088 321 99 99

088 321 99 99

088 321 99 99

Update 10 juni bouwfase 2

Update bouwfase 2

10 juni 2021

Sinds op 5 maart 2021 de eerste paal werd geslagen voor de uitbreiding van onze opslag,  zijn er inmiddels al flink wat hoogtemeters gemaakt door Ouwehand Bouw. Negentig heipalen dragen straks 250 opgestapelde containers. De fundering is afgedekt met een supervlakke vloer, want we willen natuurlijk wel dat de stapels kaarsrecht staan.

De aanvoer van de dikke stalen kolommen van Van den Hul Staalbouw met een lengte van 24 meter was een prachtig gezicht en deze zijn door de mannen van Van den Hul in anderhalve week gemonteerd tot een robuust frame. Imposant als je ‘s morgens het terrein oprijdt en ziet dat het reusachtige gebouw bijna is verdubbeld in omvang. Waar we tot op heden 250 opslagruimtes ter beschikking hebben, wordt dit een totaal van 500 opslagruimtes. Allemaal efficiënt opgestapeld en onder extreem veilige omstandigheden opgeslagen. Met vier extra laaddocks kunnen straks tien huurders tegelijk bij hun opslagbox. 

Smart control in werking

Elk laaddock is voorzien van een groot touch screen. Wanneer je via je telefoon, tablet of computer aangeeft toegang te willen tot je opslagbox, krijg je namelijk een unieke code toegestuurd en het nummer van de laaddock. Daarmee kan alleen jij via het touch screen toegang krijgen tot jouw opslagunit die volautomatisch uit de opslagruimte wordt gehaald door de robotkraan. Voordat je bij jouw laaddock arriveert, staat je opslagunit al klaar. Eén van de vele innovaties van Oomen Opslag.

Naar verwachting zal de uitbreiding eind juli  in gebruik worden genomen. We houden je via dit blog daarvan op de hoogte. 

Wil jij ook een opslagruimte huren in het goedkoopste, makkelijkste en meest veilige opslagcentrum? Reserveer hier vandaag nog jouw opslagruimte bij Oomen Opslag.

Gerelateerde berichten