Opslagruimte Weesp

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Weesp?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Weesp. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Weesp: Opslag met Verhuishulp

De voordelen in Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Opslag met Verhuishulp

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Weesp

Onze opslagboxen in Weesp

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Weesp? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Weesp

Ben je opzoek naar extra opslagruimte in Uithoorn? Iedereen heeft weleens last van ruimtegebrek in

Zoek je opslagruimte in Weesp? In onze moderne opslaglocatie kun je persoonlijke bezittingen, je inboedel en zelfs je auto opslaan tegen een scherpe prijs. Alleen jij hebt toegang tot deze opslagruimte, wanneer je maar wilt. Dit regel je allemaal eenvoudig via je telefoon of computer. 

Waarom een opslagruimte bij Oomen Opslag? 

Met ruim 450 efficiënt gestapelde opslagruimtes is Oomen Opslag het meest veilige opslagcentrum ter wereld. Zwaar beveiligd met 4k camerabewaking en bewegingsdetectoren, alleen de automatische kraan kan jouw opslagruimte verplaatsen. Op afroep plaatst deze kraan jouw opslagruimte bij een van onze laaddocks, alleen met jouw unieke code krijg je toegang tot je opslagruimte. 

huis, op kantoor of heeft te maken met een overvolle berging. In dit geval biedt Oomen Opslag jou de meest eenvoudige oplossing. Veiligheid voor alles en optimaal gemak wanneer je de opslagruimte komt laden en lossen. Parkeer je auto, busje of aanhangwagen binnen één meter van jouw opslagbox en maak eenvoudig een reservering of afspraak via je telefoon, tablet of computer. 

Huur een opslagruimte in een geklimatiseerde omgeving beveiligd door 4K camera’s, bewegingsdetectoren en zware sloten.

Makkelijk , goedkoper, veiliger en duurzamer 

Binnen één meter van je opslagruimte laden en lossen, ruim 40% goedkoper dan de vergelijkbare self storage, voorzien van zware beveiliging en een volledig energie neutraal pand. Met ruim 450 zonnepanelen op het dak is Oomen Opslag het meest duurzame opslagcentrum ter wereld. 

Opslagruimte op locatie

Opslagruimte help extra ruimte te maken voor een verbouwing of wanneer je gaat verhuizen. Het is veel werk om met een busje meerdere keren heen en weer te rijden tussen huis en de opslaglocatie. Hierom is een opslagruimte op locatie in Weesp dé perfecte oplossing! Onze geautomatiseerde kraan plaatst jouw opslagruimte achter onze verhuiswagen, deze verhuiswagen is voorzien van een kraan die jouw opslagruimte flexibel kan verplaatsen. Laad op eigen tempo de opslagruimte in bij jou voor de deur. Wanneer je opslagbox volledig is geladen geef je een seintje en komen wij de opslagbox weer halen. 

Opslagruimte op locatie nodig? Dit kan voor zowel particuliere als zakelijke opslag. Wij plaatsen jouw opslagbox eenvoudig op het bedrijventerrein of bij jou voor de deur

Opslagruimte laden met hulp van Erkende Verhuizers 

Op opslaan van je spullen was nog nooit zo makkelijk, wij laden jouw spullen voor je in. Voor een kleine meerprijs zijn er twee Erkende Verhuizers die zorgvuldig jouw opslagruimte vullen. Pak je spullen in, zet ze klaar en wij doen de rest. Na het inladen van jouw opslagruimte in Weesp wordt jouw opslagbox opgeslagen in onze veilige opslaglocatie. 

Wij halen uw opslagruimte weer bij je op in Weesp wanneer dit jou uitkomt. Doordat onze verhuiswagen is voorzien van een automatische kraan plaatsen wij moeiteloos jouw opslagbox op de gewenste locatie.

Op alle punten beter

Oomen Opslag is de grootste en veiligste opslagfaciliteit in de omgeving Weesp. Voor elk soort opslag ben je bij Oomen Opslag aan het juiste adres. Van inboedel opslag tot het opslaan van voertuigen of tuinmeubilair. Voor iedere opslag- klus hebben wij een passende opslagruimte beschikbaar die  je gemakkelijk kunt reserveren via je telefoon of computer. Passen je spullen niet in een enkele opslagruimte? Het is mogelijk meerdere ruimtes te huren zijn Weesp tegen een scherpe prijs. 

Wanneer je denkt aan een opslagcontainer denk gouw aan een oude container uit de haven van Rotterdam, maar niets is minder waar. Alle Opslagruimtes van Oomen Opslag zijn voorzien van een houten gelakte vloer en zijn uitstekend geventileerd. Afgesloten met twee zware deuren om maximale veiligheid te waarborgen. 

De perfecte oplossing bij behoefte aan extra opslagruimte in Weesp

Een opslagruimte voor de deur is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld een verbouwing of renovaties aan je huis. Ook bij het onderhouden of vervangen van je vloer plaats je eenvoudig je inboedel in de opslagruimte. Je spullen staan veilig, droog en geventileerd opgeslagen en zijn altijd binnen handbereik. Een opslagruimte van Oomen Opslag neemt de ruimte van één parkeerplaats in beslag, hierdoor is er vrijwel altijd ruimte om een opslagbox te plaatsen. Indien er toch geen ruimte is om de opslagruimte te plaatsen, helpen wij met inladen en plaatsen we jouw opslagruimte in ons zwaar beveiligde opslagcentrum.