Opslagruimte Uithoorn

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Uithoorn?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Uithoorn. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Uithoorn: Opslag met Verhuishulp

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Opslag met Verhuishulp

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Uithoorn

Onze opslagboxen in Uithoorn

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Uithoorn? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Uithoorn

Ben je opzoek naar extra opslagruimte in Uithoorn? Iedereen heeft weleens last van ruimtegebrek in huis, op kantoor of heeft te maken met een overvolle berging. In dit geval biedt Oomen Opslag jou de meest eenvoudige oplossing. Veiligheid voor alles en optimaal gemak wanneer je de opslagruimte komt laden en lossen. Parkeer je auto, busje of aanhangwagen binnen één meter van jouw opslagbox en maak eenvoudig een reservering of afspraak via je telefoon, tablet of computer. 

Huur een opslagruimte in een geklimatiseerde omgeving beveiligd door 4K camera’s, bewegingsdetectoren en zware sloten.

Makkelijk , goedkoper, veiliger en duurzamer 

Binnen één meter van je opslagruimte laden en lossen, ruim 40% goedkoper dan de vergelijkbare self storage, voorzien van zware beveiliging en een volledig energie neutraal pand. Met ruim 450 zonnepanelen op het dak is Oomen Opslag het meest duurzame opslagcentrum ter wereld. 

Opslagbox in Uithoorn

Wanneer je een opslagruimte wilt huren bij Oomen Opslag heb je de keuze uit drie verschillende formaten opslagruimtes. Je hebt de keuze uit: Medium opslagbox 16m3, large opslagbox 33m3 en een extra large opslagbox van 37m3. De medium opslagbox is ideaal waneer je maar een klein gedeelte van je inboedel wilt opslaan, bijvoorbeeld waneer je gaat verbouwen. De large opslagbox is voor vrijwel elke opslagklus geschikt. Je kunt hier de meeste inboedels in kwijt en is uitermate geschikt voor een verhuizing. Doordat de extra large opslagbox hoger is dan de andere opslagruimtes kun je eenvoudig hoge kasten rechtop hierin opslaan. 

Opslagruimte nodig in Uithoor maar weet je niet welke maat opslagbox je nodig hebt? Neem contact op met onze klantenservice of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Wij laden en lossen jouw opslagruimte aan huis 

Wil je volledig worden ontzorgd? Wij laden en lossen jouw opslagruimte in Uithoorn. Nadat de geautomatiseerde kraan de opslagruimte achter één van onze verhuiswagens heeft geplaatst laden of lossen wij jouw opslagruimte bij jou voor de deur. Ga je verhuizen en heb je hiervoor tussentijdse opslag nodig? Dan biedt de opslag met verhuisservice van Oomen Opslag voor jou de perfecte uitkomst. Erkende verhuizers laden en lossen op professionele wijze jouw spullen in en uit je opslagruimte. Tussentijds wordt jouw opslagruimte opgeslagen in het veiligste opslagcentrum ter wereld. 

Opslagruimte aan huis in Uithoorn

Je opslagruimte in of- uitladen voor jouw deur in Uithoorn? Wij brengen jouw opslagruimte naar je toe! Rechtstreeks vanuit ons geautomatiseerde opslagcentrum plaatsen wij jouw opslagruimte achter één van onze verhuiswagens. Met deze unieke manier van containertransport plaatsen wij jouw opslagruimte eenvoudig op locatie in Uithoorn. In en uitladen doe je op eigen tempo. Wanneer al je spullen zijn in of- uitgeladen halen wij de opslagbox weer bij je op en plaatsen deze in ons zwaar beveiligde opslagcentrum.

De makkelijkste self storage 

Niet alleen de goedkoopste en duurzaamste slf storage ter wereld, maar wij maken het je ook graag gemakkelijk. Na het online bestellen van jouw opslagruimte of het vrijblijven invullen van het offerteformulier krijg je toegang tot jouw opslagruimte. Met een persoonlijke code die je ontvangt via SMS kun je eenvoudig de roldeur ontgrendelen en binnen één meter van de opslagboxen parkeren. 

Opslagruimte in andere steden van Noord-Holland