Opslagruimte Utrecht

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Utrecht?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Utrecht. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Utrecht: Self Storage

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Self Storage

Zo maken we het opslaan van je spullen gemakkelijker....

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Utrecht

Onze opslagboxen in Utrecht

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Utrecht? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Utrecht

Oomen Opslag biedt opslag die op alle punten beter is dan de traditionele manier van spullen opslaan. Bij ons staan gemak, efficiëntie en veiligheid hoog in het vaandel. Daarnaast bieden wij een scherpe prijs. Je kunt bij ons terecht met elke opslaguitdaging, denk hierbij aan self storage, mobiele opslag en opslag met verhuishulp

Self storage opslagruimte Utrecht

Ben je opzoek naar een opslagruimte in Utrecht of steden als Amsterdam, Haarlem, Leiden of Hoofddorp ben je bij ons aan het juiste adres. Bij onze self storage parkeer je de auto voor een van onze laaddocks zodat je gemakkelijk kan laden en lossen. In tegenstelling tot de traditionele vorm van opslag besparen wij je de moeite door onze gerobotiseerde kraan al het werk te laten doen. Op onze app plan je eenvoudig een bezoek in door een gewenst tijdstip aan te geven. Vervolgens wordt jouw container automatisch klaargezet. Nadat je jouw persoonlijke code hebt ingevoerd op het touch-screen, opent de overheaddeur en heb je toegang tot jouw opslagruimte.

Ben je genoodzaakt je inboedel te verplaatsen vanwege een verbouwing? Wij kunnen jouw opslagruimte in Utrecht, bij jouw thuisadres of bedrijfsruimte plaatsen. Wil je meer weten over deze service? Lees dan verder.

Jouw mobiele opslagbox thuis bezorgd

Wij ontzorgen je graag tijdens je verhuizing of verbouwing, daarom bieden wij naast self storage ook mobiele opslag. Voor een kleine meerprijs bezorgen wij jouw opslagbox voor de deur en halen hem weer op wanneer hij ingeladen is.

Ook deze service werkt heel eenvoudig:

 1. Wij brengen de opslagbox in de gewenste maat bij je aan huis
 2. Je kunt de opslagbox op je eigen tempo inladen
 3. Wanneer je klaar bent, halen we de opslagbox weer op
 4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wanneer je tussentijds toegang wilt tot je spullen is dit altijd mogelijk bij onze geautomatiseerde self storage in Utrecht. Twijfel je over welke vorm van opslagruimte in Utrecht het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.

Hulp van onze Erkende Verhuizers

Wanneer je jouw opslagwensen volledig uit handen wilt geven bieden wij opslag met verhuishulp. Voor een kleine meerprijs helpen de Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers met het inladen en assisteren bij het uitladen van jouw opslagruimte in Utrecht. Het enige wat je hoeft te doen is je spullen ingepakt klaarzetten.

Opslag met verhuisservice werkt als volgt:

 1. Onze erkende verhuizers komen met je opslagruimte naar je toe
 2. De opslagbox wordt voor je ingeladen
 3. Wanneer de verhuizers klaar zijn, nemen zij je opslagbox weer mee
 4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte
Goedkope opslagruimte in Utrecht

Oomen Opslag faciliteert de grootste opslagruimte in Utrecht en omstreken. Daarnaast geniet je bij Oomen Opslag van ultiem gemak en extreem goed beveiligde inboedelopslag. Lopen met je spullen naar je opslagruimte is verledentijd! Vanwege ons vernieuwende concept en grote capaciteit kunnen wij ook nog eens de scherpste tarieven aanbieden.

Wij denken graag mee met jouw opslagvraagstukken en helpen je graag met een passende oplossing. Benieuwd naar onze opslagruimte in Utrecht? Bel ons op 088 321 99 99 .

Bedrijfsinventaris opslaan in Utrecht

Wij hebben jarenlang ervaring in de zakelijke markt en hebben al een hoop tevreden klanten geholpen met opslagruimte in Utrecht. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een winkel of webshop, heb je ruimte tekort en ben je opzoek naar opslagruimte in Utrecht, dan kan je bij ons je bedrijfsinventaris opslaan. Daarnaast  verzorgen wij de opslag van je beursstand, die bij ons een eigen opslagbox krijgt. Wij kunnen de opslagruimte zelfs op locatie bij je bezorgen. Op deze manier hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het hebben van te weinig ruimte. Oomen Opslag helpt je direct meer ruimte creëren.

Kortom, altijd de beste opslagruimte in Utrecht
Regelmatig hebben wij te maken met klanten die nu een storagebox of garagebox in Utrecht huren en overstappen omdat onze self storage van veel meer gemak is voorzien. Twijfel je nog over welke vorm van opslagruimte in Utrecht het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.