• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Opslagruimte huren in Leidschendam-Voorburg

Opslagruimte thuisbezorgd

150,00350,00 incl. btw / maand

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou aan huis. Je kunt de opslagbox op eigen tempo zelf inladen, maar je kunt de opslagbox ook gratis door onze verhuizers laten in- en uitladen. Hierna slaan we jouw spullen verwarmd en beveiligd op. Wil je je spullen terug? Dan bezorgen we de box weer bij jou aan huis.

Categorie:
Wissen

Selecteer hier van welke extra opties of diensten u gebruik wilt maken. De kosten zijn per maand.

Productbeschrijving

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou thuis. Je kunt je box zelf inladen, maar dit kun je ook gratis door onze Erkende Verhuizers laten doen. Nadat je opslagbox is ingeladen, slaan wij deze verwarmd en beveiligd voor je op. Na de opslagperiode brengen we je spullen weer terug. Dit kan natuurlijk ook naar een ander adres binnen onze regio.

Extra informatie

Type opslagbox

16m³ / 10ft, 33m³ / 20ft

Opslagperiode

2 tot 3 maanden, 4 tot 12 maanden, 13 maanden of langer

Opslagruimte huren in Leidschendam-Voorburg

Zoekt u in Leidschendam-Voorburg naar opslagruimte, of wilt u een opslagcontainer huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Oomen Opslag heeft altijd de juiste oplossing voor uw behoefte aan opslagruimte. Zo kunnen wij voor langere tijd een opslagcontainer bij u voor de deur plaatsen, zodat u opslagruimte aan huis heeft in Leidschendam-Voorburg. Wilt u toch liever dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen? Dan kunt u gebruik maken van onze Mobiele Opslag. Lees hieronder meer over de huur van een opslagcontainer of onze Mobiele Opslag in Leidschendam-Voorburg!

Opslagruimte huren in Leidschendam-Voorburg

Mobiele Opslag in Leidschendam-Voorburg is de makkelijkste manier van opslag voor iedereen die op zoek is naar opslagruimte. Onze opslag komt namelijk naar u toe. Wanneer het voor u uitkomt plaatsen wij een opslagbox in de gewenste maat bij u voor de deur. Wij kunnen onze opslagboxen op bijna elke locatie plaatsen. Vervolgens heeft u alle tijd om uw opslagbox in te laden met uw spullen. Wanneer u hiermee klaar bent, komen wij de opslagbox op afspraak weer bij u ophalen. Deze brengen wij dan over naar onze verwarmde en beveiligde opslagplaats. Uw opslagbox staat hier veilig opgeslagen. Wanneer u uw spullen weer terug wilt hebben, komen wij de opslagruimte op afspraak weer bij u bezorgen.

Doordat u niet steeds heen en weer hoeft te rijden naar een storage box bij een self-storage, bespaart u veel tijd en tevens kosten voor het huren van een busje.

Kortom; wij bieden de makkelijkste én voordeligste opslagruimte in de regio Leidschendam-Voorburg. Een makkelijkere manier is er niet. Bestel snel uw opslagbox via onze webshop!

Voordelig een opslagcontainer huren in Leidschendam-Voorburg

Wilt u een opslagcontainer of zeecontainer huren in Leidschendam-Voorburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Een opslagcontainer huren in Leidschendam-Voorburg is een uitkomst voor bijvoorbeeld opslag tijdens een verbouwing of verhuizing. Onze opslagcontainers kunnen zo lang bij uw woning of bedrijf voor de deur blijven staan als u zelf wilt. U kunt zelf aangeven op welke dag de opslagcontainer aan huis gebracht of gehaald moet worden.

Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Het verschil tussen onze opslagcontainers en een normale zeecontainer is dat onze opslagcontainers voorzien zijn van ventilatieroosters en een houten vloer. Daarnaast zijn onze opslagcontainers voorzien van een lockbox, zodat deze extra veilig afgesloten kan worden.

Wij hebben altijd de juiste opslagbox voor u beschikbaar in Leidschendam-Voorburg. Zo hebben wij opslagcontainers van 10ft en opslagcontainers van 20ft. De 10ft container is vooral geschikt voor kleine inboedels of een gedeelte van een inboedel. Een 20ft container is voornamelijk handig voor het opslaan van een complete huisraad. Als een grote 20ft container nog niet genoeg ruimte biedt, dan is het ook mogelijk meerdere maten containers te combineren in Leidschendam-Voorburg.

Wilt u een opslagcontainer huren? Selecteer dan “Opslagcontainer huren” hierboven. Wilt u dat wij de container nadat u deze heeft ingeladen bij ons opslaan en na opslagperiode terugbrengen? Kies dan voor “Container met opslag”.

0