Opslagruimte Warmond

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Warmond?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Warmond. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Warmond: Self Storage

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Self Storage

Zo maken we het opslaan van je spullen gemakkelijker....

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Warmond

Onze opslagboxen in Warmond

De voordelen van Oomen Opslag Warmond?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Warmond? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Warmond

Jouw Opslagruimte in Warmond

Naast onze revolutionaire self storage service bieden wij ook mobiele opslag en opslag met verhuishulp. Wij vertellen je hier graag meer over. Wist je al dat wij jouw opslagruimte tegen een schappelijk tarief ook voor de deur af kunnen leveren?

Dit gaat bij ons heel eenvoudig:

 1. Je kiest een opslagbox in de gewenste maat en wij brengen hem naar je woning
 2. Laad de opslagbox in op jouw tijd
 3. Wij halen jouw volle opslagbox in Warmond weer op
 4. We brengen jouw opslagbox onder in onze beveiligde opslagfaciliteit

Wanneer je de spullen weer uit wilt laden brengen wij jouw opslagruimte naar het gewenste adres. Als je tussentijds toegang wilt tot je spullen is dit ook mogelijk. Hiervoor navigeer je naar onze app waar je jouw opslagbox oproept op de door jouw gewenste tijd. Onze gerobotiseerde kraan gaat vervolgens aan de slag en zet jouw container klaar bij een van onze laaddocks in onze self storage in Warmond. Opslaan is nog nooit zo makkelijk geweest!

Opslag met verhuishulp in Warmond

Om nog meer tijd te besparen bieden wij opslag met verhuishulp aan via Oomen Verhuizers. In samenwerking met onze Erkende Verhuizers helpen we je graag bij het in en uitladen van jouw opslagruimte in Warmond. Hiervoor hoef je alleen je spullen in te pakken en klaar te zetten.

Onze verhuizers brengen jouw opslagruimte in Warmond en helpen je met inladen. Zodra je opslagbox is volgeladen, nemen ze hem weer mee en bergen ze hem veilig op in onze self storage ruimte in Warmond. Ook assisteren bij het uitladen is voor onze verhuizers geen probleem.

Oomen Opslag, op alle punten beter

Ben je opzoek naar een opslagruimte in Warmond, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij faciliteren opslag die op alle punten beter is. Wij weten als geen ander hoeveel waarde je hecht aan je bezit en gaan hier dan ook uiterst zorgvuldig mee om. Daarnaast is ook je tijd kostbaar. Om deze reden hebben wij een revolutionaire manier van opslag bedacht.

 1. Via je telefoon vraag je toegang tot jouw opslagbox
 2. Je krijgt van ons een SMS met een unieke code
 3. Onze geautomatiseerde kraan zet jouw opslagbox klaar bij onze laaddocks
 4. Bij het invoeren van jouw unieke code op het touch-screen opent de overheaddeur en krijg je toegang tot je spullen

Onze kraan doet voor jou het werk. In en uitladen is nog nooit zo snel gegaan!

Goedkope opslagruimte in Warmond
Wij blinken uit in het aanbieden van opslagruimte en bieden je de grootste opslagruimte in Warmond en omgeving. Gemak dient de mens, daarom nemen wij efficiëntie en veiligheid hoog in acht. Daarbij garanderen wij de scherpste prijs. Ben je benieuwd welke vorm van opslag bij jou past? Bel ons dan op 088 321 99 99 en vraag naar de mogelijkheden.
Bedrijfsverhuizing met opslagruimte in Warmond

Wij werken samen met Erkende Verhuizers van ons zusterbedrijf Oomen Verhuizers. Als je eigenaar bent van een winkel, webshop of een andere onderneming in Warmond of omstreken en heb je een opslaguitdaging, dan helpen wij je graag. Je hebt bij ons de mogelijkheid om je bedrijfsinventaris zelfstandig op te slaan in onze beveiligde self storage in Warmond. Hiervoor hoef je enkel één meter te lopen naar je opslagbox en onze gerobotiseerde kraan doet de rest van het werk.

Daarnaast kan je de opslag of transport van je beursstands of goederen ook aan ons toevertrouwen. Wij regelen dat er een geschikte opslagbox naar jouw locatie wordt gebracht, helpen je indien gewenst met inladen, slaan je spullen op of verhuizen het naar de betreffende locatie. Oomen Opslag creëert graag wat extra opslagruimte in Warmond.

Oomen Opslag is altijd de beste keuze
Twijfel je nog welke service het best aansluit op jouw opslagvraag en budget? Of beschik je momenteel over een storagebox of garagebox en ben je opzoek naar een veiligere en efficiëntere opslagruimte in Warmond? Dan denken wij graag met je mee voor een passende en geschikte oplossing. Bel ons op 088 321 99 99, wij hebben altijd ruimte!
Niet alleen opslagruimte in Warmond

Wij bieden ook opslagruimte aan in de buurt van Warmond. Denk aan plaatsen als: Leiden, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Den Haag. Ben jij benieuwd of wij opslagruimtes verzorgen in de buurt van jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op.