Opslagruimte huren Haarlem

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Haarlem?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Haarlem. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Haarlem: Opslag met Verhuishulp

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Opslag met Verhuishulp

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Haarlem

Onze opslagboxen in Haarlem

De voordelen van Oomen Opslag Haarlem?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Haarlem? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Haarlem

Oomen Opslag beschikt over de modernste self storage ter wereld. Ben je opzoek naar een opslagruimte in Haarlem? Oomen Opslag heeft dé opslagruimte voor jou.

Onze opslagruimte is volledig gerobotiseerd, waardoor je opslagbox automatisch naar je auto toe komt. In plaats van ver lopen door gangpaden en liften kun je bij ons direct naast je auto laden en lossen.

Oomen Opslag beschikt over de modernste self storage ter wereld. Ben je opzoek naar een opslagruimte in Haarlem? Oomen Opslag heeft dé opslagruimte voor jou.

Onze opslagruimte is volledig gerobotiseerd, waardoor je opslagbox automatisch naar je auto toe komt. In plaats van ver lopen door gangpaden en liften kun je bij ons direct naast je auto laden en lossen.

Huur gemakkelijk opslagruimte in Haarlem

Oomen Opslag wordt gekenmerkt door de hoge mate van gemak. Wij maken het namelijk mogelijk om jouw opslagbox slechts een meter van je auto te plaatsen. Hierdoor kun je direct makkelijk in of uitladen waardoor je nooit meer lange stukken hoeft te lopen naar je opslagruimte. Vind je dit nog niet makkelijk genoeg? Kies dan voor mobiele opslag. Wij plaatsen je  opslagbox voor je deur, je kan dan zelf inladen voor je deur.  Op het moment dat je klaar bent met het inladen van je opslagbox in Haarlem, halen wij deze weer op en plaatsen deze in opslagfaciliteit in Katwijk. 

Voordelige opslag in Haarlem

Huur de goedkoopste opslagruimte van Haarlem bij Oomen Opslag. Niemand wilt te veel betalen voor zijn/haar opslag. Oomen Opslag is op alle punten beter dan de concurrentie.  Wanneer de kosten van opslag veel invloed heeft op uw keuze ben je bij Oomen Opslag in Haarlem aan het juiste adres. Ons opslagruimtes zijn op alle punten beter. Daarbij biedt Oomen Opslag de laagste prijsgarantie op al onze opslagruimtes. 

Altijd de beste opslagruimte in Haarlem

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving Haarlem. Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Wij hebben voor elke uitdaging een passende opslagruimte. Vele mensen zijn je al voor gegaan en maken gebruik van alle gemakken van Oomen Opslag.

Ook voor de zakelijk markt hebben wij verschillende oplossingen. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een strandtent, een webshop of zit je als eigenaar met een tekort aan ruimte, dan kun je bij ons je bedrijfsinventaris opslaan. Wij hebben ook veel ervaring met de opslag en transport van beursstands. Er is dus eigenlijk geen reden meer om niet voor Oomen Opslag te kiezen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Welke vorm van opslag je ook wenst, Oomen Opslag heeft de oplossing! Kies een vorm van opslag in Haarlem die het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons op 088 321 99 99  en vraag ons naar de mogelijkheden.

Nóg meer opslagruimtes in Noord-Holland

Een andere locatie voor je opslagruimte in Noord-Holland? Bekijk de lijst met steden hieronder:

 

 Toch liever een Verhuisbedrijf inschakelen voor jouw spullen? Kies voor Oomen Verhuizers, ook in Haarlem een erkend Verhuisbedrijf!