• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Opslagruimte huren in Aalsmeer

Opslagruimte thuisbezorgd

150,00350,00 incl. btw / maand

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou aan huis. Je kunt de opslagbox op eigen tempo zelf inladen, maar je kunt de opslagbox ook gratis door onze verhuizers laten in- en uitladen. Hierna slaan we jouw spullen verwarmd en beveiligd op. Wil je je spullen terug? Dan bezorgen we de box weer bij jou aan huis.

Categorie:
Wissen

Selecteer hier van welke extra opties of diensten u gebruik wilt maken. De kosten zijn per maand.

Productbeschrijving

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou thuis. Je kunt je box zelf inladen, maar dit kun je ook gratis door onze Erkende Verhuizers laten doen. Nadat je opslagbox is ingeladen, slaan wij deze verwarmd en beveiligd voor je op. Na de opslagperiode brengen we je spullen weer terug. Dit kan natuurlijk ook naar een ander adres binnen onze regio.

Extra informatie

Type opslagbox

16m³ / 10ft, 33m³ / 20ft

Opslagperiode

2 tot 3 maanden, 4 tot 12 maanden, 13 maanden of langer

Opslagruimte huren Aalsmeer

Heeft u opslagruimte in Aalsmeer nodig? Bij Oomen Opslag huurt u de beste en makkelijkste opslagruimte. Het grote voordeel van onze opslag is dat we de opslagbox bij u in Aalsmeer voor de deur bezorgen. Zo kunt u uitermate makkelijk uw spullen opslaan in de opslagbox. Een busje huren en meerdere keren rijden is deze manier niet meer nodig. U kunt op eigen tempo uw spullen inladen, en wanneer u hiermee klaar bent, komen wij de opslagbox weer bij u ophalen. Uiteraard wordt deze in uw bijzijn verzegeld, zodat u zeker weet dat er niemand bij uw spullen kan. Uw spullen worden veilig opgeslagen in ons moderne opslagcentrum. Uiteraard geconditioneerd en beveiligd. Voor een mobiele opslagruimte in Aalsmeer kunt u terecht bij Oomen Opslag!

Uw inboedel efficiënt opslaan in Aalsmeer

Opslagruimte huren bij Oomen Opslag is de makkelijkst denkbare manier van opslag in Aalsmeer. U hoeft geen busje te huren (inclusief het halen en terugbrengen) en niet meerdere keren heen en weer te rijden naar de self-storage (storage box).

Wij brengen de inboedelopslag gewoon bij u voor de deur wanneer dit voor u uitkomt, en halen deze weer op als u klaar bent. Het terugbrengen van uw spullen werkt precies hetzelfde.

Opslagruimte huren in Aalsmeer gaat heel makkelijk, namelijk:

  1. Bestel de juiste opslagbox via onze webshop
  2. Wij plaatsen de box bij u voor de deur
  3. U laadt op uw eigen tempo uw spullen in
  4. Wij halen de box op, en plaatsen deze in ons bewaakte en verwarmde opslagcentrum

Het is ook mogelijk op de opslagbox op een ander adres in Aalsmeer of omgeving af te leveren. Zo is dit de ideale opslag voor tijdens een verhuizing.

Opslagcontainer huren in Aalsmeer

Wilt u niet uw inboedel bij ons opslaan, maar wel de voordelen van een opslagcontainer voor de deur? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Een opslagcontainer voor de deur huren in Aalsmeer is handig als u voor een korte periode opslag nodig heeft, en u voor uw deur of in de straat ruimte heeft om een container te plaatsen. Dit is erg handig wanneer u gaat verbouwen of een nieuwe vloer krijgt. In Aalsmeer kunt u bij ons zowel 10ft containers als 20ft containers huren. Onze containers zijn 100% waterdicht, afsluitbaar en geventileerd. Zo staan uw spullen veilig in de container, en krijgt u geen last van vocht.

Weet u al hoeveel opslagruimte u in Aalsmeer nodig heeft? Dan kunt u direct online de juiste opslagbox bestellen via onze webshop. Bent u er nog niet zeker van welke maat bij u past? Bel dan onze klantenservice, en ontvang vrijblijvend advies over de juiste maat. We hebben altijd een passende oplossing voor uw opslagruimte in Aalsmeer.

Kleine opslagbox Aalsmeer
Onze kleinste opslagbox in Aalsmeer heeft een inhoud van 16m³. Hoewel dit onze kleinste opslagbox is, is deze alsnog een stuk groter dan mobiele opslagboxen van concurrenten. De afmetingen aan de binnenkant zijn 2,83 meter lang, 2,34 meter en 2,38 meter hoog. Door deze afmetingen passen grote garderobekasten makkelijk rechtop in de opslagruimte. Ook grote meubels zoals grote banken en eettafels passen met gemak in deze container. De kleine opslagbox is erg handig voor kleine inboedels, of als u niet heel veel spullen wilt opslaan.

Grote opslagbox Aalsmeer
Wanneer u uw hele inboedel in Aalsmeer wilt opslaan, is onze grote opslagruimte een uitkomst. Deze opslagcontainer heeft een inhoud van 33m³. Dit is genoeg voor de opslag van de meeste inboedels. Doordat onze containers zo groot zijn, kunt u gemakkelijk al uw spullen in één container opslaan. De binnen-afmetingen van deze container zijn 5,89 meter lang, 2,34 meter breed en 2,38 meter hoog.

0