe wil jij jouw spullen opslaan?

Hoe wil jij jouw spullen opslaan?

Bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Flevoland.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Flevoland en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Flevoland

Veilig, flexibel en duurzaam jouw spullen opslaan

Opslagruimte in Flevoland nodig? Tussentijds je inboedel opslaan als je gaat verhuizen of extra ruimte nodig hebt. Oomen Opslag biedt jou diverse mogelijkheden als het gaat om inboedelopslag, self-storage en opslag met verhuishulp in Flevoland. Kies voor flexibiliteit met ons geautomatiseerde self-storage systeem of laat alle zorgen uit handen nemen door onze Erkende Verhuizers, beschikbaar in Flevoland.  Lees hier meer over opslag met verhuishulp. 

Bezoek je opslagruimte wanneer jou dit uitkomt, hiervoor maak je gemakkelijk een afspraak in ons geautomatiseerde systeem. Veilig, flexibel en duurzaam jouw opslagruimte huren doe je bij Oomen Opslag in Flevoland. 

Makkelijker, goedkoper en veiliger een opslagruimte huren in Flevoland doe je bij Oomen Opslag.

Jouw opslagbox voor de deur 

Met een geautomatiseerde kraan plaatsen we jouw opslagbox vanuit onze opslaglocatie achter de verhuiswagen. Met dit systeem kunnen we jouw opslaglocatie flexibel door Flevoland verplaatsen. Laad je opslagruimte in op eigen tempo en verzegel deze met een slot, zo weet je zeker dat jouw spullen veilig staan opgeslagen. Dezelfde verhuiswagen met kraan komt jouw opslagcontainer weer ophalen. Indien je spullen voor een langere tijd wilt onderbrengen, vervoeren wij jouw opslagbox weer naar onze opslaglocatie. Verhuizen? Wij brengen jouw opslagbox direct naar je nieuwe woning! Neem gerust contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden.

Een breed pakket aan mogelijkheden als het gaat om het opslaan van jouw spullen. Doordat wij niet gebonden zijn aan een vaste locatie en jouw opslagruimte flexibel kunnen verplaatsen kunnen we jouw verhuizing of tijdelijk opslag efficiënt uitvoeren. Dit scheelt jou veel tijd en hoef je niet te sjouwen met zware dozen of andere grote voorwerpen. 

Klik hier als je meer wilt weten over onze mobiele opslagruimtes.

Alles in eigen hand, snel en eenvoudig.

Maximaal beveiligd jouw opslagruimte huren in Flevoland. Onder toezien van 4K-camera’s, bewegingssensoren en afgesloten met zware sloten. Oomen Opslag is het meest efficiënte opslagcentrum ter wereld en met een dak vol zonnepanelen volledig energie-neutraal. Een efficiënte manier van opslagcontainers opstapelen zorgt ervoor dat jouw opslagruimte bergen zo veilig staat opgeslagen als bij Oomen Opslag. Door deze efficiënte manier van stapelen kunnen we jouw opslagruimte tegen scherpe prijzen aanbieden. Geen opslagruimte in Flevoland is zo efficiënt, veilig en goedkoop als de opslagruimtes van Oomen Opslag. Alle opslagboxen zijn voorzien van een gelakte houten vloer en voldoen aan alle hygiëne voorschriften. Door jarenlange ervaring in verhuizen kunnen we je ondersteuning bieden in het indelen van jouw opslagruimte in Flevoland.

Bij Oomen Opslag ben je verzekerd van:

Maximale veiligheid: 4K-camerabewaking, bewegingssensoren en bevoegd personeel. 

Optimaal gemak: altijd toegang tot jouw opslagruimte, wij plaatsen jouw box bij een van de laaddocks.

De goedkoopste: 66% goedkoper dan de concurrent in de regio Flevoland.

Heb je nog vragen of wil je direct reserveren? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Makkelijk opslagruimte huren in Flevoland

Oomen Opslag staat bekend om de hoge mate van gemak. Bij ons is het mogelijk jouw opslagbox binnen één meter van je auto te plaatsen. Direct in- en uitladen is hierdoor geen tijdrovende klus meer. Kan het nog makkelijker? Ja, dat kan! Wij plaatsen jouw opslagbox voor de deur, laad op eigen tempo jouw spullen in en uit je opslagruimte. Na het inladen van jouw opslagruimte in Flevoland plaatsen wij deze weer is ons zwaar beveiligde opslagcentrum.

Goedkope opslagplaats in Flevoland 

Huur een goedkope opslagruimte in de omgeving Flevoland. Jij wil ook niet te veel betalen voor je opslagruimte toch? Oomen Opslag kan door een uiterst efficiënte manier van containeropslag jouw opslagruimte tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. 

Altijd de beste opslagruimte in Flevoland

Oomen Opslag beschikt over de grootste opslagfaciliteit in de omgeving Flevoland. Bij ons ben je dus altijd aan het juiste adres met jouw opslag wens. Voor iedere uitdaging een passende opslagbox! 

Opslagruimte huren voor jouw bedrijf, terrasmeubilair of bureaus? Oomen Opslag heeft een passende opslagruimte zowel particulier als voor de zakelijke klant. 

Je kunt ons vinden in onder andere de volgende plaatsen: