Opslagruimte huren in Flevoland

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Flevoland?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Flevoland. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Flevoland: Opslag met Verhuishulp

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Opslag met Verhuishulp

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Flevoland

Onze opslagboxen in Flevoland

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Flevoland? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Flevoland

Veilig, flexibel en duurzaam jouw spullen opslaan

Opslagruimte in Flevoland nodig? Tussentijds je inboedel opslaan als je gaat verhuizen of extra ruimte nodig hebt. Oomen Opslag biedt jou diverse mogelijkheden als het gaat om inboedelopslag, self-storage en opslag met verhuishulp in Flevoland. Kies voor flexibiliteit met ons geautomatiseerde self-storage systeem of laat alle zorgen uit handen nemen door onze Erkende Verhuizers, beschikbaar in Flevoland.  Lees hier meer over opslag met verhuishulp.

Bezoek je opslagruimte wanneer jou dit uitkomt, hiervoor maak je gemakkelijk een afspraak in ons geautomatiseerde systeem. Veilig, flexibel en duurzaam jouw opslagruimte huren doe je bij Oomen Opslag in Flevoland.

Makkelijker, goedkoper en veiliger een opslagruimte huren in Flevoland doe je bij Oomen Opslag.

Jouw opslagbox voor de deur 

Met een geautomatiseerde kraan plaatsen we jouw opslagbox vanuit onze opslaglocatie achter de verhuiswagen. Met dit systeem kunnen we jouw opslaglocatie flexibel door Flevoland verplaatsen. Laad je opslagruimte in op eigen tempo en verzegel deze met een slot, zo weet je zeker dat jouw spullen veilig staan opgeslagen. Dezelfde verhuiswagen met kraan komt jouw opslagcontainer weer ophalen. Indien je spullen voor een langere tijd wilt onderbrengen, vervoeren wij jouw opslagbox weer naar onze opslaglocatie. Verhuizen? Wij brengen jouw opslagbox direct naar je nieuwe woning! Neem gerust contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden.

Een breed pakket aan mogelijkheden als het gaat om het opslaan van jouw spullen. Doordat wij niet gebonden zijn aan een vaste locatie en jouw opslagruimte flexibel kunnen verplaatsen kunnen we jouw verhuizing of tijdelijk opslag efficiënt uitvoeren. Dit scheelt jou veel tijd en hoef je niet te sjouwen met zware dozen of andere grote voorwerpen. 

Klik hier als je meer wilt weten over onze mobiele opslagruimtes.

Alles in eigen hand, snel en eenvoudig.

Maximaal beveiligd jouw opslagruimte huren in Flevoland. Onder toezien van 4K-camera’s, bewegingssensoren en afgesloten met zware sloten. Oomen Opslag is het meest efficiënte opslagcentrum ter wereld en met een dak vol zonnepanelen volledig energie-neutraal. Een efficiënte manier van opslagcontainers opstapelen zorgt ervoor dat jouw opslagruimte bergen zo veilig staat opgeslagen als bij Oomen Opslag. Door deze efficiënte manier van stapelen kunnen we jouw opslagruimte tegen scherpe prijzen aanbieden. Geen opslagruimte in Flevoland is zo efficiënt, veilig en goedkoop als de opslagruimtes van Oomen Opslag. Alle opslagboxen zijn voorzien van een gelakte houten vloer en voldoen aan alle hygiëne voorschriften. Door jarenlange ervaring in verhuizen kunnen we je ondersteuning bieden in het indelen van jouw opslagruimte in Flevoland.

Bij Oomen Opslag ben je verzekerd van:

 • Maximale veiligheid: 4K-camerabewaking, bewegingssensoren en bevoegd personeel. 
 • Optimaal gemak: altijd toegang tot jouw opslagruimte, wij plaatsen jouw box bij een van de laaddocks.
 • De goedkoopste: 66% goedkoper dan de concurrent in de regio Flevoland.

 

Heb je nog vragen of wil je direct reserveren? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Makkelijk opslagruimte huren in Flevoland

Oomen Opslag staat bekend om de hoge mate van gemak. Bij ons is het mogelijk jouw opslagbox binnen één meter van je auto te plaatsen. Direct in- en uitladen is hierdoor geen tijdrovende klus meer. Kan het nog makkelijker? Ja, dat kan! Wij plaatsen jouw opslagbox voor de deur, laad op eigen tempo jouw spullen in en uit je opslagruimte. Na het inladen van jouw opslagruimte in Flevoland plaatsen wij deze weer is ons zwaar beveiligde opslagcentrum.

Goedkope opslagplaats in Flevoland 

Huur een goedkope opslagruimte in de omgeving Flevoland. Jij wil ook niet te veel betalen voor je opslagruimte toch? Oomen Opslag kan door een uiterst efficiënte manier van containeropslag jouw opslagruimte tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. 

Altijd de beste opslagruimte in Flevoland

Oomen Opslag beschikt over de grootste opslagfaciliteit in de omgeving Flevoland. Bij ons ben je dus altijd aan het juiste adres met jouw opslag wens. Voor iedere uitdaging een passende opslagbox! 

Opslagruimte huren voor jouw bedrijf, terrasmeubilair of bureaus? Oomen Opslag heeft een passende opslagruimte zowel particulier als voor de zakelijke klant. 

Je kunt ons vinden in onder andere de volgende plaatsen: