Opslagruimte huren Voorschoten

Vraag direct je prijs aan

1
2
3

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Voorschoten?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Voorschoten. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Voorschoten: Mobiele Opslag

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Mobiele Opslag

Zo werkt Mobiele Opslag

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Voorschoten

Onze opslagboxen in Voorschoten

De voordelen van Oomen Opslag Voorschoten?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Voorschoten? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Voorschoten

Opslagruimte huren in Voorschoten doe je bij Oomen Opslag. Je maakt gebruik van onze self storage waar je spullen naartoe brengt en hier op afroep toegang toe hebt. Een andere optie is opslagruimte in combinatie met een verhuishulp. We zijn de veiligste, voordeligste en modernste keuze voor opslagruimte in Voorschoten!

Opslagbox aan huis 

Vind je onze self storage nog niet makkelijk genoeg? Voor een kleine meerprijs bezorgen we de opslagbox voor je deur, zodat je nóg makkelijker je spullen op kunt slaan.

Het werkt heel eenvoudig:

 1. Wij brengen de opslagbox in de gewenste maat bij je aan huis
 2. Je kunt de opslagbox op je eigen tempo inladen
 3. Wanneer je klaar bent, halen we de opslagbox weer op
 4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wil je je spullen weer terug? Ook dan plaatsen we de opslagbox weer voor je deur, zodat je makkelijk kunt uitladen. Dit kan natuurlijk ook bij je nieuwe huis. Wil je tussentijds toegang tot je spullen? Ook dit gaat heel makkelijk, want we plaatsen je opslagbox in onze geautomatiseerde self storage in Katwijk. Zo kun je via je telefoon je opslagbox naar je auto laten komen.

Opslag met verhuishulp in Voorschoten

Wil je nóg makkelijker je spullen opslaan? Wij kunnen je ook helpen met het inladen van je opslagbox. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat je opslagbox wordt ingeladen met behulp van de Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers. Het enige wat je moet doen is je spullen ingepakt klaar zetten.

Opslag met verhuisservice werkt als volgt:

 1. Onze erkende verhuizers komen met je opslagruimte naar je toe
 2. De opslagbox wordt voor je ingeladen
 3. Wanneer de verhuizers klaar zijn, nemen zij je opslagbox weer mee
 4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wanneer je je spullen weer terug wilt, kunnen wij je ook assisteren met het uitladen. Bij ons is alles mogelijk zodat je volledig ontzorgd wordt. Wil je tussentijds bij je opgeslagen spullen? Ook dit is mogelijk en kan heel gemakkelijk geregeld worden. Je geeft aan wanneer je bij je opslagruimte wilt en deze wordt automatisch voor je klaargezet in onze self storage. 

De beste opslagruimte in Voorschoten

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving Voorschoten. Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Wij hebben voor elke uitdaging een passende opslagruimte. Vele mensen zijn je al voor gegaan en maken gebruik van alle gemakken van Oomen Opslag.

Voor de zakelijk markt hebben wij ook verschillende oplossingen. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een strandtent, een webshop of zit je als eigenaar met een tekort aan ruimte, dan kun je bij ons je bedrijfsinventaris opslaan. De opslagbox kunnen wij op elke gewenste locatie afleveren. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf volledig wordt ontzorgd. 

Goedkoopste opslagruimte van Voorschoten

Naast gemak spelen de kosten voor een opslagruimte in Voorschoten waarschijnlijk ook mee in het maken van je keuze. Ook op dit punt wint onze opslag het van de concurrentie. Onze opslagruimte is super voordelig. Wanneer je voor een langere tijd je spullen opslaat krijg je zelfs nog extra korting van ons.

Waarom een opslagruimte huren bij Oomen Opslag?

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving. Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Wij hebben voor elke uitdaging een passende opslagruimte. Wij maken het regelmatig mee dat mensen die nu bijvoorbeeld een garagebox huren, overstappen naar ons. Dit omdat onze self storage van veel meer gemak is voorzien.

In tegenstelling tot de meeste aanbieders van mobiele opslag bieden wij verschillende maten opslagruimtes. Zo bieden wij medium opslagruimte (16m³), maar ook grote opslagruimtes (33m³). Deze laatste storagebox is voldoende voor het opslaan van een inboedel van een gemiddelde woning. Doordat onze opslagruimtes respectievelijk 3 en 6 meter lang zijn, passen ook alle grote meubels zoals banken, tafels en kasten in onze opslagboxen. Je hebt bij ons dus geen problemen dat grote meubelstukken niet passen, en je hoeft ook geen drie tot vijf verschillende opslagboxen te vullen om jouw inboedel op te slaan. Mocht je wel meerdere boxen bij ons huren, dan kun je heel gemakkelijk in de app aangeven wat er in welke opslagbox zit. Zo weet je altijd precies waar je spullen zijn en hoef je je geen zorgen te maken over wat waar in zit!

Twijfel je over welke vorm van opslag in Voorschoten het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088-3219999 en vraag ons naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen over opslag in Voorschoten

De mobiele opslag houdt in dat we de opslagbox bij je thuis bezorgen, je deze voor de deur kunt inladen en we de box vervolgens veilig opslaan in ons opslagcentrum. Er zijn verschillende redenen om voor deze optie te kiezen. De belangrijkste reden is dat je niet met je spullen hoeft te sjouwen en deze gemakkelijk thuis inlaadt. De spullen worden veilig opgeslagen en zijn alleen met een persoonlijke pincode toegankelijk. Zo weet je zeker dat er niemand anders bij je spullen kan. Ook wanneer je je spullen weer terug wilt hebben, kunnen we de opslagbox op een door jou bepaalde plek bezorgen.

De kosten van de opslagruimte in Voorschoten hangen af van de gekozen box. Bij Oomen Opslag kies je uit vier verschillende formaten boxen, ieder met een eigen prijs en opslagcapaciteit. Oomen Opslag is de voordeligste opslagaanbieder in de regio dankzij de efficiënte opslagwijze.  We maken optimaal gebruik van de ruimte en stapelen alle boxen op. Om bij de inhoud van je box te kunnen, reserveer je eenvoudig een tijdstip in onze app. We zorgen ervoor dat je box klaargezet wordt op het gewenste tijdstip, waardoor je bij de inhoud kunt. Voor de exacte prijzen van boxen neem je contact met ons op.

In de opslagruimte in Voorschoten kun je verschillende spullen naar keuze plaatsen. We bieden vier verschillende maten opslagboxen: een kleine box met een inhoud van tien kubieke meter, een medium box met een inhoud van 16 kubieke meter, een grote box met een inhoud van 33 kubieke meter en een extra grote box met een inhoud van 37 kubieke meter. Kies de maat die past bij de spullen die je hebt en houd rekening met de lengte-breedteverhouding van de box. In de kleine box passen bijvoorbeeld spullen met een maximale lengte van twee meter.

Oomen Opslag is de voordeligste oplossing voor opslagruimte in de regio. Onze opslagfaciliteiten zijn zo ontworpen dat we efficiënt op kunnen slaan, waardoor de prijs laag kan blijven. Naast voordelig is onze opslagruimte ook zeer veilig. Je sluit de self storage af met een slot en alleen met een persoonlijke toegangscode heb je toegang tot je box. Wil je toegang tot je box? Dan reserveer je vooraf en wordt de box voor je klaargezet. Op andere momenten kun je zelf – en dus ook niemand anders – bij de box. Reserveren doe je eenvoudig via de app.

We bieden verschillende formaten opslagboxen aan en je kiest het formaat dat het beste bij de hoeveelheid spullen past. Mocht je naar verloop van tijd toch meer spullen op willen slaan, dan kun je de capaciteit van je opslag in Voorschoten wijzigen. Je kiest dan voor een groter formaat box. Ook minder spullen opslaan is mogelijk en in dat geval wijzig je je box naar een kleiner formaat. We hebben opslagboxen van een klein tot een extra groot formaat.

Het grootste voordeel van Oomen Opslag ten opzichte van andere aanbieders in Voorschoten is de prijs. Ons efficiënte opslagsysteem maakt dat we de opslagboxen tegen een lage prijs aan kunnen bieden. Veiligheid is een ander belangrijk punt waarop Oomen Opslag zich onderscheidt van de concurrentie. Onze boxen zijn beveiligd met een persoonlijke toegangscode, een slot en zijn alleen op afroep via de app toegankelijk.

Bij Oomen Opslag maak je gedurende lange tijd gebruik van de opslagruimte, indien gewenst. Je kunt meubelstukken opslaan die niet in je appartement passen tot je in de toekomst naar een grotere woning verhuist. Ook kleinere spullen kunnen lange tijd bij Oomen Opslag opgeslagen worden. Opslagboxen zijn niet alleen voor lange periodes te huren, maar ook voor korte periodes. Je kiest dus de periode die je zelf wilt. Voor de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen neem je contact met ons op.

Naast mobiele opslag, kun je ook voor self storage kiezen bij Oomen Verhuizers. Bij deze optie breng je je spullen zelf naar het opslagcentrum en haal je deze ook zelf weer op. We zetten de box op het door jou gewenste tijdstip klaar zodat je hier bij kunt. Reserveren doe je makkelijk in onze app. Voor mensen die graag wat extra hulp ontvangen, is er de mogelijkheid om een opslagbox thuis in te laden met een verhuishulp. Hierbij laden Erkende Verhuizers de box voor je in, waardoor je zelf geen moeite hoeft te doen. De box wordt thuis bezorgd, ingeladen en vervolgens opgeslagen in onze opslagruimte.

Een andere locatie voor opslagruimte in Zuid-Holland